Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

12.04.2022

“Ciències Culinàries i Gastronòmiques em va obrir la porta de la indústria alimentària”

Ivó Pujiula té 32 anys i recentment s’ha incorporat al departament de R+D de la Cooperativa La Fageda . Al CETT, entre el 2014 i el 2018 hi va estudiar el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques amb la menció Direcció Culinària i Innovació en Indústria Alimentària i de Col·lectivitats , de la qual ha parlat en una sessió al centre universitari amb estudiants. Les seves aficions són tot el ...

Llegir tot
04.04.2022

El CETT Talent reuneix 600 alumnes i 60 empreses referents del sector turístic, gastronòmic i hoteler

Més de 600 alumnes i antics alumnes del CETT van participar en el CETT Talent , el career market place de referència del sector turístic, hoteler i gastronòmic. Celebrada a les instal·lacions del centre universitari, la proposta ha comptat amb una àmplia representació del teixit empresarial de referència dels sectors turístic, hoteler i gastronòmic. La jornada potencia el networking entre el...

Llegir tot
04.04.2022

El TTM destaca la importància d’atreure i retenir el talent per al turisme del futur

L’Hotel Alimara ha acollit aquest dimecres la jornada Tourist Talent Management (TTM), impulsada per la CETT Fundació , la Fundació Climent Guitart i la Fundació Jordi Comas Matamala . L’objectiu de la trobada ha estat “promoure el debat i la reflexió entre els diferents grups d’interès vinculats amb la gestió del capital humà i el talent en el sector turístic, en benefici del desenvolupament s...

Llegir tot
30.03.2022

“Guanyar el Premi Jove Xef de Menorca és una recompensa a l’esforç dedicat al Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques”

Pau Sintes Juanico té 21 anys i és d’Alaior, un petit poble de Menorca. Està estudiant el 4t curs del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques al CETT. Les seves aficions són cuinar per als seus amics i família, anar a buscar bolets, pescar i fer excursions per la costa de l’illa. Recentment, ha guanyat el Premi Jove Xef de Menorca 2022 . Gastronomia de Menorca Què suposa haver-te end...

Llegir tot
30.03.2022

La Jornada de Portes Obertes del CETT aplega prop de 300 persones

Prop de 300 persones van assistir a la Jornada de Portes Obertes (JPO) del CETT dissabte de la setmana passada. La JPO va servir per donar a conèixer els cicles formatius i els graus universitaris de turisme, hoteleria i gastronomia que oferirà el curs vinent. Cicles i graus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia La JPO ha inclòs diversos tours, tallers, tasts i xerrades per explicar totes l...

Llegir tot
28.03.2022

“El Màster en Turisme LGTB omple un buit per primera vegada a escala mundial”

Núria Abellan Calvet és la coordinadora del Màster en Turisme LGTB del CETT-UB . La primera edició del màster va començar el mes passat. L’objectiu és formar professionals reflexius i crítics capaços d’entendre les particularitats del col·lectiu LGTB a partir de l’adquisició de coneixement actualitzat i especialitzat per gestionar empreses i destinacions més inclusives i sense discriminacions. ...

Llegir tot
28.03.2022

Laia Matas guanya el Concurs de Serveis de Restauració del CETT

Laia Matas és la guanyadora de la 26a edició del Concurs de Serveis de Restauració del CETT. El concurs premia la capacitat tècnica, la professionalitat i el saber fer dels alumnes finalitzadors l’últim curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Tècnic en Cuina i Gastronomia i en Serveis en Restauració o del Cicle Formatiu de Grau Superior en Direcció de Serveis de Restauració del CETT. A més de ...

Llegir tot
28.03.2022

Neix el Clúster TIC-Turisme de Catalunya, format pel CETT i 23 agents més per millorar la competitivitat del sector

El clúster TIC-Turisme s’ha presentat aquest dilluns en un acte celebrat a La Pedrera de Barcelona amb la participació de les 24 empreses i agents del sector que conformen la nova entitat, entre les qual hi ha el CETT. Impulsat pel Departament d’Empresa i Treball per mitjà d’ ACCIÓ , agència per a la competitivitat de l’empresa, i la Direcció General de Turisme, el nou clúster vol millorar la c...

Llegir tot
23.03.2022

Ja està disponible el tercer volum de la revista ‘Tourism and Heritage Journal’

El tercer volum de la revista científica Tourism and Heritage Journal ja és una realitat. Corresponent al 2021, la publicació recull vuit articles que presenten casos d'estudi i contextos d'anàlisi de realitats molt diverses d'arreu del món, amb presència de peces que analitzen casos europeus, asiàtics, americans i africans. El Grup de Recerca en Turisme, Cultura i Territori (TURCiT) del CETT e...

Llegir tot
23.03.2022

La jornada Tourist Talent Management impulsa l’excel·lència turística el 6 d’abril a Barcelona

La CETT Fundació , la Fundació Climent Guitart i la Fundació Jordi Comas organitzen el Tourist Talent Management (TTM) el dimecres 6 d’abril al Campus CETT - Hotel Alimara Barcelona. Amb taules rodones i keynotes d’experts del sector, la jornada busca impulsar el desenvolupament del talent al sector turístic com a motor de canvi i excel·lència turística. Programa del TTM El Tourist Talent...

Llegir tot