Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

23.03.2022

Tornen els CETT Seminars on Contemporany Issues in Tourism a la Casa Vicens

La 7a edició dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism, amb el títol La cooperació entre destinacions com estratègia turística , té lloc el 28 de març, a les 18.00 h, a la Casa Vicens. És una activitat del CETT en col·laboració amb la Casa Vicens . Ponents a la taula rodona A la taula rodona, hi participaran: Ana Castellví, gerent de l’ Associació de Municipis Indians ; Bea Nub...

Llegir tot
21.03.2022

El CETT explica els seus cicles, graus i màsters al Saló de l’Ensenyament i Futura

El CETT va donar conèixer els seus cicles professionals, graus universitaris, màsters i formació continuada al Saló de l’Ensenyament i Futura celebrats la setmana passada a Barcelona. El centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia ha tingut tres estands en els quals ha ofert tota la informació dels seus estudis a persones interessades a cursar-los. Estands del CET...

Llegir tot
16.03.2022

Youth4EmblematicMountains, un projecte internacional que promou el patrimoni natural i cultural del Berguedà

El projecte Youth4EmblematicMountains (Y4EMM), que promou Erasmus+ als entorns del Berguedà, Canigó, Gran Sasso i Olympus, inicia la tercera i última fase, que finalitzarà el setembre de 2022, amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni cultural i mediambiental del territori. La iniciativa crearà maletes pedagògiques per a cadascuna de les muntanyes que hi participen, entre elles el Pedraforc...

Llegir tot
15.03.2022

Nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria

El CETT ofereix el curs vinent un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria . En tres anys, l’estudiant obté la titulació oficial de Grau Mitjà de Tècnic en Cuina-Gastronomia i un diploma de Pastisseria del CETT. Si vols estudiar cuina i pastisseria , aquesta és la millor opció. Com són les classes de Cuina, Gastronomia i Pastisseria Les classes es fan en grups r...

Llegir tot
08.03.2022

Missatge institucional del CETT amb motiu del 8-M

Avui, 8 de març, és el Dia Internacional de les Dones , una jornada per renovar el compromís amb la defensa de la igualtat de gènere. En una data tan assenyalada, cal recordar que tenim davant un repte que involucra tothom - no només a les dones- i, especialment, les generacions joves que dibuixaran el futur de la nostra societat. Tal com remarquen els Objectius de Desenvolupament Sostenible...

Llegir tot
08.03.2022

Taller de turisme i gènere al CETT pel 8-M

turisme igualtat gènere 8-M cett

Una trentena d’estudiants del CETT-UB ha participat aquest dimarts, Dia Internacional de les Dones , en un taller sobre turisme i gènere. Distribuïts en tres grups, l’alumnat ha treballat una proposta d’accions per millorar la igualtat en el món professional turístic. Turisme i igualtat de gènere Els grups han hagut d’analitzar la igualtat de gènere en tres àmbits: en la formació, en el m...

Llegir tot
07.03.2022

“El CETT Talent és una oportunitat única perquè alumnes i alumni interactuïn amb empreses referents del sector”

cett job fair career market place turisme hoteleria gastronomia

Javier de Diego El Career Marketplace CETT Talent se celebrarà el 24 i el 25 de març a les instal·lacions del centre educatiu. Es tracta d’un punt de trobada entre la comunitat d’alumnes i antics alumnes del CETT i una forta representació empresarial del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. Javier de Diego , Corporate and Career Services Director del CETT, explica més detalls de la propost...

Llegir tot
03.03.2022

“La formació és fonamental en un entorn dinàmic com el que vivim”

opne master week turisme hospitality management cett-ub

L’ Open Master Week del CETT-UB té lloc entre el 22 i el 24 de març. En tres dies, professionals i acadèmics de referència del turisme, l’hoteleria i la gastronomia analitzaran els reptes d’aquests àmbits en sessions presencials i en línia obertes al públic. La coordinadora de l’Open Master Week, la doctora María del Pilar Leal, parla de la iniciativa. Debat sobre el futur del sector turís...

Llegir tot
03.03.2022

Jornada de Portes Obertes al CETT, dissabte 26 de març

El CETT celebra la Jornada de Portes Obertes (JPO) el dissabte 26 de març per donar a conèixer els cicles formatius i els graus universitaris de turisme, hoteleria i gastronomia que oferirà el curs vinent. La JPO proposarà diversos tours, tallers, tasts i xerrades per explicar totes les formacions als interessats i per mostrar les seves instal·lacions. L’alumnat, els ex-estudiants, les orien...

Llegir tot
02.03.2022

El CETT, present al Saló de l’Ensenyament amb estands informatius

El CETT participarà present al Saló de l’Ensenyament que tindrà lloc del 16 al 20 de març al Recinte Montjuïc de Barcelona . El centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona (UB) tindrà estands informatius per explicar la seva formació de cicles, graus, màsters i estudis post-universitaris. Es tracta de la 31a edició del Saló de l...

Llegir tot