Notícies
Resultats
BioDrops, HarBest Market i Oasis Hunters reben el reconeixement dels Premis Projectes Emprenedors de CETT Fundació
CETT Fundació , entitat inherent al CETT-UB, centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia, i que vetlla pel desenvolupament sostenible del sector i per la generació i transmissió de coneixement al voltant d’aquestes àrees, ha fet públics els guanyadors de la XVII edició dels Premis CETT Fundació Projectes Emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic . A més de reconèixe...
Llegir totEl CETT presenta un arròs melós de coliflor en la proposta de tardor del Menú de les Estacions
El CETT ha presentat aquest dimecres la recepta d’un arròs melós de coliflor , una de les propostes que recull la iniciativa del Menú de les Estacions per a la tardor . Aquest menú és un dels projectes impulsats en el marc de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible que ostenta Barcelona perquè la restauració sigui una de les aliades per promoure una alimentació sana i sostenible que pe...
Llegir totParticipació del CETT en la Setmana de l’Alimentació Sostenible i en el Gastronòmic Fòrum Barcelona
El CETT s’implica en la Setmana de l’Alimentació Sostenibl e i en el Gastronòmic Fòrum Barcelona amb diversos actes els propers dies. Presentacions, taules rodones, àpats, demostracions, tallers i suport tècnic són algunes de les contribucions del CETT en aquests esdeveniments per difondre els valors de l’alimentació sostenible. (Fotografia: @doscucharas) Dimecres, 6 d’octubre - Presen...
Llegir totBissan Abuzahra, estudiant de Turisme: “El CETT-UB és una universitat consolidada i és a Barcelona, la ciutat més interessant del món”
Bissan Abuzahra va néixer a l’Aràbia Saudita, però és de Palestina. Té 24 anys i estudia el Grau de Turisme al CETT-UB. Li encanta viatjar a nous països i explorar nous llocs i conèixer gent nova. Està interessada en la realització de vídeos i l’edició de fotografies. Tot i això, és nova en la indústria cinematogràfica. Per tant, encara està aprenent. Per què vas decidir estudiar al CETT-UB?...
Llegir totEl doctor Jordi Arcos explica les bases per repensar el turisme de qualitat a 'Via Empresa'
El coordinador de recerca del CETT-UB, el doctor Jordi Arcos , publica avui a Via Empresa l’article Quines són les bases per repensar el turisme de qualitat? , coincidint amb el Dia Mundial del Turisme . En relació amb la pregunta que planteja a l’article, Arcos afirma: “En moltes ocasions, a l’hora de respondre aquesta pregunta, situem com a base de la distinció entre allò que és turisme de ...
Llegir totJúlia Caparrós (Ciències Culinàries i Gastronòmiques): “Si tens passió i vocació, aquest grau és una molt bona opció”
Júlia Caparrós Crespo té 21 anys i va néixer a Igualada, capital de l’Anoia. Al CETT- UB , hi està estudiant el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques en la menció d’alta cuina, del qual està cursant 4t, el darrer curs d’aquesta carrera. Alguns dels seus hobbies i interessos són la cuina, la muntanya, el motociclisme i les masses fermentades, especialment el pa. Per què et vas decidir ...
Llegir totSimón Ramírez (Cicle Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració): “D’aquí a cinc anys, em veig creant el meu negoci de cocteleria”
Simón Ramírez té 20 anys, va néixer a Blanes i ha viscut tota la vida a Lloret de Mar. Al CETT, hi estudia el Cicle Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració i les seves aficions estan molt relacionades amb aquest gremi. Sempre ha tingut facilitat de comunicació amb les persones. Per què et vas decidir a estudiar aquest cicle al CETT? Quan vaig finalitzar l’ESO, no trobava què...
Llegir totEl CETT-UB i Queer Destinations col·laboren per impulsar el primer Màster en Turisme LGTB
El CETT-UB, centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, i l'empresa Queer Destinations (QD) han anunciat un acord de col·laboració per impulsar el primer Màster en Turisme LGTB , creat i impartit per la universitat catalana. En el marc de la convenció anual de l' Associació Internacional de Viatges LGBT+ (IGLTA) celebrada a Atlanta...
Llegir totMarc Miguélez (Tècnic d’Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments): “El més important és sentir-se còmode al lloc on et formes”
Marc Miguélez té 23 anys, va néixer a Barcelona i viu a Bigues i Riells. Estudia el cicle de Tècnic d'Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments . Li agrada viatjar, descobrir pobles de Catalunya, conèixer gent nova, passejar amb els seus gossos i passar temps de qualitat amb els seus amics i familiars. Per què et vas decidir a estudiar aquest cicle al CETT? Vaig estar pensant en alguna...
Llegir totEl CETT-UB comença el curs amb plena presencialitat als graus universitaris i cicles formatius
L’alumnat de graus universitaris i de cicles formatius comença aquest dilluns el curs acadèmic al CETT-UB, centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia amb més de 50 anys de trajectòria, amb plena presencialitat gràcies a l’evolució positiva de la pandèmia i dels índexs de vacunació. El retorn a les aules comptarà, com cada curs, amb un equip de professionals especialit...
Llegir tot