El CETT encén els fogons per cuinar “Eivissa al punt”
El proper 16 de març, la gastronomia actual eivissenca encendrà els fogons al CETT-UB, centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, amb la masterclass “Eivissa al punt”, impartida pel xef espanyol Óscar Molina i el representant de la gastronomia eivissenca, el xef José Miguel Bonet.
La masterclass s’iniciarà a les 16 h a l’auditori del CETT amb una breu presentació d’Eating in Ibiza, Club de Producte de Foment del Turisme que agrupa les principals empreses d’hostaleria i restauració de l’illa, amb l’objectiu de donar a conèixer el conveni de treball que ha creat Foment juntament amb el departament Career Services del CETT i així promoure la gran varietat d’oferta gastronòmica i professional que ofereix Eivissa.
Això suposa no tan sols una oportunitat laboral per a joves estudiants amb talent, sinó també perquè les empreses puguin garantir un servei de qualitat amb gent formada, professional i creativa a Eivissa, una marca turística coneguda internacionalment.
Després de la presentació, els estudiants podran elaborar tres plats d’Óscar Molina, xef executiu d’Ibiza Gran Hotel i de La Gaia, la seva proposta més personal, que farà una demostració de tres elaboracions. Tot seguit, serà José Miguel Bonet, xef executiu i fundador d’Es Ventall, qui ensenyi als alumnes tres elaboracions.
L’esdeveniment, impulsat per Foment del Turisme d’Eivissa i finançat pel Consell d’Eivissa i Ibiza Travel, té com a objectiu promocionar Eivissa com un referent de la gastronomia internacional a Espanya. Així ho certifiquen les 24 estrelles Michelin que acumulen diversos xefs que treballen a les cuines de l’illa.