Notícies
Resultats
Eugeni Osácar, a Catalunya Ràdio: “A Barcelona hi ha d’haver una aposta cultural molt clara”
· El retorn del turisme a les ciutats, una qüestió a debat La tornada del turisme a les grans ciutats després del període de confinament ha posat sobre la taula el debat sobre la gestió de l’activitat turís...
Llegir totCETT Fundació premia els Millors Projectes Finals de Cicles Formatius de Grau Superior i els Millors Treballs de Final de Grau
CETT Fundació, que des dels seus inicis promou la generació i transmissió de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia, convoca els Premis als Millors Projectes Finals de Cicles Formatius de Grau Superior i els Premis als Millors T...
Llegir totL’overtourism, a debat
L’entrada a la nova normalitat després de la COVID-19 obre la porta a la tornada de turistes a les ciutats i sorgeix el debat sobre la gestió de l’activitat turística. P er debatre i reflexionar sobre aquest tema , el Dr. Eug...
Llegir totEs reactiven les pràctiques professionals per a l’alumnat del CETT
En les últimes setmanes el sector de la restauració i l'hoteleria ha pogut anar reprenent l’activitat i seguirà fent passes endavant en els pròxims dies fins a l’adopció de la nova normalitat. Les pràctiques f...
Llegir totLa sostenibilitat i l’ètica en el turisme
L ’Organització Internacional del Turisme Social (ISTO) publica un article de Jordi Arcos, professor del CETT-UB, en el marc de la setmana virtual de turisme per a tots, solidari i sostenible. Arran del context que ha generat la COVID-1...
Llegir totLa UB lidera a l’Estat els rànquings internacionals QS World University i CWUR
La universitat, a la qual està adscrit el CETT, és referent en àmbits com la reputació acadèmica, la qualitat de l’ensenyament o l’ocupabilitat dels exalumnes. La Universitat de Barcelona, a la qual està ads...
Llegir tot#SomFutur: els experts desvetllen les claus per al futur del sector
El CETT engega la campanya #SomFutur, una iniciativa que té l’objectiu de posar en valor el sector del turisme, l’hoteleria i la gastronomia –els seus tres àmbits d’especialitat–, així com la importància que té la formació per al futur, ara més que mai. Així, la campanya compta amb la participació de grans referents c...
Llegir totEl CETT obre les seves portes
Els futurs estudiants que vulguin conèixer la comunitat CETT de primera mà podran demanar cita prèvia per visitar les instal·lacions. El CETT-UB, centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia, reprèn la seva activi...
Llegir totLa formació orientada al sector, un element fonamental per donar resposta als reptes actuals
Maria Abellanet, CEO del CETT, reflexiona sobre el turisme i la formació en una entrevista a Smart Travel News. Ens trobem en ple procés de desescalada i l’obertura completa d’establiments hotelers i del sector de la restaura...
Llegir totLa sostenibilitat, un element clau per a l’hoteleria
La sostenibilitat al sector de l’hoteleria és una qüestió que ha anat prenent una nova dimensió en els últims anys. És un element que és fonamental i que els clients cada vegada reconeixen més, essent un va...
Llegir tot