Notícies
Resultats
Oberta la convocatòria de la 37a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona
Ja està oberta la convocatòria per presentar candidatures a la 37a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona . Organitzats per la CETT Fundació i el CETT amb el Saló del Turisme B-Travel i Fira de Barcelona , els guardons reconeixen aquells productes, serveis, estratègies o accions que aportin una visió innovadora en l’àmbit de la comunicació, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca...
Llegir tot“El màrqueting d’experiències requereix coneixements i habilitats centrades en les persones”
Damià Serrano Damià Serrano és director de Màrqueting d’Experiències i Recerca de l’ Agència Catalana de Turisme . Va estudiar la formació en Tècnic Superior en Informació i Comercialització Turística al CETT i el Màster en Gestió d’Empreses Turístiques a la Universitat de Canterbury, a Nova Zelanda. És doctor en Turisme amb una tesi sobre enoturisme i desenvolupament local a Catalunya. Ha...
Llegir totTurisme rural: quatre de cada deu ciutadans el van practicar el 2021
Un 41% de la ciutadania de l’Estat espanyol va practicar turisme rural el 2021, cinc punts més que l’any anterior. Són dades de l’Observatori de Turisme Rural, un projecte d’investigació impulsat per Escapada Rural , el CETT-UB i Netquest que s’ha presentat aquest dimecres a l'estand de SEGITTUR a Fitur . Dades de turisme rural L’observatori aporta altres informacions destacades: - L...
Llegir totCom escollir què estudiar? T'ajudem a prendre la decisió
Estàs fent 4t d'ESO o Batxillerat i toca pensar quin cicle o grau estudiar quan acabis l’escola. "I què estudiaràs?". Segur que aquesta pregunta és recurrent entre la teva família, professorat i amistats. Li dones voltes, comences a considerar les opcions i et planteges el gran dubte: com trio què vull estudiar? Graus i cicles per a la Generació Z Vivim en un món que canvia ràpi...
Llegir tot“Les empreses demanen tècnics de màrqueting especialitzats en turisme”
Gemma Albors, coordinadora del Cicle de Tècnic Superior en Màrqueting i Publicitat especialitat turística El CETT ofereix el Cicle de Tècnic Superior en Màrqueting i Publicitat especialitat turística . Aquesta formació permet aprendre les tasques específiques de màrqueting i publicitat de les empreses i organitzacions turístiques, un dels àmbits amb més sortides laborals del sector. Gemma ...
Llegir totAlba Ruiz Ceamanos (professora de pastisseria CETT): "Un bon pastisser ha de ser humil, tenir passió i estar en reciclatge constant"
Alba Ruiz Ceamanos va néixer a Sabadell el 1982. Va estudiar la llicenciatura i el màster en Dret a ESADE. Tot i que es va dedicar al Dret a l’inici, va canviar de professió al cap d’uns sis anys per centrar-se en la pastisseria. Actualment, és professora de pastisseria i coordinadora de treballs finals de grau del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT-UB i estudiant de doctorat...
Llegir totSessions informatives presencials de cicles i graus del CETT al gener
El CETT-UB ofereix sessions informatives presencials dels seus cicles professionals i graus universitaris al gener. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi prèviament. A les sessions informatives, l'equip d'orientació a l'estudiant i el professorat proporcionaran informació de primera mà. També es podran visitar les instal·lacions per dins i conèixer les particularitats de totes les nostres aule...
Llegir totNova edició dels Premis CETT Fundació Treball de Recerca de Batxillerat
El CETT i CETT Fundació organitzen la XVI edició dels Premis CETT Fundació Treball de Recerca de Batxillerat . La iniciativa reconeixerà els millors treballs de recerca (TDR) dels alumnes de batxillerat de Catalunya que tractin els camps del turisme, l’hoteleria, la gastronomia i d’altres sectors afins. Qui pot participar-hi? Qualsevol alumne de Batxillerat de Catalunya que presenti el se...
Llegir totTurisme i metavers, anàlisi de Joan Ramon Blaya
El director de programes de digitalització i innovació del CETT-UB, Joan Ramon Blaya , analitza la relació entre el metavers i el sector turístic en un article a Via Empresa . Blaya assegura que en el context digital “el turisme pot tenir una bona oportunitat per reinventar-se” en una “una nova realitat (virtual)” com el metavers. Característiques del metavers En l’article, el director de...
Llegir totBenjamín Padrón: “El màster del CETT m'ajuda a tenir més fonaments per a la meva activitat”
Benjamín Padrón, de Licorería Limantour Benjamín Padrón Novoa va néixer a Ciutat de Mèxic el 1969, molt prop d'on ara està ubicada la Licorería Limantour . Va estudiar Mercadotècnia a Monterrey i va treballar per a empreses com Nestlé, Parmalat i Bacardí, entre d'altres. Després va estudiar cocteleria a Shakers Bar School de Londres. Ara és alumne del Màster de Food and Beverage Management...
Llegir tot