Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

26.03.2019

El Dr. Nelson H. Graburn protagonitza la I edició dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism

Campus CETT-UB CETT Casa Vicens Seminars Dr. Nelson H. Graburn Turisme Destinacions Barcelona

Ahir, 25 de març, la Casa Vicens a Barcelona va acollir la primera edició dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism . ‘La imatge turística de les destinacions’ va ser el tema d’aquest primer seminari, coorgan...

Llegir tot
25.03.2019

El projecte ‘La ciència que s’adquireix a la cuina’ crea una app i un Centre Virtual d’Aprenentatge

Campus CETT-UB CETT FECYT Projecte Ciència Cuina Gastronomia investigació

• El projecte crea i implementa un Model Educatiu Transversal i Interdisciplinari (METI) amb la cuina i la gastronomia com a eix principal • La app desenvolupada ja està disponible per Android i iOS • A més, es publicarà un llibre amb l’Editorial Trea per difondre els resultats El projecte ‘La ciència que s’adquireix a la cuin...

Llegir tot
21.03.2019

Els Premis Alimara guardonen 15 projectes innovadors del sector turístic, hoteler i gastronòmic

Campus CETT-UB CETT Premis Alimara Barcelona Turisme Hoteleria Gastronomia Btravel Innovació

• Els Premis han valorat la sostenibilitat, la creativitat i el compromís social de les campanyes guanyadores • El Premi Alimara CAT, entregat conjuntament amb la Direcció General de Política Lingüística de...

Llegir tot
12.03.2019

L'alumne Alex Galián guanya el 36è Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya!

CETT Concurs Cocteleria Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya Alumnat Restauració Cicles Formatius

El passat 7 de març, el CETT va ser present a la 36a edició del Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya, celebrat a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, amb la participació d’Alex Galián, alumne de 3er de Tècnic Mitj&...

Llegir tot
11.03.2019

Gràcies per participar a la campanya de Donació de Sang al CETT

Campus CETT-UB CETT RSE Donació de Sang

Un any més el CETT es va sumar a la Campanya de Donació de Sang que organitza el Banc de Sang i Teixits . El passat dimecres 6 de març els equips del Banc de Sang van ser al campus des de les 10h fins a les 14h i de les 16.30h fins a les...

Llegir tot
27.02.2019

Campanya de Donació de Sang al CETT

Campus CETT-UB CETT RSE Donació de Sang

Un any més el CETT es suma a la Campanya de Donació de Sang que organitza el Banc de Sang i Teixits . El proper dimecres 6 de març els equips del Banc de Sang estaran al campus, a les aules 2.6 i 2.7 , des de les 10h fins a les 14h i de ...

Llegir tot
19.02.2019

Participa ara al XV Concurs de Projectes Emprenedors 2019

CETT FGE-CETT Fundació Gaspar Espuña turisme hoteleria gastronomia concurs projectes mentoring formulari participació

Tens una idea en ment o un nou projecte innovador en marxa en el sector turístic, hoteler o gastronòmic? Presenta'l a la XV edició del Concurs de Projectes Emprenedors de la Fundació Gaspar Espuña-CETT (FGE-CETT). La Fundaci...

Llegir tot
15.02.2019

Juan Pedro Arráez Ortega, guanyador del concurs Bartalent 2018

Juan Pedro Arráez Ortega, guanyador del concurs Bartalent 2018 • El guanyador es va imposar a altres vuit finalistes en el concurs final celebrat ahir en el CETT. • Cadascun dels participants van haver de demostrar les seve...

Llegir tot
13.02.2019

Iniciem la part pràctica del Curs de Sommelier Semipresencial 2019 amb l'alumnat

Campus CETT-UB CETT eLearning Curs de Sommelier Semipresencial Sumilleria Enologia

Des d'ahir 12 de febrer, i fins aquest divendres, els estudiants del Curs de Sommelier Semipresencial seran al Campus CETT-UB. Enguany, els alumnes han vingut procedents de diferents països, com ara, Colòmbia, Japó, Alemanya, França...

Llegir tot
12.02.2019

El Campus CETT acull la final del Concurs Bartalent Lab organitzat per Coca-Cola

EL CAMPUS CETT DE BARCELONA ACULL LA FINAL DEL CONCURS BARTALENT 2018, ORGANITZAT PER COCA-COLA - Les instal·lacions del CETT acolliran, per primera vegada, aquest esdeveniment destinat a mostrar els coneixements adquirits a travé...

Llegir tot