Notícies
Resultats
Reportatge sobre turisme cinematogràfic a Barcelona amb col·laboració d'Eugeni Osácar
L'1 d’octubre, la publicació El Quadern, del diari El País , va realitzar un reportatge extens sobre turisme cinematogràfic titulat “ El gran viatge a les pel·lícules ”: El periodista David Guzman va conversar...
Llegir totCom és la dona propietària d'allotjaments rurals a Espanya?
El passat 21 i 22 de setembre, Enric López , professor i investigador del Grup de Recerca en Hoteleria de l'EUHT CETT-UB , va participar en el Congrés Internacional Científic-Professional sobre Bretxa Salarial i Soci-Professional de G...
Llegir totDos plats de l'Aula Restaurant CETT participen al Festival Parmigiano Reggiano
Del 8 al 18 d’octubre es celebra el Festival Parmigiano Reggiano a Barcelona, amb la participació de 14 restaurants, entre els quals es troba l’Aula Restaurant CETT. Durant aquests 10 dies els restaurants es convertiran en amb...
Llegir totSaló Piscina&Wellness Barcelona, amb seminari organitzat pel CETT
En el marc del Saló Piscina&Wellness Barcelona , que tindrà lloc del 13 al 16 d’octubre a Barcelona, es celebra el Wellness&Spa Event , amb la participació del CETT. El divendres 16, de 10:45h a 13:40h , Enric Ló...
Llegir totTornem a participar amb la Tapa Solidària, 5a edició!
Un any més, el CETT torna a col·laborar amb el projecte de la Tapa Solidària , la qual arriba a la 5a edició. Enguany el plat de la carta de l’Aula Restaurant CETT que participa en el projecte és: Caneló de pollastre...
Llegir totPresentem les primeres dades de l'Observatorio del Turisme Rural 2015 a COETUR
El Congrés Europeu de Turisme Rural (COETUR) ha estat l'escenari escollit per presentar en primícia alguns dels resultats més importants de l' Observatori del Turisme Rural , la investigació conjunta creada per Escapada Rural , Camp...
Llegir totAina Mostaza, alumna del CETT, a la final del concurs Escoge a tu pinche de Makro a San Sebastian Gastronomika 2015
Aina Mostaza, alumna del 3r curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració del CETT participarà, el proper dimarts 6 d’octubre, com a finalista de la 5a edició del Concurs Escog...
Llegir totDescarrega't el teu Carnet del CETT
Us informem que ja està operatiu per l'alumnat i equip del CETT el carnet del CETT. Per poder fer-lo servir només cal descarregar-lo. - Dins l'App del CETT hi ha l'opció "El meu carnet del CETT" que el mostra en pantalla. Per fer un pr&...
Llegir totInvitació a la presentació "Conèixer Amèrica Llatina a través de les seves comunitats"
El proper 29 de setembre a les 19h, la llibreria Altaïr acollirà la presentació “ Conèixer Amèrica Llatina a través de les seves comunitats ”. Intervindran: - Octavi de la Varga , Cap de l’o...
Llegir totEl CETT i Minube aposten per la investigació sobre RSE en el sector turístic
- Les dues institucions comparteixen la visió de contribuir a la millora de la competitivitat del sector turístic. - La generació de coneixement expert sobre el funcionament del mercat turístic és un dels objectius de la...
Llegir tot