Nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria
El CETT ofereix el curs vinent un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria. En tres anys, l’estudiant obté la titulació oficial de Grau Mitjà de Tècnic en Cuina-Gastronomia i un diploma de Pastisseria del CETT. Si vols estudiar cuina i pastisseria, aquesta és la millor opció.
Com són les classes de Cuina, Gastronomia i Pastisseria
Les classes es fan en grups reduïts i en torn de matí:
- Més del 60% de la formació del cicle formatiu és pràctica.
- Tutorització individual acadèmica i orientació professional.
- 12 aules tècniques de cuina, tast i pastisseria.
- Sessions formatives amb professionals referents del sector i visites a empreses i esdeveniments.
Sortides laborals
Quan acabis els estudis, podràs treballar com a:
- Xef
- Cuiner
- Cap de partida
- Pastisser
- Responsable d’economat i celler
Podràs treballar en empreses del sector gastronòmic com restaurants, hotels, càterings i esdeveniments gastronòmics.
Pràctiques de cuina, gastronomia i pastisseria
- El CETT té espais i empreses pròpies per a formació pràctica en entorns professionals reals: Aula Restaurant, Aula Fòrum, Hotel Alimara i Residència Àgora BCN.
- Borsa de treball i pràctiques als millors restaurants, hotels i empreses gastronòmiques.
- Possibilitat de pràctiques internacionals amb la Beca Erasmus +
Continuïtat dels estudis
Un cop aprovat aquest cicle, podràs continuar amb formacions de Grau Superior.
Giada Rubiu |
Orientació al Futur Estudiant |