Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

04.06.2021

La sostenibilitat, el futur de la gastronomia

Des d’un temps ençà, la sostenibilitat és un dels reptes globals més importants que tenim al davant com a societat. Ja no es tracta només de ser responsables amb el medi ambient, sinó que és un compromís que va molt més enllà. Així ho demostren els Objectius de Desenvolupament Sostenible , que abasten tots els àmbits: salut, educació, turisme i, també, la gastronomia. Així ho indica la Dra. Mar...

Llegir tot
31.05.2021

Presència del CETT al programa MasterChef

El CETT ha estat present al darrer programa de MasterChef, de Televisió Espanyola. Una de les proves de l’espai emès dimarts passat va tenir lloc a Barcelona, que és Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Una vintena d’alumnes dels cicles de Tècnic en Cuina i Gastronomia i Serveis de Restauració i de Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració del CETT van ser els encarregats de...

Llegir tot
26.05.2021

Article sobre el futur del turisme postpandèmia al Via Empresa

CETT innovació

El diari digital Via Empresa publica aquest dimarts l’article Darwinisme en el sector turístic, de Joan Ramon Blaya, director de programes de digitalització i innovació del CETT-UB. El text analitza com hauran de canviar el turisme i les empreses per sobreviure la postpandèmia. En l’article, Blaya hi destaca que, d’aquest escenari, “només ens en sortirem preparant els professionals i els emp...

Llegir tot
25.05.2021

El CETT publica les conclusions de l’Observatori ‘Transformació tecnològica i talent digital en turisme’

CETT Observatori CETT Innovació Transformació Digital

El CETT, des del seu compromís amb la generació i transmissió de coneixement expert, publica el més destacat de la darrera edició de l’Observatori CETT, que va posar el focus en la transformació digital del sector turístic i la importància d’impulsar la formació per fer-la efectiva. L’acte va comptar amb experts de l’àmbit de la innovació i la formació, que van compartir diferents perspectiv...

Llegir tot
24.05.2021

Èxit de participació al CETT Talent

CETT CETT Talent

La 20a edició del CETT Talent, el més potent esdeveniment de talent portat a terme al darrer any vinculat als sectors turístic, hoteler i gastronòmic, va registrar un alt nivell de participació. Durant la jornada, més de 414 alumnes i 125 Alumni de la comunitat CETT van poder gaudir d’un espai privilegiat d’interacció amb les més de 70 empreses participants. Compartint les seves motivacions ...

Llegir tot
21.05.2021

El CETT-UB coorganitza el II Congrés Llatinoamericà d’Investigació en Hoteleria i Restauració

El CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastonomy adscrit a la Universitat de Barcelona, la Facultat d’Administració en Hoteleria i Turisme de la Universitat Peruana de Ciències Aplicades i la Facultat d’Administració d’Empreses Turístiques i Hoteleres de la Universitat Externado de Colòmbia coorganitzen la segona edició del Congrés Llatinoamericà d’Investigació en Hoteleria i Rest...

Llegir tot
19.05.2021

250 Persones assisteixen a la Jornada de Portes Obertes del CETT

CETT jornada portes obertes

El CETT va celebrar dissabte passat la Jornada de Portes Obertes per donar a conèixer els cicles i els graus de turisme, hoteleria i gastronomia del centre. Unes 250 persones, entre potencials estudiants i acompanyants, van conèixer els cicles i els graus del CETT gràcies a presentacions i tallers amb professorat i alumnat per mostrar l’experiència d’estudiar en aquest centre. A més dels con...

Llegir tot
19.05.2021

Els experts coincideixen que la transformació de la gastronomia cap a la sostenibilitat és inajornable

CETT gastronomia sostenible

El CETT-UB presenta el Màster Oficial en Gastronomia Sostenible, la nova formació que prepara els professionals per integrar la sostenibilitat al sector de la gastronomia L’adaptació a la sostenibilitat és un dels grans reptes de la gastronomia en els pròxims anys. Aquesta ha estat la qüestió que ha centrat la XV Trobada Gastronòmica , impulsada pel CETT-UB, centre universitari de referència...

Llegir tot
18.05.2021

Tercera sessió de la Trobada Gastronòmica amb la presentació del Màster Oficial en Gastronomia Sostenible

CETT Gastronomia Sostenible

La XV Trobada Gastronòmica ofereix el dimarts, 18 de maig, de 17.00 a 18.00 h, la taula rodona ‘Futur Sostenible’, moderada per Nan Ferreres, Directora de l'Escola Tècnica Professional del CETT. A la trobada, Fina Puigdevall, xef del Restaurant Les Cols 2 * Michelin; Gaby Susana, des de la Plataforma Aprofitem els Aliments ; Raquel Díaz, de la Fundació Espigoladors , i Montserrat Saperas, Di...

Llegir tot
14.05.2021

La Dra. Maria Abellanet i Meya, entre els 150 professionals del turisme més influents de l’Estat espanyol

CETT

Sergestur destaca de la CEO del CETT la seva “llarga trajectòria professional i empresarial” La Dra. Maria Abellanet i Meya és una dels 150 professionals més influents de l’Estat espanyol, segons Sergestur , consultora en serveis de gestió turística. La consultora destaca la figura d’Abellanet per “una llarga trajectòria professional i empresarial davant del CETT, amb més de 30 anys d’experi...

Llegir tot