Notícies
Resultats
Un turisme més sostenible, un dels reptes del sector per al 2021
El nou any planteja grans reptes a tota la societat i especialment al sector del turisme. La recuperació de la crisi arran de la COVID-19 és la principal fita d’un sector que, sens dubte, ha d‘incloure l’aposta per la sostenibilitat. Aquesta és la qüestió que ha tractat Gente Viajera Catalunya, d’Onda Cero, en un dels primers programes de l’...
Llegir tot5 aliments que t’ajudaran a rendir més en època d’exàmens
S’acosten els exàmens i, a l’hora d’estudiar, no només és important el mètode de treball que funcioni millor a cadascú, sinó que l’alimentació també juga un paper rellevant i pot ajudar-nos a rendir més. Hi ha molts aliments que, per les seves qualitats, ens aporten una dosi extra d’energia i ajuden al nostre rendiment. ...
Llegir totLa recerca al CETT-UB: més de 150 activitats durant el curs 2019-2020
El turisme cultural, la sostenibilitat turística, el rendiment i la productivitat en allotjaments turístics i restauració i la innovació gastronòmica han estat les principals línies de recerca El CETT-UB ha dut a terme durant el curs 2019-2020 més de 150 activitats relacionades amb la recerca en les seves àrees d’expertesa: turisme, hoteleria i g...
Llegir totLa usabilitat web en el sector hoteler de Barcelona
Internet té un paper fonamental en la societat i les noves tecnologies estan modificant el comportament dels consumidors. Així ho mostren les xifres de facturació a través d’ e-commerce , que augmenten cada any, i, a més, l’impacte recent del coronavirus també ha contribuït a la consolidació de la tendència de les compres online . Una de ...
Llegir totCom triar els vins dels àpats nadalencs?
· Els experts del CETT-UB, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia, donen algunes recomanacions per maridar els plats nadalencs · Per sorprendre els comensals amb un àpat gastronòmic es recomana escollir un vi per a cada plat Les trobades d’aquestes festes de Nadal seran més reduïdes, amb els familiars amb qui convivim...
Llegir totLes 5 recomanacions clau per evitar el malbaratament alimentari durant aquestes festes de Nadal atípiques
· Els experts del CETT-UB, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia, aconsellen fer un consum responsable durant aquestes festes · Planificar els menús, el nombre de comensals i reaprofitar ingredients, algunes de les principals recomanacions Les festes de Nadal seran, enguany, atípiques. Les trobades seran més reduïdes, ...
Llegir totEl talent digital en el sector Travel Tech
Un dels principals reptes de les indústries tecnològiques és la captació i la retenció del talent digital, un repte que és compartit pel sector traveltech . En aquest sentit, la iniciativa Clúster TIC Turisme ha organitzat un acte per conèixer les dades i conclusions de l’informe “ El talent digital en el sector Travel Tech ” i compta...
Llegir totLa col·laboració, clau per reduir la bretxa entre formació i empresa
CEHAT (Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos) i Turijobs han reunit diferents agents del sector del turisme per definir el Next Tourism Generation i consensuar l’oferta formativa dels professionals del futur atenent les necessitats del sector. El debat té l’objectiu de crear un marc col·laboratiu a Espanya per compartir les capacitats i...
Llegir totEl CETT col·labora amb l’ONCE
La imatge del Cupó de l’ONCE del pròxim dissabte té l’empremta del CETT. El centre ha col·laborat amb l’ONCE per elaborar el plat que protagonitzarà les butlletes del pròxim 26 de desembre: l’escudella. El Cupó, presentat avui, forma part de la Sèrie ‘Plats de cullera’, amb la qual l’ONCE convida cada dissabte ...
Llegir totEl sector de l'hoteleria, en evolució constant
Els darrers anys, l’hostaleria ha viscut una gran evolució. Per entendre-la, és imprescindible conèixer-ne els orígens amb la figura de Cesar Ritz, que va marcar el punt de partida i va establir la satisfacció i l’experiència del client com el principal objectiu del servei. Ritz, observador discret però atent, va destacar per la seva capacitat...
Llegir tot