Notícies
Resultats
Barcelona acull el 8è Fòrum Nacional de Directors d'Escoles d'Hostaleria
Els dies 23 i 24 d'octubre, Barcelona serà l'escenari del VIII FORO DE DIRECTORES ESCUELAS DE HOSTELERÍA – AEHOS ; en aquesta ocasió la trobada serà a les seus de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona i al Campus de Turi...
Llegir totUs presentem l'equip del CETT-UB per l'EMCUP 2019!
La 11ena edició de l' European Mise en Place Cup (EMCup) tindrà lloc del 17 al 18 de febrer de 2019 a Maastricht, Holanda. Per segon any, el Campus CETT-UB hi estarà representat per un equip d'estudiants format per quatre alumnes de 4rt ...
Llegir totMaria Teresa Díaz Comas, nova Vicepresidenta de Skål Internacional
L'economista passa a liderar el comitè executiu de l'associació internacional de dirigents de turisme Maria Teresa Díaz Comas , Presidenta de CETT Alumni i Patrona de la Fundació Gaspar Espuña-CETT, ha estat escollida nova...
Llegir totOpen Kitchen 2018 = Arquitectura + Gastronomia
Els organitzadors de 48H OPEN HOUSE BCN ens porten ara OPEN KITCHEN , una iniciativa que profunditza en la relació entre arquitectura i cuina. Amb aquesta idea, neix la taula rodona que portarà com a tema: " Construint el palada r". A mé...
Llegir totLa Fundació Gaspar Espuña-CETT premia la emprenedoria al sector turístic
- Els emprenedors premiats son Maurici Cot pastisseria i postres, EasyTravel App, i Sharify. - Els premis fomenten l’emprenedoria turística, hotelera i gastronòmica amb una dotació econòmica i mentoring a càrrec del CETT. - Els premis es lliuraran el 21 de novembre, durant la Jornada d’Emprenedors de l’Smart Tourism Congress Barcelona. J...
Llegir totLa Nit del Gourmet Català celebra la seva 4a edició a Barcelona i confirma el bon moment del sector
- El xef Nandu Jubany recull el Premi Gourmet Català de l’Any en reconeixement a la seva trajectòria, i compromís cap als productes catalans. El Palau Pedralbes de Barcelona ha acollit aquest dimecres la celebració de la Ni...
Llegir totL'Aula Restaurant amb la 8a Edició de la Tapa Solidària del Casal dels Infants
Com cada any, l' Aula Restaurant torna a col·laborar amb el projecte de la Tapa Solidària del Casal dels Infants . Des d'ahir 3 d’octubre fins el 8 de gener de 2019 podeu demanar el nostre plat solidari "Rotllet d'alvocat, tàrtar d...
Llegir totEl projecte 'De la turismofòbia a la convivència turística' guanya el Premi Ramon Arcarons curs 2017/18
Aquest dimarts 9 d’octubre, al Campus CETT-UB, va tenir lloc la reunió del jurat del Premi Ramon Arcarons al Millor Projecte de final de Grau de Turisme de l’EU CETT-UB curs 2017-18 . Els alumnes de Grau de Turisme que poden optar a...
Llegir totL'alumna del CETT Laia Sebastià guanya el concurs de Makro 'Escoge a tu pinche'!
L'alumna del CETT Laia Sebastià , de 2n curs de Tècnic Superior en Direcció de Cuina, va proclamar-se ahir, 9 d'octubre, guanyadora del concurs de Makro ' Escoge a tu pinche ' . La competició es va dur a terme dins del magnífic...
Llegir totBarcelona dóna el tret de sortida a l’Estratègia de Màrqueting Turístic de la destinació Barcelona
- Ajuntament de Barcelona i Cambra de Comerç, a través de Turisme de Barcelona, i amb el suport de la Diputació han donat avui el tret de sortida de la nova Estratègia de Màrqueting Turístic de la destinació Barcelo...
Llegir tot