Skip to main content
Perfils
Perfils
Alumnat
Empreses
Alumni
Premsa
Campus virtual
CA
EN
ES
Buscar
Cerrar
CETT
Enrere
Estudia
Turisme i Hoteleria
Formació professional
Graus universitaris
Màsters i postgraus
Veure tots
Cuina i Gastronomia
Formació professional
Graus universitaris
Màsters i postgraus
Formació per a professionals
International short programs
Formació subvencionada
Veure tots
Màrqueting i Esdeveniments
Formació professional
Graus universitaris
Màsters i postgraus
International short programs
Veure tots
Informa't
Admissió
Sessions informatives i jornades de portes obertes
Fires i escoles
Contacta amb nosaltres
Beques i premis
Beques i finançament
Premis
Investiga
Grups de recerca
La investigació al CETT
Turisme, Cultura i Territori
Allotjaments Turístics i Restauració
Cuina i Gastronomia
Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT
Presentació
Revistes
Ara, Revista d'Investigació en Turisme
Tourism and Heritage Journal
Mou-te
Incoming
Incoming exchange
International degree-seeking students
Study abroad
Outgoing
Outgoing exchange: mobilitat internacional i nacional
Minor programs
Global internship programs
Aliances internacionals
Connecta
Talent
Aposta pel talent
Pràctiques
Borsa de treball
CETT Talent
Orientació professional
CETT Innovation Hub
La innovació al CETT
Tourism Exploration Lab
Alimara Hospitality Lab
FoodXplore Lab
Solucions per a empreses
Formació a mida
Projectes i consultoria
Talent i employer branding
Esdeveniments
Actes de Finalització d'Estudis
Premis CETT Alimara
Tourist Talent Management
Trobada Gastronòmica
Tots els esdeveniments
Estem connectats
CETT Alumni
Aliances
Viu el CETT
Coneix el CETT
Manifest
Qui som
Memòria anual
Qualitat
RSE i transparència
Botiga CETT
CETT Campus
El campus
Hotel Universitari Alimara
Àgora BCN
Restaurants
Campus UB
Treballa amb nosaltres
Vine a conèixer-nos
Actualitat
Notícies
Esdeveniments
Emprenedoria
Premis impuls a l'emprenedoria
Programa Primer Emprèn
Contacta
Contacta amb nosaltres
[email protected]
+34 934 280 777
Informació per a futurs estudiants
[email protected]
+34 934 280 777
Buscador general
Search
Breadcrumb
Inici
Programes
Formació subvencionada
HOTR0108 - Operacions bàsiques de cuina
Reserva la teva plaça
Reserva la teva plaça
Sol·licita informació
HOTR0108 - Operacions bàsiques de cuina
Reserva la teva plaça
Sol·licita informació
Presentació
Durada
315h. + 80h. pràctiques en empreses
Modalitat
Presencial
Llengües
Castellà
*Plaçes exhaurides
Continguts del curs d'operacions bàsiques de cuina
Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris (120 hores)
Aplicació de normes i condicions higienico-sanitàries en restauració (30 hores)
Aprovisionament de matèries primeres en cuina (30 hores)
Preelaboració i conservació culinàries (60 hores)
Elaboració culinària bàsica (180 hores)
Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració (30 hores)
Realització d' elaboracions bàsiques i elementals de cuina i assistir en l' elaboració culinària (90 hores)
Elaboració de plats combinats i aperitius (60 hores)
Formació complementària obligatòria (45 horas)
Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de cuina (80 hores)
Certificat de professionalitat nivell 1
Requisits d'accés:
No es demanen requisits acadèmics previs
Indispensable document DARDO segons estàs donat d'alta al SOC
Charo Povedano
Orientació de Formació Subvencionada
Email
[email protected]
Imagen
Imagen
Imagen
Imagen
PROGRAMES RELACIONATS
HOTR0208 - Operacions bàsiques de restaurant i bar (projectes singulars)
250h. + 80h. pràctiques a empreses
Presencial
Formació ocupacional subvencionada
HOTR0108 - Operacions bàsiques de cuina (projectes singulars)
310h. + 80h. pràctiques a empreses
Presencial
Formació ocupacional subvencionada
HOTR0208 - Curs d'operacions bàsiques de restaurant i bar
255h. + 80h. pràctiques a empreses
Presencial
Formació ocupacional subvencionada
HOTR0408 - Cuina
745h. + 80h. pràctiques a empreses
Presencial
Formació ocupacional subvencionada
Cercador d'estudis