Coca-Cola presenta al CETT “Bartalent Lab”, la primera comunitat online creada per als cambrers
L’Hotel Alimara Barcelona del CETT ha acollit avui la presentació Bartalent Lab, de Coca-Cola, la primera comunitat online creada per als cambrers. Es tracta d’una plataforma que ofereix als cambrers l’oportunitat de millorar les seves habilitats i actualitzar els seus coneixements per posar-los al servei dels seus clients. Bartalent Lab funciona com un laboratori en el qual els cambrers poden inspirar-se i trobar informació per millorar el seu perfil professional i així comptar amb una nova via que els ajudi a reinventar-se i créixer en la seva professió.
Aquesta iniciativa s’emmarca dins del programa Camareros 2016 de Coca-Cola i, en general, dins del compromís i recolzament de la companyia amb el sector de l’hostaleria. Joaquim Edo, Cap de Comunicació de l’Àrea Est de Coca-Cola European Partners, juntament amb Nan Ferreres, Directora de l'Escola Tècnica Professional i dels estudis universitaris de gastronomia del CETT, han presentat la iniciativa.
En la presentació també han participat María Casellas, directora del restaurant Casamar, i Pedro Monje, cap de sala del Via Venetto, ponents a les Bartalent Talks, una sèrie de xerrades en format de seminari en les què els ponents han compartit casos d’èxit amb els que s’han trobat a la llarga de la seva trajectòria professional i que han servit com a font d’inspiració pels assistents, alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior d'Hoteleria i del Grau de Ciències Culinàries del CETT.
Podeu veure les fotografies de l'acte aquí:
[googlephotos:https://goo.gl/photos/FaSwssxA1VczqSDn9|view=portada]