- Escaldarem les fulles d'alfàbrega.
- Triturarem amb una mica de l'aigua d'escaldar-les fins que tinguem un puré ben fi. Colarem.
- Afegirem les fulles de gelatina previament hidratades en aigua freda i desfetes al microones o en un cassó amb molta cura de que no bullin.
- Posarem en un sifó i deixarem reposar abans de posar l'escuma.
Para la cuajada
500
ml
Leche de oveja
8
gotas
Cuajo
- Escalfarem la llet de manera que no passi de 50ºC.
- Quan la temperatura estigui a 37ºC afegirem el quall.
- Posarem en un recipient individual i deixarem refredar.
Para el crumble
100
g
Almendra en polvo
100
g
Harina
100
g
Mantega
100
g
Sucre
- Amassarem tots els ingredients per aquest ordre: mantega, sucre, farina i pols d'ametlla.
- Congelarem i quan estigui compacte ratllarem a sobre d'un paper de forn.
- Posarem al forn a 180ºC fins que sigui cuit.
Para los frutos rojos confitados
200
g
Agua mineral
150
g
Frambuesas
150
g
Fresón
150
g
Moras
300
g
Sucre
- Farem un almívar amb aigua i sucre.
- Afegirem els fruits vermells i deixarem confitar un minut.
- Reservarem.
Presentación
Disponer sobre la cuajada los frutos rojos, el crumble y la espuma de albahaca.
Esta web utiliza cookies.
Estudis de Hoteleria y Turismo CETT utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de marketing, y analíticos. Si desea más información acceda a nuestra Política de Cookies.