Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

17.12.2020

El CETT col·labora amb l’ONCE

Gastronomia cuina ONCE

La imatge del Cupó de l’ONCE del pròxim dissabte té l’empremta del CETT. El centre ha col·laborat amb l’ONCE per elaborar el plat que protagonitzarà les butlletes del pròxim 26 de desembre: l’escudella. El Cupó, presentat avui, forma part de la Sèrie ‘Plats de cullera’, amb la qual l’ONCE convida cada dissabte ...

Llegir tot
17.12.2020

El sector de l'hoteleria, en evolució constant

Sala restauració COVID-19

Els darrers anys, l’hostaleria ha viscut una gran evolució. Per entendre-la, és imprescindible conèixer-ne els orígens amb la figura de Cesar Ritz, que va marcar el punt de partida i va establir la satisfacció i l’experiència del client com el principal objectiu del servei. Ritz, observador discret però atent, va destacar per la seva capacitat...

Llegir tot
17.12.2020

Els experts reclamen la unificació dels protocols sanitaris per donar confiança al turista

Observatori CETT Salut Turisme COVID-19 salut global

· La vacuna serà determinant per a la recuperació gradual del sector turístic · La investigació és clau per disposar de dades que permetin prevenir situacions com l'actual El CETT-UB, centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, ​​ha celebrat avui una nova edició de l'Observatori CETT, qu...

Llegir tot
16.12.2020

El 66,5% de viajeros prevé realizar entre 1 y 2 escapadas en 2021

Observatorio del Turismo Rural turismo COVID-19

En 2021, los viajeros españoles -siempre que la pandemia y las restricciones se lo permitan- viajarán mayoritariamente al norte de España para disfrutar de una escapada en el entorno rural. Según el último informe del Observatorio del Turismo Rural , una iniciativa liderada por EscapadaRural.com en colaboración con el centro universitario CETT-UB, la consultora Net...

Llegir tot
15.12.2020

El futur del turisme estarà marcat pels valors

Turisme CETT Maria Abellanet

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya, reflexiona en un article d’opinió publicat a Línia Eixample sobre els turismes del futur i el sector després de la COVID-19. Abellanet fa referència al moment que travessa el sector, en el qual les empreses hauran d’esforçar-se, i afirma que “hem de ser capaços de mirar el sector amb perspectiva i d...

Llegir tot
14.12.2020

La innovació a les ciutats turístiques i patrimoni immaterial

Casa Vicens Màster Universitari d’Innovació en la Gestió Turística Turisme Patrimoni Innovació

Els reptes de la gestió turística del patrimoni immaterial han estat la qüestió que ha centrat la quarta edició dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism, impulsats pel Màster Universitari d’Innovació en la Gestió Turística del CETT-UB . En la sessió d’enguany s’ha posat a debat com la innovació pot donar respos...

Llegir tot
03.12.2020

La Memòria 2019-2020 del CETT posa el focus en la gestió de la COVID-19 i en el 50è aniversari del centre

El CETT publica la Memòria 2019-2020 , en la qual es recull l’activitat que s’ha desenvolupat al llarg d’aquest any acadèmic, així com els principals resultats de la tasca que s’ha portat a terme en l’àmbit de la formació i la recerca aplicada. Posa, enguany, el focus en el 50è aniversari de la creació del CETT, per part de Gas...

Llegir tot
01.12.2020

Els experts debaten sobre l’impacte de les crisis sanitàries en el turisme en el primer Observatori CETT virtual

Observatori CETT salut turisme salut global COVID-19

En un context marcat per les conseqüències que ha provocat la COVID-19 en sectors com el turisme és necessari reflexionar i compartir visions, des de l’expertesa, sobre l’impacte de la salut global en el sector, no només en el moment actual, sinó també en un futur. Amb aquest objectiu, el CETT organitza una nova edició de l’ Observatori CE...

Llegir tot
27.11.2020

L’evolució de la formació en turisme gastronòmic, a debat

turisme gastronomia patrimoni TURCiT

Moltes destinacions arreu del món estudien com poden promoure la seva gastronomia i experiències per atraure visitants. El turisme gastronòmic és actualment una qüestió que genera interès i que protagonitza treballs en l’àmbit de la recerca. La World Food Travel Association amb la moderació del seu director i fundador, el senyor Erik Wolf ha ce...

Llegir tot
26.11.2020

Com ha de dissenyar-se un hotel en temps de COVID?

El sector que més ha patit durant la crisi de la COVID-19 és l'hoteler, a causa de les altes restriccions que impedeixen la seva activitat i que, sumades a l'increment d'ansietat i incertesa de la població, han fet que es desplomi l'ocupació i l'hotel es vegi en el dilema d'obrir amb un 10% d'ocupació o hivernar. Per tant, en una pròxima obertura, és clau tran...

Llegir tot