Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

13.05.2021

S’obre la convocatòria dels Premis CETT Fundació Projectes Emprenedors

CETT Fundació premis

> Els guardons reconeixen els tres millors projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic > El CETT-UB crea el Màster Oficial de Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics, l’única formació a Espanya en emprenedoria en empreses i organitzacions turístiques aprofitant les oportunitats que brinda la transformació digital i la internacionalització del sector...

Llegir tot
12.05.2021

El CETT celebra els concursos de Cuina, Pastisseria i de Serveis de Restauració

El CETT ha acollit aquest dimarts i dimecres el XXV Concurs de Cuina i Pastisseria i el XXV Concurs de Serveis de Restauració, respectivament. Les dues iniciatives han volgut premiar la capacitat tècnica, la professionalitat i el saber fer de l'alumnat finalitzador del CETT. En el Concurs de Cuina, la guanyadora ha estat Gemma Badia i també hi han participat Marc Oliver i Javi...

Llegir tot
11.05.2021

Segona sessió de les Trobades Gastronòmiques Sostenibles

CETT Gastronomia Sostenible

El proper dimarts 11 de maig se celebra la segona sessió de les XV Trobades Gastronòmiques del CETT. La proposta ofereix un cicle de conferències de xefs i professionals experts que treballen en Gastronomia Sostenible i que compartiran amb tots nosaltres les seves experències, perspectives i visió per a crear una base sòlida de coneixement en repte de futur que ...

Llegir tot
10.05.2021

Tast de sakes de Kobe al CETT

CETT Japó diploma de sommelier

Alumnes de 2n curs del Diploma Superior de Sommelier del CETT han participat aquest dilluns en un tast de sakes de Kobe. La classe magistral ha anat a càrrec de Roger Ortuño, director de ComerJapones.com , sommelier de sake i ambaixador de Bona Voluntat de la gastronomia japonesa. La sessió ha aprofundit en les característiques regionals dels sakes de Kobe, ciutat agermanada amb Barcelona. S...

Llegir tot
05.05.2021

El CETT guanya el premi Hotels&Tourism de CaixaBank a la millor iniciativa institucional

La conversió de l’Hotel Alimara Barcelona en Hotel Salut, l’adaptació del CETT al format no presencial i l’ampliació del programa de beques, les iniciatives reconegudes El CETT , centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, ha rebut el premi a la millor iniciativa institucional de la fase regional dels premis Hotels & T...

Llegir tot
05.05.2021

El talent digital, clau per transformar el turisme

CETT Línia Talent Digital Turisme

Des de l’arribada de la pandèmia al nostre país hem vist de primera mà l’acceleració del procés de digitalització en tots els àmbits del nostre dia a dia: el teletreball, la medicina a distància o els recursos digitals al sector educatiu en són alguns exemples. La Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del CETT, reflexiona en un article d’opinió a Línia sobre la necessitat d’apostar pel talent digita...

Llegir tot
03.05.2021

El CETT, partner estratègic de la hackató Miro in Cube sobre projectes innovadors que destaquin la resiliència del turisme

L’Hotel Alimara Barcelona, del CETT, acull del 25 al 28 de juny la IV edició d’aquest concurs d’innovació La pandèmia ha accelerat la transformació del turisme cap a un context més digitalitzat en el qual la innovació és una peça clau per a la reactivació. El concurs d’innovació turística Miro In Cube, que compta ...

Llegir tot
29.04.2021

70 empreses i institucions es reuneixen amb els professionals de futur del sector turístic i gastronòmic

CETT Talent empresa turisme gastronomia

Aquesta jornada anual s’ha consolidat com el punt de trobada entre els professionals del turisme, l’hoteleria i la gastronomia i l’alumnat i Alumni del CETT-UB En el marc del CETT Talent s’han lliurat els premis CETT Talent 2021 Una setantena d’empreses i entitats del sector turístic i gastronòmic participen avui en la 20a edició del CETT Talen...

Llegir tot
29.04.2021

El CETT incorpora una nova formació en gastronomia sostenible

cett Barcelona capital mundial de l'alimentació sostenible gastronomia

El Màster de Gastronomia Sostenible comptarà amb dues especialitats: Gestió en gastronomia circular i accessible i Innovació en cuina responsable La sostenibilitat és un objectiu i, alhora, un repte per a tots els sectors de la societat que pren encara més rellevància en l’àmbit de la gastronomia. L’alimentació té sens dubte un pa...

Llegir tot
23.04.2021

Especial Sant Jordi: El turisme literari, una oportunitat per a les destinacions

Sant Jordi turisme literari turisme cultural

Viatjar, fer turisme i conèixer nous indrets és, segurament, allò que més anhelem després d’un any convivint amb la COVID-19. Els motius que ens empenyen a viatjar són molt diversos i, a l’hora d’escollir una destinació, els nostres interessos tenen un gran pes, ja sigui la gastronomia, el patrimoni, l’entorn natural o la literatura, en...

Llegir tot