L'equip
Direcció
HELENA MARTÍN GÓMEZ
Professora, Investigadora i Directora del Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat
en
Química Orgànica
Universitat de Barcelona
Membres
OSCAR BORONAT NIELSEN
Professor i Investigador
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster
en
Ciencias Gastronómicas
Basque Culinary Center
VINYET CAPDET SORRIBES
Professora i Coordinadora d'estudis del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster
en
Innovació en la Gestió Turística
EUHT CETT-UB
FELIPE SEBASTIAN CELIS BUENO
Professor i Investigador
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura
en
Administració en Producció Gastronòmica
INACAP, Xile
MIGUEL DÍEZ RODRÍGUEZ
Professor i Investigador
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Diplomatura
en
Tècnic Superior en Restauració
Escuela Superior de Hostelería y Turismo de Guipuzkoa
ARIADNA MARTINEZ UTRILLA
Profesora
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster
en
Química Farmacèutica
Institut Químic de Sarrià - IQS