L'equip
Direcció
HELENA MARTÍN GÓMEZ
Professora, Investigadora i Directora del Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat
en
Química Orgànica
Universitat de Barcelona
Membres
FELIPE SEBASTIAN CELIS BUENO
Professor i Investigador
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura
en
Administració en Producció Gastronòmica
INACAP, Xile
MIGUEL DÍEZ RODRÍGUEZ
Professor i Investigador
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Diplomatura
en
Tècnic Superior en Restauració
Escuela Superior de Hostelería y Turismo de Guipuzkoa
PAULA DOMÈNECH GUIL
Professora i Investigadora
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura
en
Psicologia
Universitat Ramón Llull
JUAN TOLOSANA LABARTA
Professor i investigador
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster
en
Desenvolupament i Innovació d'Aliments
Universitat de Barcelona