Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

11.11.2022

L''smart tourism', la gestió intel·ligent i la digitalització, factors clau per assolir un turisme sostenible i responsable

La digitalització de les empreses i les destinacions turístiques i una gestió basada en la tecnologia, la innovació i el coneixement són elements indispensables per aconseguir un turisme sostenible, responsable i de qualitat. Aquesta és una de les principals conclusions a les quals s’ha arribat al CETT Smart Tourism Congress Barcelona , en el qual especialistes d’arreu del món han analitzat l' ...

Llegir tot
08.11.2022

Els Seminars on Contemporary Issues in Tourism, de nou a la Casa Vicens

Els Seminars on Contemporary Issues in Tourism tornen a la Casa Vicens amb Patrimoni viu i turisme. Experiències i estratègies per enfrontar la nova normalitat post COVID-19 . Coorganitzada pel CETT i la Casa Vicens , es tracta d’una proposta oberta al públic que tindrà lloc el 21 de novembre a les 17.30 h. Turisme i coneixement És la 8a edició d’aquests seminaris, que volen contribuir al...

Llegir tot
08.11.2022

Ja hi ha guanyadors dels premis a millors treballs finals de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat del CETT

La CETT Fundació ha organitzat un any més els premis per reconèixer la tasca d’estudiants de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat en la creació de treballs finals i de recerca sobre turisme, hoteleria i gastronomia. Després de les defenses davant de jurats interns formats per professors i investigadors del CETT i jurats externs amb professionals del sector en el cas dels Premis de Batxillerat, ja...

Llegir tot
07.11.2022

Sandra Tarre, Site Manager de Sodexo: "El Grau de Turisme del CETT-UB és més complet que el de la resta d'universitats"

#alumnidelmes

Sandra Tarre va néixer a Barcelona fa 27 anys i és alumni del CETT . Va estudiar el Grau de Turisme amb especialitat de direcció hotelera al CETT. Durant el grau, va treballar en grups i restaurants de Barcelona, com Tragaluz i Ceviche. En el darrer any de grau, va conèixer un Talent Recruiter de Sodexo al CETT. Hi va fer les pràctiques i, des d’aleshores, treballa en aquest grup com a Site Man...

Llegir tot
04.11.2022

“El tracte humà és i serà sempre necessari i la tecnologia hi donarà suport, però no el substituirà”

Pablo Soto (La Corunya, 1984) és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la UDC, Executive MBA per IESIDE i Màster en Comerç Internacional per Georgetown University. També he cursat màsters reglats, però cada vegada consumeix més microlearning no reglat. Amb més de 10 anys d'experiència treballant en companyies de telecomunicacions, actualment treballa com a Innovation Manager a V...

Llegir tot
04.11.2022

Montjuïc, oportunitat per descentralitzar el turisme de Barcelona i aconseguir visitants de qualitat

Les sinergies entre esport, cultura i congressos a la muntanya de Montjuïc són una gran oportunitat per descentralitzar l’activitat turística del centre de Barcelona. Aquest és un dels missatges principals de l’Esmorzar de Turisme del CETT i Foment que ha tingut lloc aquest divendres a la seu de l’organització empresarial. Montjuïc i Barcelona El diàleg sobre la muntanya ha subratllat el ...

Llegir tot
02.11.2022

Torna el Go Abroad, la jornada sobre mobilitat acadèmica i professional internacional del CETT

Go Abroad , la jornada sobre mobilitat acadèmica i professional internacional per a alumnes i alumni del CETT, tindrà lloc el divendres 18 de noviembre a les instal·lacions de l’escola universitària. Entre les 9.00 i les 14.00 h, s’explicaran les diverses opcions de mobilitat a les quals es poden acollir l’alumnat i els alumni. Estudiar grau universitari a l'estranger Al Go Abroad, s’hi f...

Llegir tot
27.10.2022

Participació del CETT en el Gastronomic Forum Barcelona i el Science&Cooking World Congress

El CETT participarà en el Gastronomic Forum Barcelona i en el Science&Cooking World Congress , dues cites culinàries i de gastronomia de referència que tindran lloc a la capital entre el 7 i el 9 de novembre. Alumnat i professorat del CETT prendran part de demostracions, jurats, conferències i concursos, entre d’altres. CETT i Gastronomic Forum Barcelona El Gastronomic Forum Barcelona...

Llegir tot
26.10.2022

El Màster en Gastronomia Sostenible del CETT-UB, premi a la Iniciativa Sostenible de l’àmbit formatiu de la Nit del Gourmet Català

La directora general del CETT, després de rebre el premi al Màster en Gastronomia Sostenible El Màster en Gastronomia Sostenible del CETT-UB ha rebut aquest dimarts el premi a la Iniciativa Sostenible de l’àmbit formatiu del 7a Nit del Gourmet Català . D’aquesta manera es posa en valor que sigui l’únic màster de l’Estat que té l’objectiu de donar resposta a les necessitats de professionals i...

Llegir tot
24.10.2022

Dos alumnis del CETT opten al premi Cuiner 2022 del Gastronomic Forum Barcelona i ‘La Vanguardia’

Jordi Tarré (Prodigi) i Carles Ramon (Besta) Jordi Tarré (Prodigi) i Carles Ramon (Besta), alumnis del CETT, són candidats al premi Cuiner 2022 que organitzen el Gastronomic Forum Barcelona i el diari La Vanguardia per reconèixer el millor professional emergent de l’any. Les votacions són obertes al públic i s'allargaran fins al 4 de novembre a les 12.00 hores a la web del rotatiu barceloní....

Llegir tot