Notícies
Resultats
Sílvia Culell: “Si vols ser sommelier, comença amb la formació; gaudiràs mentre aprens”
Sílvia Culell Sílvia Culell té quaranta-cinc anys i és de Berga. Des de fa uns anys, combina el periodisme i la sommelieria dedicant-se a escriure articles de vins i begudes i també compartint el vi amb les persones que els agrada sigui a través de tastos sigui en els establiments que dirigeix a la plaça de la Patum: el restaurant La Barana i la pizzeria Vidalba. A més d’haver-hi estudiat ...
Llegir totPaula López, estudiant: “ADE és poc concreta; Turisme t’ensenya a gestionar una empresa i t’especialitza en el sector”
Paula López Paula López va néixer a Barcelona fa 21 anys. Actualment, cursa 3r del Grau de Turisme en l’ especialitat de Direcció Hotelera del CETT-UB. En aquest moment, resideix en un petit poble de La Rioja. Perfil empresarial del Grau de Turisme Estudies Turisme després d’haver demanat un trasllat d’expedient procedent d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE). Per què vas fer aqu...
Llegir totReptes de l'hoteleria després de la pandèmia
S'ha parlat molt dels reptes del sector hoteler després de la pandèmia i quins elements són clau per superar la crisi actual. Donem veu als hotelers que alhora són docents del Màster Oficial en Direcció Hotelera i Restauració de Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy CETT-UB. Ells i els seus equips viuen les conseqüències d'aquesta situació, però miren el futur amb esperança ...
Llegir totEmma Pla: "Les destinacions turístiques han d'incorporar la cultura digital als seus organismes"
La Dra. Emma Pla ha participat en l’AM Corner de l’ Organització Mundial del Turisme (OMT) a Fitur . Pla hi ha presentat Nous reptes en la gestió de les destinacions turístiques i estratègies de capacitació dels seus professionals . L’AM Corner és una iniciativa de l’OMT perquè el seus Membres Afiliats, com el CETT, mostrin com contribueixen a un millor escenari turístic post-COVID amb estrat...
Llegir totGabriel Lucas Dimmock, Alumni del mes de febrer
• Ens agradaria que ens expliquessis com i perquè vas decidir estudiar al CETT: Vaig decidir estudiar el curs de Tècnic Superior de Sommelier del CETT-UB els anys 2014 – 2016 perquè després de veure i conèixer diferents exalumnes de prestigi i campions d'Espanya de Sommelier tots coincidien que era la millor escola i la que millor em formaria de cara a ser competitiu. A més, només veure els ...
Llegir tot"El patrimoni cultural immaterial té marge de millora en la comunicació a xarxes socials"
Els doctors del CETT-UB Maria del Pilar Leal i Jordi Arcos han copublicat amb Alexandra Georgescu el capítol Análisis de la comunicación del patrimonio cultural inmaterial en España desde los canales turísticos en época de confinamiento al llibre Patrimonios confinados (Edicions UB). El text se centra a analitzar la promoció turística del patrimoni cultural immaterial duta a terme per les difer...
Llegir totSergi Vilaró (Grau de Turisme): “El CETT ofereix les eines necessàries per convertir-te en un gran líder i gestor”
Sergi Vilaró Sergi Vilaró té 20 anys i és estudiant de tercer curs del Grau de Turisme del CETT-UB. Treballa en el món del turisme des que tenia 16 anys i actualment també és recepcionista de la cadena hotelera Catalonia Hotels & Resorts. Viu en un poble petitó situat al nord del Maresme, Palafolls, i comparteix la seva vida laboral i estudiantil amb el gimnàs per mantenir un equilibri...
Llegir totSessions informatives presencials de cicles i graus del CETT al febrer
Inscriu-te a les sessions informatives El CETT-UB ofereix sessions informatives presencials dels seus cicles professionals i graus universitaris al febrer. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi prèviament. A les sessions informatives, l'equip d'orientació a l'estudiant i el professorat proporcionaran informació de primera mà. També es podran visitar les instal·lacions per dins i conèixer les pa...
Llegir totMaria Abellanet, de nou com a experta en el Consell de Turisme i Ciutat de Barcelona
La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya, continua com a experta i membre de la comissió permanent del Consell de Turisme i Ciutat de Barcelona, que ha renovat càrrecs per al període 2022-2026 aquest dimecres. El Consell de Turisme i Ciutat (CTiC) és un òrgan de participació ciutadana que analitza el model de ciutat i el desenvolupament turístic que més s’adiu amb Barcelona. Experts...
Llegir totTurisme, el grau universitari amb una sòlida formació empresarial i una profunda especialització en el sector
Has pensat a estudiar Administració i Direcció d’Empreses, però al mateix temps et crida l’atenció el món del turisme i l’hoteleria? Tens especial interès pels viatges, el patrimoni cultural, les llengües i la vocació de servei, i t’agradaria gestionar alguna empresa turística o hotelera? Tens vocació empresarial i sents atracció pel sector turístic i hoteler? Ets emprenedor? Et crida l’atenció...
Llegir tot