Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

01.12.2021

El CETT participa a la reunió de l'Assemblea General de l'OMT

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , i el Corporate Development Director del CETT, David Peguero , han assistit a la 24a reunió de l’ Assemblea General de l’Organització Mundial de Turisme (OMT). Celebrada aquesta setmana a Madrid, la trobada ha aplegat més de 1.000 participants, entre els quals hi havia ministres de turisme i representants d’organitzacions internacionals i del s...

Llegir tot
30.11.2021

Article del Dr. Daniel Imbert-Bouchard sobre els ‘city breaks’ a ‘El Periódico’

El coordinador del Màster Oficial en Innovació de la Gestió Turística de les Destinacions Urbanes del CETT-UB, el Dr. Daniel Imbert-Bouchard, ha publicat aquest dimarts un article sobre els city breaks a Barcelona a El Periódico . A la peça, Imbert-Bouchard destaca que, si l’evolució de la COVID-19 ho permet, “Barcelona es pot reafirmar com a destinació de city break ”. Catedral i plaça del ...

Llegir tot
30.11.2021

Gabriel Lucas Dimmock, millor sommelier d’Espanya: “Sis anys després, encara reviso els apunts del CETT”

cett curs de sommelier diploma de sommelier

L’alumni del CETT-UB Gabriel Lucas Dimmock és el millor sommelier de l’Estat espanyol després de guanyar la 26a edició del Campionat Nacional de Sommeliers Tierra de Sabor, celebrada al 34è Saló Gourmets . Gabriel Lucas Dimmock va formar-se amb el Diploma Superior de Sommelier del CETT-UB el 2014 i el 2015. Dimmock ha visitat aquest dilluns les instal·lacions del CETT per explicar el seu test...

Llegir tot
29.11.2021

Vinyet Capdet, al Debat de la Gala Michelin: “Els professionals han d’estar ben formats per garantir una gastronomia sostenible”

cett gastronomia sostenible

La coordinadora d'estudis del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT-UB, Vinyet Capdet , ha destacat la importància que els professionals estiguin ben formats per garantir una gastronomia sostenible. Capdet ha dit aquestes paraules en el Debat de la Gala Michelin Gastronomia i Sostenbilitat, en el qual ha afegit: “El professional ha de tenir un coneixement 360 graus , perquè co...

Llegir tot
24.11.2021

El Terres CETT mostra casos d’èxit de campanyes de turisme audiovisual

L’Hotel Alimara ha acollit aquest dimecres el Terres CETT . Es tracta d’una proposta emmarcada en el Terres Lab, congrés coorganitzat pel CETT-UB explorar les noves tendències en l’ús de l’audiovisual per comunicar i explicar les experiències turístiques. En la trobada s'han mostrat els següents casos: - Rias Baixas. Deputación de Pontevedra. Esmerarte. Follow your instinct - Andalusia...

Llegir tot
22.11.2021

El CETT-UB mostra la seva oferta per estudiar i formar-se a l’estranger a la jornada Go Abroad

El CETT-UB va mostrar a l’alumnat tota l’oferta de mobilitat acadèmica i professional a la jornada Go Abroad divendres de la setmana passada. Xerrades orientatives, una fira amb presència d’universitats internacionals i els testimonis d’estudiants que han viscut experiències acadèmiques i formatives a l’estranger han conformat el programa. Les sessions informative s han detallat les possibil...

Llegir tot
18.11.2021

Oriol Gastó (Tècnic de Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració): “El CETT és el centre on rebràs el millor tracte i la millor formació”

alumnes cett cicles formatius cicles formatius de grau mitjà i superior cicles formatius hoteleria

Oriol Gastó és de Bolvir (Cerdanya), té 17 anys i estudia al CETT el cicle de Tècnic de Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració , un cicle amb el qual en tres anys es pot obtenir una doble titulació i els coneixements, les tècniques i les competències específiques de l’àrea de cuina i de restaurant. A més de formar-se al CETT, Gastó és jugador de cúrling a nivell nacional i li agrada molt ...

Llegir tot
18.11.2021

Toni Mascaró, a la Jornada d’Emprenedoria de CETT Fundació: "La disrupció és global i arribarà a tots els sectors"

El fundador i CEO d’eMascaró, Toni Mascaró , assegura que “el coronavirus ha accelerat allò que havia de venir en els propers anys i no tothom estava preparat per afrontar una pandèmia global que ens ha posat en una situació límit”. Mascaró ha fet aquest afirmació en la key note Transformació i innovació en un món disruptiu. Esteu preparats? que ha protagonitzat aquest dimecres a la Jornada d...

Llegir tot
15.11.2021

Nova edició dels CETT Seminars on Contemporany Issues in Tourism a la Casa Vicens

La Casa Vicens acull el dilluns 22 de novembre, a les 18.00 h., la taula rodona “Emergència climàtica i turisme. Cap al decreixement?”. L’activitat forma part dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism. Es tracta d’una proposta del CETT-UB, en el marc del Màster d'Innovació de la Gestió Turística , amb la Casa Vicens com a col·laboradora. A la taula rodona del 22 de novembre, hi pa...

Llegir tot
11.11.2021

La jornada sobre mobilitat acadèmica internacional Go Abroad, el 19 de novembre al CETT-UB

El CETT-UB celebrarà el Go Abroad , una jornada sobre mobilitat acadèmica i professional internacional per a alumnes i alumni, el divendres 19 de novembre, de 9.00 a 14.00 h., a les mateixes instal·lacions del centre. Al llarg d’aquell matí, es donaran a conèixer les diferents opcions de mobilitat a les quals es poden acollir els estudiants i els alumni. Hi haurà sessions informatives (mobili...

Llegir tot