Bona diada de Sant Jordi

Celebrem un dels dies més importants de la cultura catalana.
El 23 d’abril celebrem la diada de Sant Jordi, una efemèride que no necessita cap mena de presentació a Catalunya. Un dels dies més especials i esperats de l’any en què tot el país surt als carrers per endinsar-se en el món dels llibres i deixar-se emportar per l’aroma de les roses.
Sant Jordi ens ofereix una ocasió perfecta per mirar enrere i recuperar els grans clàssics que han configurat el nostre bagatge cultural, la llengua i la cultura que ens és pròpia i conforma la nostra essència. Per això us animo a nodrir-vos del passat. A extreure les lliçons que guien els nostres passos en el camí present i ens encaminen cap al futur en què creiem.
“La memòria té sempre a veure amb el passat, però tant o més amb el present, i en conseqüència, amb el futur”, Maria-Mercè Marçal i Serra (2019)
El camí recorregut té un impacte que va més enllà del moment actual. La memòria, per tant, ens dona eines per enfortir la nostra identitat cultural i contribuir al llegat que ens connecta amb el futur. Per això, avui i sempre, us convido a deixar una empremta responsable, positiva i conscient.
Gaudiu dels carrers, de la diada i de totes les activitats que hem preparat per avui.
Dra. Maria Abellanet i Meya
Viu el Sant Jordi al CETT
- Tast FingerFood del Sent Soví: per rememorar les nostres arrels i en homenatge a Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia, recordem un dels testimonis més preuats de la llengua i gastronomia catalana per la seva singularitat i antiguitat: el Llibre de Sent Soví, a través d’un tast de dues receptes adaptades al format FingerFood.
- Oferta gastronòmica de Sant Jordi: durant tota la setmana a l’Espai Fòrum del Campus CETT es comercialitzarà el tradicional pa de Sant Jordi, que també s'inclourà al menú del dia 23 d'abril, tant al Fòrum com a l'Aula Restaurant. A més, a l'Aula Restaurant es podrà degustar un còctel d’edició limitada que reinterpreta el dia de Sant Jordi, i, durant el servei de migdia, el restaurant Summum de l'Hotel Alimara oferirà una rosa dolça de cremós de gerds i rosa, mousse de vainilla i cor de toffee.
- L’alumnat s’involucra en la promoció de la diada: estudiants del CETT difondran la història i curiositats sobre l’efemèride. A més, repartiran punts de llibre per conscienciar a la resta d'alumnat.
- Crossbooking: El Campus CETT activarà un espai temporal d’intercanvi de llibres per donar-los una segona vida.