Fotografia de: L'equip | CETT
Universitat de Barcelona

L'equip

Direcció

HELENA MARTÍN GÓMEZ

Professora, Investigadora i Directora del Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Química Orgànica Universitat de Barcelona

Membres

OSCAR BORONAT NIELSEN

Professor i Investigador CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Ciencias Gastronómicas Basque Culinary Center

VINYET CAPDET SORRIBES

Professora i Coordinadora d'estudis del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Innovació en la Gestió Turística EUHT CETT-UB

FELIPE SEBASTIAN CELIS BUENO

Professor i Investigador CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Administració en Producció Gastronòmica INACAP, Xile

MIGUEL DÍEZ RODRÍGUEZ

Professor i Investigador CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Diplomatura en Tècnic Superior en Restauració Escuela Superior de Hostelería y Turismo de Guipuzkoa

ARIADNA MARTINEZ UTRILLA

Profesora CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Química Farmacèutica Institut Químic de Sarrià - IQS