Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

04.05.2023

El futur turisme a Barcelona, a debat al CETT

L'Observatori CETT La Barcelona turística als ulls dels candidats tindrà lloc el dimecres 17 de maig a les 9.00 h a l'Hotel Alimara de Barcelona (Carrer Berruguete, 126). En ple període electoral, aquest debat sobre el futur del turisme a Barcelona comptarà amb la participació de membres de les principals forces polítiques amb presència l'Ajuntament. Reflexió i anàlisi del turisme El turi...

Llegir tot
02.05.2023

"A l'EMCup he fet contactes internacionals que aquí em costaria molt aconseguir"

Celini Jonker, alumna del Grau Turisme a l'EMCup Celini Jonker és una de les quatre alumnes del Grau de Turisme del CETT-UB que han participat en la 15a edició de l’ European Mise en place Cup 2023 (EMCup) , el concurs internacional de les millors escoles europees d’hoteleria . Cada any 36 centres docents d’un total de 28 països participen en aquest certamen que representa una oportunitat ún...

Llegir tot
25.04.2023

El CETT llança dos cursos en línia a la Tourism Online Academy de l'Organització Mundial del Turisme

CETT Turisme OMT Formació Online

El CETT , Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy ha signat un acord amb la Tourism Online Academy per oferir cursos a la plataforma educativa creada per l'Organització Mundial del Turisme (OMT). Formació online a la OMT El Centre ha començat la seva col·laboració amb la creació de dos cursos en espanyol dirigits tant a professionals que desitgen actualitzar els seus conei...

Llegir tot
25.04.2023

La gastronomia sostenible i la creativitat centren la XVII Trobada Gastronòmica

gastronomia sostenible Trobada gastronòmica

Amb el leit motiv de la creativitat sostenible, la XVII Trobada Gastronòmica ha reunit l’alumnat de les diverses formacions vinculades a la gastronomia del CETT. L’Hotel Alimara ha acollit la jornada inaugural que ha comptat amb ponències del xef Sergio Torres ( Restaurant Hermanos Torres ) i de la periodista gastronòmica de La Vanguardia , Cristina Jolonch . La sostenibilitat com a bander...

Llegir tot
25.04.2023

La Generalitat atorga el Premi FPCAT a la formació professional del CETT

CETT Recerca Universitat de Barcelona

Formació professional al CETT El CETT ha estat distingit amb el guardó FPCAT 2022 a l’excel·lència en l’ensenyament de la Formació Professional a Catalunya. Aquests premis reconeixen, valoren i fomenten les bones pràctiques a les trajectòries individuals; als centres formatius que imparteixen formació professional inicial o ocupacional; a les empreses i altres entitats; a les persones usuàri...

Llegir tot
21.04.2023

El CETT rubrica l’addenda de la Càtedra UB en Turisme Hoteleria i Gastronomia

CETT Recerca Universitat de Barcelona

Càtedra UB en Turisme, Hoteleria i Gastronomia El passat dilluns 17 d’abril es va signar al CETT l’addenda de la Càtedra UB en Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT . En un acte amb presència del rector de la UB, Joan Guàrdia , el director de la Càtedra Joan Tugores , la presidenta del CETT, Maria Abellanet i Meya i el president de la CETT Fundació Narcís Coll es va celebrar aquest lligam ac...

Llegir tot
20.04.2023

Llibreries de pel·lícula a Barcelona

Sempre és un bon moment per celebrar l’existència de les llibreries , sens dubte, un element fonamental del món del llibre . Aquesta setmana que celebrem la Diada de Sant Jordi , una de les festes més exitoses de l’imaginari català, és una bona ocasió per reivindicar el rol de les llibreries com a punt de trobada de tota mena de lectors, però també com a espai cultural i pilar bàsic del comerç ...

Llegir tot
13.04.2023

L’Espai Fòrum es torna més sostenible amb la iniciativa Bumerang

L’Espai Fòrum del CETT Campus inaugura una nova iniciativa sostenible per a eliminar els residus dels menús per emportar. La incorporació dels envasos Bumerang permetran que el CETT faci un esforç més en el terreny de l’ecologia i de la cultura de la gastronomia responsable. Del reciclatge a la reutilització El servei d’envasos retornables Bumerang no té cap cost per l'usuari . La gestió ...

Llegir tot
01.04.2023

La Trobada Gastronòmica torna al CETT el 24 i 25 d'abril

Amb la XVII edició de la Trobada Gastronòmica el Campus CETT es converteix en un espai denllaç entre lalumnat que es prepara per formar part del sector gastronòmic i els professionals de la cuina, el servei de restaurant i la investigació gastronòmica. Aquest any l´esdeveniment se celebra els dies 24 i 25 d´abril. Creativitat i sostenibilitat gastronòmica En la XVII edició de la Trobada G...

Llegir tot
30.03.2023

"Estudiant turisme tens pràcticament sempre feina assegurada"

Cristina Franco Fernández va acabar els seus estudis de Turisme al CETT el 2004 i actualment s'encarrega de la posada en marxa, en l'àmbit comercial i operatiu del compliment dels estàndards de cadena, del nou Hotel Montera Madrid , Curio Collection by Hilton, el primer 5 estrelles de Hilton a Madrid. Del Grau de Turisme a una multinacional hotelera Quin va ser el camí professional fins a...

Llegir tot