-Barrejar tots els ingredients i emulsionar la vinagreta.
-Posar per sobre del saltat.
Para el salteado de verduras y setas
75
g
Berenjena
200
g
Setas variadas
80
g
Brócoli
100
g
Calabaza
100
g
Calabacín
150
g
Espárragos verdes
2
dl
Oli d'oliva
200
g
Pastanaga
3
g
Pimienta blanca molida
75
g
Pebrot vermell
12
g
Sal
-Rentarem i tallarem el carbassó, la carbassa, l'albergínia i l'espàrrec verd a daus i reservarem per separat.
-Pelarem i tornejarem la pastanaga.
-Tallem el bròquil a peces no massa grans i el pebrot a juliana.
-Escaldarem les verdures en aigua amb sal i saltejarem en el moment de servir amb els bolets.
-Rectificar de sal i pebre.
Esta web utiliza cookies.
Estudis de Hoteleria y Turismo CETT utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de marketing, y analíticos. Si desea más información acceda a nuestra Política de Cookies.