Notícies
Resultats
El Museo del Prado, el Festival de Sitges i RAC1, entre els reconeguts dels XXXVIII Premis CETT Alimara
Els 38ns Premis Alimara han distingit els projectes que durant l’últim any han aportat una visió innovadora en l’àmbit de les experiències, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca aplicada als sectors turístic, hoteler i gastronòmic. L’entrega dels premis s’ha dut a terme en la cerimònia La Nit dels Alimara el 23 de març. Els Premis CETT Alimara Barcelona estan organitzats pel CETT, c...
Llegir totNous programes semipresencials de la Università Telematica Internazionale UNINETTUNO i la Berlin School of Business and Innovation al CETT Campus
El CETT ha establert una aliança amb la Università Telematica Internazionale UNINETTUNO i la Berlin School of Business and Innovation (BSBI) en virtut de la qual inicia nous programes blended (semipresencials) que s'impartiran al CETT Campus de Barcelona. Tots els programes seran dissenyats per la Università Telematica Internazionale UNINETTUNO i impartits al campus del CETT per BSBI. Aqu...
Llegir totEmpreses i professionals troben connexions i sinergies al 21è CETT Talent
El CETT Talent , el career market place de referència del sector turístic, hoteler i gastronòmic , va connectar més de 600 alumnes i alumnis del CETT amb empreses d’aquests sectors. Celebrada a les instal·lacions de l’ Hotel Universitari Alimara , la proposta ha comptat amb una àmplia representació del teixit empresarial de referència en aquests àmbits econòmics. El CETT Talent, en xifres ...
Llegir tot"Les empreses tenen en compte la formació cursada en un altre país"
Nil Obiols és un dels estudiants del Grau de Turisme del CETT que ha triat l'opció del Doble Grau Internacional . Després de cursar els dos primers anys al Campus CETT de Barcelona, ha completat la seva formació en turisme a la Michigan State University . Aquesta opció del Doble Grau Internacional permet a l'alumnat que ha triat l'especialització de Direcció Hotelera cursar una part dels estudi...
Llegir totJornada de Portes Obertes al CETT, dissabte 25 de març
El CETT celebra la Jornada de Portes Obertes el dissabte 25 de març per donar a conèixer els cicles formatius , els graus universitaris i els màsters i postgraus de turisme, hoteleria i gastronomia que oferirà el curs vinent. Al llarg del dia s'ofereixen diversos tours, tallers, tasts i xerrades per explicar totes les formacions als interessats i per mostrar les seves instal·lacions. Orien...
Llegir tot8M: posar en pràctica el dia de les dones tot l’any
Continua essent necessari que el Dia de les Dones fem especial èmfasi en les lluites i reivindicacions que, en ple segle XXI, encara no s’han assolit en matèria de gènere. El 8 de març i els dies que l’envolten escoltem i llegim informació de tota mena sobre com el món en el qual vivim necessita canvis de mentalitat i moltes més accions perquè les dones es puguin situar en la posició que mereix...
Llegir totEl CETT visibilitza dones en sectors masculinitzats en el marc del 8M
El CETT ha celebrat el Dia Internacional de les Dones amb una taula rodona sobre veus femenines de sectors masculinitzats del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. Moderada per les professores Núria Abellan i Marta Salvador , la jornada ha posat de manifest que, en ple segle XXI, la igualtat està encara molt lluny també en aquests àmbits professionals. Turisme, gastronomia i igualtat de g...
Llegir totEl CETT es bolca amb la celebració del 8m, dia internacional de les dones
Un any més, el CETT , a través de la seva Comissió d’Igualtat, s’adhereix a la commemoració del 8-M Dia Internacional de les Dones amb l’objectiu de transmetre a tota la comunitat CETT la necessitat d’assolir la igualtat de gènere. Taula rodona oberta a tota la comunitat CETT L’activitat central al voltant del dia de la dona serà el proper 7 de març, a les 12h (Aules B0.7 i B0.8). La Comi...
Llegir totEl CETT al Saló de l'Ensenyament: vine a descobrir les nostres propostes en turisme, hoteleria i gastronomía
El CETT participa al Saló de l’Ensenyament , que tindrà lloc del 15 al 19 de març al Recinte Montjuïc de Barcelona . El centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona (UB), tindrà dos estands informatius per explicar la seva formació de cicles, graus, màsters i estudis post-universitaris. Aquesta és la 32a edició del Saló de l’...
Llegir totPaula Cardero, Roger Vilacha i Enric Lopez guanyen el Concurs de Cuina, Pastisseria i Servei de Restauració del CETT
Els dies 20 i 21 de febrer l’Aula Restaurant del CETT va acollir la XXVII edició del Concursos de Cuina i pastisseria i el de Serveis de Restauració. Els guanyadors han estat els següents: - Cuina: Roger Vilacha , alumne de 2n del Grau Superior en Direcció de Cuina. Vilacha va cuinar una Viera fumada amb aguachile de tomàquet i Cervesa Malquerida. - Pastisseria: Enric López , alumne de 3r...
Llegir tot