Notícies
Resultats
Maria Abellanet, co-autora d’un llibre sobre l’ús sostenible de les platges a la Costa Daurada i Terres de l’Ebre
La presidenta del CETT , Maria Abellanet i Meya , és una de les autores del Llibre blanc de les platges intel·ligents de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre . Publicat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona , és un estudi que aprofundeix en el potencial de les platges per tal de millorar l’experiència dels usuaris, especialment de les famílies. Platges sostenibles a la Co...
Llegir tot“No podem englobar la cuina índia només en espècies i picant”
L’alumni del CETT Anoushka Das Gupta va ser la guanyadora del capítol del programa de TV3 ‘ Joc de cartes ’ dedicat als millors restaurants asiàtics de Barcelona. L’establiment familiar de cuina índia Little Andaman es va imposar als seus contrincants de cuina xinesa en un programa que va anar més enllà de la mera preparació de plats de tradició oriental endinsant-se també en les cultures de ca...
Llegir totLa regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Barcelona visita el CETT
Visita institucional de la regidoria de Turisme de Barcelona El regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona , Xavier Marcé ha visitat el CETT en una jornada de treball amb membres de la direcció del CETT. El representant del consistori ha volgut compartir impressions amb representant de l’Escola Universitària i enfortir la relació amb el centre. El CETT i l'Aj...
Llegir totLa CETT Fundació organitza un mentoring sobre finançament no dilutiu per a 'startups'
Mentoring sobre finançament no dilutiu 'start ups' La CETT Fundació ha celebrat una sessió especial sobre finançament no dilutiu per a startup. Dins el programa de mentoring de la CETT Fundació , s'ha fet una trobada formativa conduïda pel mentor Miguel Carretero link title here , responsable del programa d'acceleració FI Boost i del vehicle d'inversió FI Nvest, dins de la companyia FI Group...
Llegir totCòctels sense alcohol per triomfar en un àpat festiu
Còctels sense alcohol, un complement que no falla Durant les setmanes de Nadal sempre ens posem més creatius a la cuina. Més enllà dels plats tradicionals, els còctels sense alcohol poden ser una alternativa divertida i sorprenent per posar a taula un producte innovador i sofisticat. És per això que l’alumnat del CETT ha elaborat unes receptes de preparats sense alcohol que poden ser un comp...
Llegir totDes del CETT-UB us desitgem Bon Nadal
Nadal és una època de costums arrelats, de retrobaments i de compartir el temps amb les persones que estimem. També de fer balanç de l’any que tanquem. Cada curs, rebem un miler d’estudiants internacionals que han escollit Barcelona i el CETT com a destinació pels seus estudis. Durant la seva estada, viuen una experiència formativa única que els permet conèixer la nostra cultura i també veur...
Llegir totL’alumnat del CETT prepara àpats solidaris per a l’espai d’acolliment Caliu
El CETT cuina àpats solidaris per a l'espai Caliu L’alumnat de 3r del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT ha preparat plats tradicionals de Nadal en una activitat a mig camí entre la docència i la solidaritat. En el marc de l’assignatura de Cuina Tradicional, s’han elaborat més de 300 racions take-away per l’entitat social Caliu , concretament pel menjador social de la parr...
Llegir totLa CETT Fundació participa en la creació de la Comissió de Fundacions Universitàries de la Coordinadora Catalana de Fundacions
La Comisió de Fundacions Universitàries de la Coordinadora Catalana de Fundacions La Dra. Maria Abellanet i Meya ha participat, en representació de la Fundació Gaspar Espuña-CETT , a la constitució de la Comissió de Fundacions Universitàries. La Fundació Universitat de Lleida, la Fundació Universitària del Bages, la FEADA, la FUNITEC, la Fundació Pere Tarrés, la Fundació Politècnica de Catal...
Llegir totAlumnes del Grau de Turisme del CETT-UB participen en la competició d’escoles de gestió hotelera EMCup
Els integrants de l'equip del CETT-UB Quatre alumnes del Grau de Turisme del CETT-UB participen en la 15a edició de l’ European Mise en place Cup 2023 (EMCup) , el concurs internacional de les millors escoles europees d’hoteleria . El certamen, en el qual participen 36 centres docents d’un total de 28 països, tindrà lloc a la localitat holandesa de Maastricht els dies 12 i 13 de febrer de 20...
Llegir tot“En un moment advers per al turisme, no vam abaixar els braços i vam emprendre el projecte de Beder”
David Lerma, de l'start-up de turisme Beder David Lerma té 33 anys i és responsable de producte i cofundador de Beder , un dels projectes vencedors dels Premis CETT Emprenedors . Va treballar durant treballar anys a la consultora Accenture a l'àrea de Finance & Risk, on gestionava projectes d'implementació fent de connector entre les àrees de tecnologia i negoci. Després d'aquesta experi...
Llegir tot