Notícies
Resultats
Ja està disponible el tercer volum de la revista ‘Tourism and Heritage Journal’
El tercer volum de la revista científica Tourism and Heritage Journal ja és una realitat. Corresponent al 2021, la publicació recull vuit articles que presenten casos d'estudi i contextos d'anàlisi de realitats molt diverses d'arreu del món, amb presència de peces que analitzen casos europeus, asiàtics, americans i africans. El Grup de Recerca en Turisme, Cultura i Territori (TURCiT) del CETT e...
Llegir totLa jornada Tourist Talent Management impulsa l’excel·lència turística el 6 d’abril a Barcelona
La CETT Fundació , la Fundació Climent Guitart i la Fundació Jordi Comas organitzen el Tourist Talent Management (TTM) el dimecres 6 d’abril al Campus CETT - Hotel Alimara Barcelona. Amb taules rodones i keynotes d’experts del sector, la jornada busca impulsar el desenvolupament del talent al sector turístic com a motor de canvi i excel·lència turística. Programa del TTM El Tourist Talent...
Llegir totTornen els CETT Seminars on Contemporany Issues in Tourism a la Casa Vicens
La 7a edició dels CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism, amb el títol La cooperació entre destinacions com estratègia turística , té lloc el 28 de març, a les 18.00 h, a la Casa Vicens. És una activitat del CETT en col·laboració amb la Casa Vicens . Ponents a la taula rodona A la taula rodona, hi participaran: Ana Castellví, gerent de l’ Associació de Municipis Indians ; Bea Nub...
Llegir totEl CETT explica els seus cicles, graus i màsters al Saló de l’Ensenyament i Futura
El CETT va donar conèixer els seus cicles professionals, graus universitaris, màsters i formació continuada al Saló de l’Ensenyament i Futura celebrats la setmana passada a Barcelona. El centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia ha tingut tres estands en els quals ha ofert tota la informació dels seus estudis a persones interessades a cursar-los. Estands del CET...
Llegir totYouth4EmblematicMountains, un projecte internacional que promou el patrimoni natural i cultural del Berguedà
El projecte Youth4EmblematicMountains (Y4EMM), que promou Erasmus+ als entorns del Berguedà, Canigó, Gran Sasso i Olympus, inicia la tercera i última fase, que finalitzarà el setembre de 2022, amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni cultural i mediambiental del territori. La iniciativa crearà maletes pedagògiques per a cadascuna de les muntanyes que hi participen, entre elles el Pedraforc...
Llegir totNou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria
El CETT ofereix el curs vinent un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria . En tres anys, l’estudiant obté la titulació oficial de Grau Mitjà de Tècnic en Cuina-Gastronomia i un diploma de Pastisseria del CETT. Si vols estudiar cuina i pastisseria , aquesta és la millor opció. Com són les classes de Cuina, Gastronomia i Pastisseria Les classes es fan en grups r...
Llegir totMissatge institucional del CETT amb motiu del 8-M
Avui, 8 de març, és el Dia Internacional de les Dones , una jornada per renovar el compromís amb la defensa de la igualtat de gènere. En una data tan assenyalada, cal recordar que tenim davant un repte que involucra tothom - no només a les dones- i, especialment, les generacions joves que dibuixaran el futur de la nostra societat. Tal com remarquen els Objectius de Desenvolupament Sostenible...
Llegir totTaller de turisme i gènere al CETT pel 8-M
Una trentena d’estudiants del CETT-UB ha participat aquest dimarts, Dia Internacional de les Dones , en un taller sobre turisme i gènere. Distribuïts en tres grups, l’alumnat ha treballat una proposta d’accions per millorar la igualtat en el món professional turístic. Turisme i igualtat de gènere Els grups han hagut d’analitzar la igualtat de gènere en tres àmbits: en la formació, en el m...
Llegir tot“El CETT Talent és una oportunitat única perquè alumnes i alumni interactuïn amb empreses referents del sector”
Javier de Diego El Career Marketplace CETT Talent se celebrarà el 24 i el 25 de març a les instal·lacions del centre educatiu. Es tracta d’un punt de trobada entre la comunitat d’alumnes i antics alumnes del CETT i una forta representació empresarial del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. Javier de Diego , Corporate and Career Services Director del CETT, explica més detalls de la propost...
Llegir tot“La formació és fonamental en un entorn dinàmic com el que vivim”
L’ Open Master Week del CETT-UB té lloc entre el 22 i el 24 de març. En tres dies, professionals i acadèmics de referència del turisme, l’hoteleria i la gastronomia analitzaran els reptes d’aquests àmbits en sessions presencials i en línia obertes al públic. La coordinadora de l’Open Master Week, la doctora María del Pilar Leal, parla de la iniciativa. Debat sobre el futur del sector turís...
Llegir tot