Gerard Martínez i Joan Rodríguez guanyen el Concurs de Cuina i Pastisseria del CETT
Els estudiants Gerard Martínez, en la categoria de Cuina, i Joan Rodríguez, en la de Pastisseria, han guanyat la XXVI edició del concurs d’aquestes matèries celebrat aquest dilluns al CETT. El jurat ha estat format per Maurici Cot, exalumne del CETT i propietari de la pastisseria amb el mateix nom; Àlex Galí, coordinador general d’Estrella Damm, i per part del CETT Nan Ferreres i Òscar Teixidó.
Plats guanyadors del concurs de cuina i pastisseria
Gerard Martínez ha guanyat amb la recepta d’esfera cruixent amb verat fumat i piparra. Segons Martínez, “el concurs ha estat una experiència molt enriquidora perquè et permet experimentar i alliberar-te com a cuiner”.
Per las seva banda, Joan Rodríguez hi ha presentat una cake de xocolata i espècies amb tàrtar de maduixetes i llimona. El vencedor s’ha mostrat molt content per haver-hi participat i ha assegurat: “Ha estat un treball de tres setmanes amb professors per buscar nous sabors en el meu primer concurs”.
Cadascun dels guanyadors s’endú una beca de 800 euros per prolongar la seva formació i un àpat per a dues persones a un restaurant.
A més dels guanyadors, també han participat els següents alumnes amb aquestes propostes:
- Laura Garcia, amb ceviche amb totopo cruixent i mango.
- Nil Lluís, amb caneló socarrat de sepionets.
- Karen Medrano, amb semiesfèric de mango i fruita de la passió.
- Bernat Iglesias, amb pols oposats.
Alt nivell culinari dels alumnes del CETT
En nom del jurat, Maurici Cot ha afirmat: “Hi ha molt nivell en els estudiants del CETT. Les presentacions han estat fantàstiques amb una tècnica molt ben executada. La votació ha estat complicada perquè tots els plats eren de molta qualitat”.
El concurs estava obert a estudiants de cicles de Tècnic Superior de Cuina i de Tècnic de Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració del CETT.