El CETT rubrica l’addenda de la Càtedra UB en Turisme Hoteleria i Gastronomia
El passat dilluns 17 d’abril es va signar al CETT l’addenda de la Càtedra UB en Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT. En un acte amb presència del rector de la UB, Joan Guàrdia, el director de la Càtedra Joan Tugores, la presidenta del CETT, Maria Abellanet i Meya i el president de la CETT Fundació Narcís Coll es va celebrar aquest lligam acadèmic entre el CETT i la UB amb l’objectiu de continuar amb la tasca de recerca i investigació en matèria de turisme, hoteleria i gastronomia.
El CETT renova el vincle amb la UB
La presidenta del CETT, la Dra. Maria Abellanet I Meya va recordar que crear la càtedra va ser un projecte ambiciós. “Vam tenir la sort i l'honor que el Dr. Tugores en volgués ser el director i ara estenem el conveni amb una ambició renovada, que ens permet fer un pas endavant. En aquests anys hem avançat molt en la bona direcció".
Per la seva banda el rector de la UB, Joan Guàrdia, va afirmar que el CETT és un centre adscrit molt proper i necessari per a la UB. "El CETT és una part de l'estructura essencial de la Universitat de Barcelona. Els objectius estratègics de la UB no es podrien complir sense la presència del CETT ni d’una de les càtedres més antigues i amb més recorregut que té. Guàrdia va afegir que el CETT ha canviat molt durant aquests últims 20 anys en els quals la dimensió acadèmica i el compromís amb la formació s'han reforçat".