- En un bol barregem la mantega, el sucre i l'ou. Seguidament incorporem la farina (prèviament tamisada)poc a poc sense treballar molt la massa, perquè no es quedi dura.
- Formem una rodona o bola amb la massa i la deixem reposar a la nevera amb paper film uns 30 minuts.
- Estirem la massa deixar un grossor de 5 mm. aproximadament
- Agafem els talladors de galetes o motlles de diferents formes nadalenques i tallem la massa.
- Les introduïm al forn, prèviament calent 180ºC, durant 15-20 minuts.
Preparació del glasejat (decoració galetes)
1
u
Clara de huevo
4
q.s
Colorant alimentici
3
gotas
Suc de llimona
200
g
Sucre glas
- Muntem la clara a punt de neu i afegim suaument el sucre glas. Afegim les gotes de llimona i barregem fins que dobli el seu volum.
- Afegim el colorant alimentici i decorem les galetes.
Esta web utiliza cookies.
Estudis de Hoteleria y Turismo CETT utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de marketing, y analíticos. Si desea más información acceda a nuestra Política de Cookies.