Noticies en profunditat
Resultats
L’Hotel Alimara Barcelona tanca la seva etapa com a Hotel Salut
· L’hotel ha allotjat 250 professionals sanitaris durant la crisi del coronavirus, 185 dels quals de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron L’ Hotel Alimara Barcelona , que pertany al CETT, tanca la seva etapa com a Hotel...
Llegir totEstudi del CETT-UB sobre l’impacte de la COVID-19 al sector hoteler
La reducció de la demanda, els problemes de liquiditat i els protocols a implementar, les principals preocupacions del sector hoteler de la crisi de la COVID-19 · El CETT-UB elabora un estudi que analitza com la COVID-19 ha condicionat algunes decisions dels establiments hotelers espanyols a curt, mig i llarg termini · El 59% dels establiments hotelers estan duent a terme o...
Llegir totPer un càtering més sostenible
La guia ’ 12 pasos para un catering + sostenible ’ recull bones pràctiques per recuperar el valor dels aliments i dóna eines per oferir serveis de càtering més sostenibles i responsables amb l’entorn. L’...
Llegir totJoan Roca, xef d’El Celler de Can Roca: “El moment actual fa més necessari que mai la formació professional”
Ens trobem en un moment de l’any en el qual molts joves estudiants han de decidir quin camí triaran per al seu futur. Joan Roca, xef d’El Celler de Can Roca, ha participat en una videoconferència amb exalumnes d'FP en el marc de l...
Llegir totEl moviment Urban Sketching, una oportunitat única per viatjar des de casa
Aquests dies hem pogut comprovar, a través de les iniciatives culturals que han anat sorgint, que no és el mateix veure una obra de teatre, una exposició o escoltar un concert de forma personal que en format virtual. Tanmateix, tot all...
Llegir totEls professionals sanitaris fan de l’Hotel Alimara Barcelona casa seva
L’adaptació de l’Alimara Barcelona en Hotel Salut per acollir personal sanitari L ’Hotel Alimara Barcelona del CETT és, per a molts professionals de la salut, casa seva durant el confinament. Després de 25 anys d...
Llegir totLa sostenibilitat, clau en la nova normalitat
L’entrada a la nova normalitat, que anirem vivint en les pròximes setmanes, serà sens dubte un moment clau per als negocis, que hauran d’incorporar més que mai, noves mesures. Algunes d’aquestes estan estretament relaci...
Llegir totAnàlisi de les destinacions 'foodies'
La desescalada de la situació generada pel COVID-19 ja té data d’inici i, per tant, cal pensar també en la nova normalitat que viurem. La Dra. Maria del Pilar Leal L., coordinadora de màsters i postgraus del CETT, va participar el 30 d’Abril en un webinar amb la Universitat d’Especialitats Turístiques (UDET) d’Equador. Sota el títol “ ...
Llegir totEl sector reflexiona sobre la reactivació del turisme
El turisme és un dels sectors que ha patit més els efectes de la COVID-19 i és per això que cal treballar per a la seva recuperació. Amb aquest objectiu, la Cambra de Comerç de Barcelona ha celebrat aquesta setmana, a trav...
Llegir tot‘Green experience’, el còctel innovador que integra tradicions culinàries d’arreu del món
· La beguda, creada pel professor del CETT, Víctor Laiseca, simbolitza valors del centre com la innovació i la vocació internacional · El còctel s’ha estrenat, per primera vegada, en la celebració de la lliçó inaugural del curs 2019-2020 , protagonitzada per Ferran Adrià Innovació i internacionalització. Aquests són ...
Llegir tot