Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

23.04.2018

Els alumnes de la Fundació INFA d'stage al Campus CETT-UB

Campus CETT-UB CETT Cicles Formatius Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració

El dilluns 9 d’abril van arribar al Campus CETT-UB un grup de 10 alumnes francesos de Cuina i Serveis de Restauració, fruit de l’aliança que ha dut a terme, recentment, el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT amb la Fun...

Llegir tot
20.04.2018

ELS PREMIS ALIMARA. TURISME 360 ATORGUEN 14 GUARDONS A LA PROMOCIÓ TURÍSTICA NACIONAL I INTERNACIONAL

Premis Alimara Campus CETT CETT UB Turisme Hoteleria Premis

La Nit dels Alimara , celebrada en el Campus internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB , ha acollit el lliurament dels Premis Alimara a la promoció turística nacional i internacional, els quals enguany s’han renovat coin...

Llegir tot
19.04.2018

El CETT participa a la nova edició del Saló Alimentaria Barcelona 2018

Alimentaria Saló Fira CETT Campus CETT Gastronomia Turisme

El dilluns 16 d’abril es va donar tret de sortida a la nova edició d’ Alimentaria 2018 , el saló internacional de referència de la indústria alimentaria. Al llarg de 4 dies més de 150 alumnes i part del professor...

Llegir tot
16.04.2018

El CETT i IBTA (Iberian Business Travel Association) signen un acord en pro de la formació i el desenvolupament professional

Campus CETT-UB CETT IBTA

El Campus internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT (adscrit a la Universitat de Barcelona) ha acollit la signatura del conveni amb l’IBTA, Iberian Business Travel Association, que té com a primera acció la col·laborac...

Llegir tot
13.04.2018

Jornada Formativa sobre Restauració per a celíacs al CETT

CETT Campus CETT Formació Tècnic de Direcció de Cuina i Restauració Celíacs

El 9 d’abril es va dur a terme una Jornada Formativa sobre restauració per a celíacs amb una sèrie d'activitats pels alumnes de 1er curs de Direcció de Cuina i Serveis de Restauració . A primera hora el Kris Akkala del...

Llegir tot
13.04.2018

L'alumne del CETT, Ignasi Bustamante, participa en el Concurs 'Promesas de la Alta Cocina' de Le Cordon Bleu de Madrid

CETT Campus CETT Le Cordon Bleu Tècnic Superior de Direcció de Cuina

El 12 d’abril el nostre alumne de 2on de Tècnic Superior de Direcció de Cuina, Ignasi Bustamante , va participar a la gran final del VI Premi 'Promesas de la Alta Cocina' , patrocinat per l’escola Le Cordon Bleu de Madrid. Junt...

Llegir tot
09.04.2018

El CETT celebra una exitosa Jornada de Portes Obertes

CETT Campus CETT JPO Jornada de Portes Obertes Estudis Informació Sessions Informatives

El passat dissabte, 7 d’abril, el Campus CETT-UB va celebrar un any més la seva Jornada de Portes Obertes , un dels esdeveniments clau dins la programació del campus que té com objectiu donar a conèixer als futurs estudiants l...

Llegir tot
06.04.2018

Oberta la Convocatòria a la 6a Beca Vila Viniteca per realitzar el Curs Superior de Sommelier CETT-UB

CETT Campus CETT-UB Universitat Estudis Sommelier

Amb l’objectiu de millorar la captació de professionals del sector de la sumilleria i contribuir a la formació de persones amb dificultats econòmiques i/o socials, Vila Viniteca ha convocat la 6a Beca Vila Viniteca . Aquesta edici&...

Llegir tot
04.04.2018

Vine a la Jornada de Portes Obertes i descobreix el Campus CETT-UB!

Campus CETT-UB CETT Jornada de Portes Obertes

Aquest dissabte 7 d'abril de 2018 de 9:30 a 14:00h tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes al Campus CETT-UB , on podreu atendre les diverses sessions informatives de tots els cursos que imparteix el CETT, celebrades en dos torns a les 10:00h i a...

Llegir tot
26.03.2018

Torna l’Unibus de BusUp al Campus CETT

Campus CETT-UB CETT Busup

L’empresa BusUp torna al CETT amb el seu #UniBus , un servei de Bus directe a Mundet amb parada al costat de l’estació de metro Mundet. Es tracta d’un nou servei que ofereix BusUp i que la setmana passada va ser al nostre Camp...

Llegir tot