Notícies
Resultats
Tres formacions en gastronomia per millorar la teva carrera professional
T’apassiona la cuina i la gastronomia? Ja ets professional del sector, però vols fer un salt endavant i millorar la teva trajectòria laboral? No treballes actualment en el món de la gastronomia, però sents que és el teu somni i vols dedicar-t’hi professionalment? Sigui quina sigui la teva situació, el CETT t’ofereix un ventall de programes que s’ajustaran a les teves necessitats perquè pugui...
Llegir totS’amplia el termini per participar als Premis CETT Fundació Projectes Emprenedors
CETT Fundació amplia fins al dia 8 de setembre el termini per participar a la XVII edició dels Premis Projectes Emprenedors , que tenen com a objectiu fomentar l’emprenedoria, donar suport al sector i impulsar els tres millors projectes en el sector turístic, hoteler i gastronòmic. A més de reconèixer la innovació i l’aportació de noves perspectives i de models de negoci en el sector, els pr...
Llegir totParticipació del CETT a la jornada Let’s UB
Els jardins Ferran Soldevila i diversos espais de l’Edifici Històric de la UB van acollir dimarts la primera jornada Let’s UB . Es tracta d’una trobada entre la comunitat universitària i agents del món de l’emprenedoria del país. Inversors, directius de diverses firmes, impulsors de start ups i spinoffs i alumnat universitari compartiran al llarg del dia tallers, fòrums i taules rodones. El CET...
Llegir totExperts en turisme LGTB asseguren que formar els professionals del sector és imprescindible per al col·lectiu a l’hora de viatjar
El CETT-UB ha reunit en una taula rodona experts de diferents àmbits per debatre sobre la relació entre el turisme i la comunitat LGTB i la importància de la formació dels professionals del sector turístic per dirigir i gestionar l’oferta i l’atenció turística al col·lectiu LGTB. El debat “El turisme i la comunitat LGTB: una perspectiva educativa” , celebrat online, ha comptat amb la partici...
Llegir totEl Menú d’Estiu de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació arriba als restaurants amb la col·laboració del CETT
Aquest dijous s’ha presentat el Menú d’Estiu del projecte del Menú de les Estacions , una de les accions de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible , per promocionar el sector de la restauració de la ciutat i l’alimentació sana entre la ciutadania. La presentació ha tingut lloc a la Fira BioCultura amb Xavier Pellicer, un dels xefs més reconeguts en gastronomia saludable, i l’alca...
Llegir tot22 de juliol, Jornada de Portes Obertes de graus universitaris i cicles formatius
El CETT organitza una Jornada de Portes Obertes (JPO) de cicles formatius de grau mitjà i superior de Turisme, Hoteleria i Gastronomia el dijous 22 de juliol, a partir de dos quarts de sis de la tarda. A la JPO, s’hi explicaran les següents formacions amb sessions informatives i demostracions pràctiques amb professorat: Graus universitaris - Grau de Turisme - Grau de Ciències Culinàrie...
Llegir totLa CEO del CETT participa al documental ‘La tramuntana justa’, de la Fundació Jordi Comas Matamala
La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya, és una de les participants en La tramuntana justa , un documental que analitza el futur de la Costa Brava amb Jordi Comas com a fil conductor. El documental , promogut per la Fundació Jordi Comas Matamala , porta el mateix títol del llibre, publicat el l’abril de 2013, cinc mesos després del traspàs del conegut empresari hoteler. L’audiovisual ac...
Llegir tot'La transformació d’un sector resilient', article de la CEO del CETT
El retorn a la normalitat i l’avenç de la vacunació contra la Covid-19 donen esperança per a tota la societat i per a la recuperació dels sectors més afectats per la pandèmia. Un d’ells és el turístic, que ha patit i pateix les conseqüències derivades de la pandèmia i que té un gran pes al nostre país. En aquest sentit, la Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del CETT, reflexiona en un article d’op...
Llegir totL’estudiant del CETT Nàdia Tena guanya el concurs 'Me entusiasma la Trenza'
Nàdia Tena, estudiant de Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques , ha guanyat el concurs Me entusiasma la Trenza , organitzat per la pastisseria Tolosana , creadors del desenvolupament original de la Trenza de Almudévar . Tena s’ha imposat amb Trenza salted caramel aquest dilluns a la final disputada a Barcelona. L’objectiu del concurs és premiar la imaginació, la capacitat tècnica i la...
Llegir totCinc alumnes del CETT guanyen el premi Amadeus for Developers de la hackató Miro in Cube amb el projecte Slowcal
Cinc estudiants de Grau de Turisme i de Màster de Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques del CETT han guanyat el premi Amadeus for Developers a la millor solució tecnològica de la hackató Miro in Cube amb el projecte Slowcal . Les integrants de l’equip – Despoina Vlachou, Manal Errabih, Nguyen Phuong Thanh Le, Sofia Mikaela Mateos i Thi Thu Trang Nguyen– han presentat aquest dilluns la seva...
Llegir tot