Notícies
Resultats
“Ciències Culinàries i Gastronòmiques em va obrir la porta de la indústria alimentària”
Ivó Pujiula té 32 anys i recentment s’ha incorporat al departament de R+D de la Cooperativa La Fageda . Al CETT, entre el 2014 i el 2018 hi va estudiar el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques amb la menció Direcció Culinària i Innovació en Indústria Alimentària i de Col·lectivitats , de la qual ha parlat en una sessió al centre universitari amb estudiants. Les seves aficions són tot el ...
Llegir totEl CETT Talent reuneix 600 alumnes i 60 empreses referents del sector turístic, gastronòmic i hoteler
Més de 600 alumnes i antics alumnes del CETT van participar en el CETT Talent , el career market place de referència del sector turístic, hoteler i gastronòmic. Celebrada a les instal·lacions del centre universitari, la proposta ha comptat amb una àmplia representació del teixit empresarial de referència dels sectors turístic, hoteler i gastronòmic. La jornada potencia el networking entre el...
Llegir totEl TTM destaca la importància d’atreure i retenir el talent per al turisme del futur
L’Hotel Alimara ha acollit aquest dimecres la jornada Tourist Talent Management (TTM), impulsada per la CETT Fundació , la Fundació Climent Guitart i la Fundació Jordi Comas Matamala . L’objectiu de la trobada ha estat “promoure el debat i la reflexió entre els diferents grups d’interès vinculats amb la gestió del capital humà i el talent en el sector turístic, en benefici del desenvolupament s...
Llegir tot“Guanyar el Premi Jove Xef de Menorca és una recompensa a l’esforç dedicat al Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques”
Pau Sintes Juanico té 21 anys i és d’Alaior, un petit poble de Menorca. Està estudiant el 4t curs del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques al CETT. Les seves aficions són cuinar per als seus amics i família, anar a buscar bolets, pescar i fer excursions per la costa de l’illa. Recentment, ha guanyat el Premi Jove Xef de Menorca 2022 . Gastronomia de Menorca Què suposa haver-te end...
Llegir totLaia Matas guanya el Concurs de Serveis de Restauració del CETT
Laia Matas és la guanyadora de la 26a edició del Concurs de Serveis de Restauració del CETT. El concurs premia la capacitat tècnica, la professionalitat i el saber fer dels alumnes finalitzadors l’últim curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Tècnic en Cuina i Gastronomia i en Serveis en Restauració o del Cicle Formatiu de Grau Superior en Direcció de Serveis de Restauració del CETT. A més de ...
Llegir totEl PopUp 2022 del CETT-UB proposa quatre ofertes gastronòmiques del 15 al 18 de març
L’alumnat finalitzador del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT-UB presenta els seus projectes gastronòmics pop-up entre el 15 i el 18 de març. Són quatre nits pensades, dissenyades i executades pels mateixos estudiants amb la supervisió dels professors Mikel Díez, Gemma Daina, Alberto Antín i Álvaro Arrieta. Els projectes gastronòmics es duran a terme a les instal·lacions d...
Llegir totOpen Master Week: el teu talent transforma el futur del turisme i la gastronomia
El CETT-UB organitza l’ Open Master Week entre el 22 i el 24 de març. Amb el compromís de transformar el futur del turisme i la gastronomia amb la promoció del talent, l’Open Master Week aplega tres jornades en què professionals i acadèmics d’aquests sectors analitzaran en sessions obertes al públic els reptes que afronten aquests àmbits. Temes, participants i sessions de l’Open Master Wee...
Llegir totEl CETT Talent torna el 24 i el 25 de març per ser punt de trobada d’empreses, estudiants i alumni
La 20a edició del Career Marketplace CETT Talent tindrà lloc el 24 i el 25 de març a les instal·lacions del centre educatiu. La proposta s’ha consolidat com un punt de trobada entre la comunitat d’alumnes i antics alumnes formats al CETT i una àmplia representació del teixit empresarial dels sectors turístic, hoteler i gastronòmic. Networking d'alumnes, alumni i empreses al CETT Talent L’...
Llegir totJordi Tarré (restaurant Prodigi): “El CETT em va ensenyar a cuinar i em va transmetre valors com l’esforç i les ganes d’aprendre”
Jordi Tarré és cuiner, té vint-i-sis anys i és de Barcelona. Recentment, ha obert el restaurant Prodigi a la capital. Abans, va estudiar al CETT el Cicle Mitjà Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració i el Cicle Tècnic Superior en Direcció de Cuina . Li agrada viatjar, conèixer noves cultures i altres maneres d’entendre la gastronomia, anar al cinema amb la seva parella i, quan teni...
Llegir totSessions informatives presencials de cicles i graus del CETT al febrer
Inscriu-te a les sessions informatives El CETT-UB ofereix sessions informatives presencials dels seus cicles professionals i graus universitaris al febrer. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi prèviament. A les sessions informatives, l'equip d'orientació a l'estudiant i el professorat proporcionaran informació de primera mà. També es podran visitar les instal·lacions per dins i conèixer les pa...
Llegir tot