Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

26.10.2022

El Màster en Gastronomia Sostenible del CETT-UB, premi a la Iniciativa Sostenible de l’àmbit formatiu de la Nit del Gourmet Català

La directora general del CETT, després de rebre el premi al Màster en Gastronomia Sostenible El Màster en Gastronomia Sostenible del CETT-UB ha rebut aquest dimarts el premi a la Iniciativa Sostenible de l’àmbit formatiu del 7a Nit del Gourmet Català . D’aquesta manera es posa en valor que sigui l’únic màster de l’Estat que té l’objectiu de donar resposta a les necessitats de professionals i...

Llegir tot
24.10.2022

Dos alumnis del CETT opten al premi Cuiner 2022 del Gastronomic Forum Barcelona i ‘La Vanguardia’

Jordi Tarré (Prodigi) i Carles Ramon (Besta) Jordi Tarré (Prodigi) i Carles Ramon (Besta), alumnis del CETT, són candidats al premi Cuiner 2022 que organitzen el Gastronomic Forum Barcelona i el diari La Vanguardia per reconèixer el millor professional emergent de l’any. Les votacions són obertes al públic i s'allargaran fins al 4 de novembre a les 12.00 hores a la web del rotatiu barceloní....

Llegir tot
21.10.2022

El CETT i la Universitat de Barcelona celebren 25 anys d’adscripció en la inauguració del curs acadèmic

El CETT i la Universitat de Barcelona (UB) han celebrat els 25 anys d’adscripció del centre de formació referent en turisme, hoteleria i gastronomia a la universitat en la inauguració del curs acadèmic celebrada aquest divendres a l’Hotel Alimara BCN. Unes 200 persones han assistit a l’acte, que ha inclòs la lliçó inaugural del Dr. Joan Tugores, exrector de la UB i director de la Càtedra UB de ...

Llegir tot
19.10.2022

Beder, Noah i Ikurius guanyen els Premis CETT Emprenedors

Beder, Noah i Ikurius són els projectes empresarials guanyadors de la XVIII edició dels Premis CETT Emprenedors de la CETT Fundació . Els guardons reconeixen els vencedors amb període d’assessorament de 6 mesos amb membres de l’equip de mentoring CETT i una dotació econòmica. Guanyadors dels Premis CETT Emprenedors 1r premi: Beder (Barcelona) Aquest projecte és l'única app only-video q...

Llegir tot
18.10.2022

“Els millors líders són els que el seu equip triaria si tingués aquesta possibilitat”

Cristina Moyano va néixer a Madrid, encara que està molt unida per vincles familiars. Té un doble grau (ADE per ICADE i Màrqueting per Parsons The New School a Nova York). Ha cursat programes d'educació executiva a universitats com Columbia o IE i té un Executive MBA. He desenvolupat la seva trajectòria professional entre Espanya i els EUA, vuit anys dedicada a la consultoria estratègica i els ...

Llegir tot
17.10.2022

"Fa 50 anys gran part de la població mundial menjava pollastre només els diumenges"

Isabel Lugo va néixer a Barcelona i és llicenciada en Història de l’Art. Treballa al CETT des de 2004. Al CETT, és professora d’Història de la Gastronomia a Cicles Formatius , Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques i al Màster en Innovació de la Gestió Turística . Ha fet divulgació gastronòmica i ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació, com El País i La Vanguardia . El 2010 va ...

Llegir tot
15.10.2022

El Màster en Turisme LGTB del CETT-UB guanya l’ISTO Award en categoria d’Acadèmia i Investigació

El Màster en Turisme LGTB del CETT-UB ha guanyat el premi de la categoria Acadèmia i Investigació de la primera edició dels ISTO Awards 2022. Els ISTO Awards són uns reconeixements internacionals i reconeixen l'excel·lència en els projectes, les activitats, els programes, les iniciatives i els estudis llançats recentment pels membres d'ISTO. La coordinadora del màster, Núria Abellan, ha rebu...

Llegir tot
14.10.2022

“Els hotels més competitius seran els que siguin capaços de crear molt de valor per als seus col·laboradors"

turisme hospitality management cett-ub

Álvaro Arrieta va néixer a Cartagena de Indias (Colòmbia) fa 32 anys. Fa 15 anys va anar a França a estudiar cuina i, des de llavors, ha fet carrera a Europa. Ha treballat a França, Luxemburg, Espanya i, per descomptat, Colòmbia. Actualment, és professor i director del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració del CETT-UB. Ve d'una família d'avis comerciants i mare cuinera. La seva f...

Llegir tot
13.10.2022

El turisme intel·ligent i el seu futur protagonitzaran el CETT Smart Tourism Congress Barcelona el 9 i 10 de novembre

La 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona analitzarà l' smart tourism (turisme intel·ligent) i les seves perspectives de futur amb experts internacionals. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És un congrés organitzat per la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT amb la coorganització de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i amb el su...

Llegir tot
11.10.2022

Comencen les sessions informatives de graus universitaris i cicles formatius del CETT

Inscriu-te a les sessions informatives Les primeres sessions informatives dels graus universitaris i cicles formatius del CETT tindran lloc al desembre i al gener. En aquestes trobades, s’explicaran els estudis que oferirà el centre en turisme, hoteleria i gastronomia el curs vinent. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi prèviament. Sessions sobre Graus universitaris del CETT-UB : 12 de dese...

Llegir tot