Notícies
Resultats
Els Premis CETT Alimara reconeixen els projectes més innovadors i transformadors del turisme, l’hoteleria i la gastronomia
Els 37ns Premis CETT Alimara han distingit aquest dijous els projectes que durant l’últim any han aportat una visió innovadora en l’àmbit de les experiències, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca aplicada als sectors turístic, hoteler i gastronòmic. L’entrega dels premis s’ha dut a terme en la cerimònia La Nit dels Alimara. Els Premis CETT Alimara Barcelona estan organitzats pel CE...
Llegir totLa CEO del CETT, entre els professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol
La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , forma part de la llista dels 150 professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol elaborada per Sergestur , consultora en serveis de gestió turística. L’objectiu del llistat és “consolidar els professionals més rellevants i anar avançant en el descobriment dels altres” Trajectòria professional i empresarial Els impulso...
Llegir totGerard Martínez i Joan Rodríguez guanyen el Concurs de Cuina i Pastisseria del CETT
Els estudiants Gerard Martínez , en la categoria de Cuina, i Joan Rodríguez , en la de Pastisseria, han guanyat la XXVI edició del concurs d’aquestes matèries celebrat aquest dilluns al CETT. El jurat ha estat format per Maurici Cot , exalumne del CETT i propietari de la pastisseria amb el mateix nom; Àlex Galí , coordinador general d’Estrella Damm, i per part del CETT Nan Ferreres i Òscar Teix...
Llegir totLa XVI Trobada Gastronòmica del CETT aprofundeix en el desenvolupament sostenible del sector
El sector gastronòmic s’ha donat cita aquest dilluns i dimarts en la XVI Trobada Gastronòmica del CETT per analitzar desenvolupament sostenible de la gastronomia des de la dimensió mediambiental, sociocultural i econòmica. Celebrada a l’Hotel Alimara, la trobada ha aprofundit en el coneixement holístic de la gastronomia amb el foment de la innovació i l’humanisme i en les relacions entre el sec...
Llegir totEl CETT i la Diputació de Barcelona uneixen forces per promoure la professionalització del sector turístic
El CETT, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la UB, i la Diputació de Barcelona impulsaran “projectes que promoguin l’emprenedoria i professionalització del sector turístic, el coneixement turístic, així com la promoció del turisme gastronòmic i els productes locals de la província de Barcelona”. L’acord és fruit del conveni de col·laboració que han s...
Llegir totMaria Abellanet (CEO del CETT): “Cal un turisme més humà i sostenible, però això demana temps”
La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , assegura que “hem de pensar en una transformació progressiva per aconseguir un turisme més humà, més sostenible, més implicat en el territori, però això demana de temps”. Abellanet ha fet aquesta afirmació en el debat sobre el model turístic organitzat per l’associació Barcelona Futur en el qual han també han participat Marian Muro , directora g...
Llegir totMatilde Jiménez, Hospitality Consultant a EY: "En el Grau de Turisme, quasi tot és possible"
Matilde Jiménez té 29 anys i va néixer a Barcelona. Va estudiar el Grau de Turisme amb la menció de Direcció Hotelera al CETT i es va graduar el 2014. Li agrada molt llegir, aprendre idiomes nous i cuinar. Actualment, treballa com a Hospitality Consultant a EY . Estudiar Turisme Quan i per què vas decidir estudiar al CETT? Què destacaries del Grau de turisme? Recordo el moment en què v...
Llegir totEl turisme rural a Catalunya supera els nivells d’ocupació prepandèmia
El turisme rural de Catalunya va registrar una ocupació mitjana del 24% en aquests primers tres mesos de l’any amb puntes d’ocupació superiors al 75%. És una de les xifres que s’han destacat en la presentació de les dades de Catalunya de l’ Observatori de Turisme Rural 2021 que ha tingut lloc aquest dijous a l’Aula Plaça del CETT amb presència de diversos actors del sector. Sobre les xifres ...
Llegir totLa jornada d’innovació Let’s UB! torna el 13 de maig a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona
El Let’s UB! , jornada d'innovació i emprenedoria de la Universitat de Barcelona (UB), tindrà lloc el divendres 13 de maig a l’edifici històric de la UB. La jornada és el punt de trobada entre els emprenedors de la universitat i l'ecosistema empresarial de Barcelona. També pretén generar sinergies entre projectes i altres agents per visibilitzar el talent de la comunitat UB. El CETT-UB i CETT F...
Llegir tot“Ciències Culinàries i Gastronòmiques és una formació 360° del món de la gastronomia”
Júlia Solsona Rocabert té 24 anys i va néixer a Barcelona. Sempre ha tingut interès en la cuina i l'art. Va estudiar el batxillerat artístic a l'Escola Massana i, posteriorment, el grau universitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques al CETT. Quan va acabar els estudis universitaris, va participar en diferents processos de selecció, entre els quals hi havia el Talent Track Program a Europa...
Llegir tot