Fotografia de: Cicle Grau Mitjà Cuina-Gastronomia i Pastisseria | CETT
Universitat de Barcelona

Nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria

15.03.2022
 
Nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria

El CETT ofereix el curs vinent un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria. En tres anys, l’estudiant obté la titulació oficial de Grau Mitjà de Tècnic en Cuina-Gastronomia i un diploma de Pastisseria del CETT. Si vols estudiar cuina i pastisseria, aquesta és la millor opció.


Com són les classes de Cuina, Gastronomia i Pastisseria

Les classes es fan en grups reduïts i en torn de matí:

  • Més del 60% de la formació del cicle formatiu és pràctica.
  • Tutorització individual acadèmica i orientació professional.
  • 12 aules tècniques de cuina, tast i pastisseria.
  • Sessions formatives amb professionals referents del sector i visites a empreses i esdeveniments.

Sortides laborals

Quan acabis els estudis, podràs treballar com a:

  • Xef
  • Cuiner
  • Cap de partida
  • Pastisser
  • Responsable d’economat i celler

Podràs treballar en empreses del sector gastronòmic com restaurants, hotels, càterings i esdeveniments gastronòmics.


Pràctiques de cuina, gastronomia i pastisseria

  • El CETT té espais i empreses pròpies per a formació pràctica en entorns professionals reals: Aula Restaurant, Aula Fòrum, Hotel Alimara i Residència Àgora BCN.
  • Borsa de treball i pràctiques als millors restaurants, hotels i empreses gastronòmiques.
  • Possibilitat de pràctiques internacionals amb la Beca Erasmus +

Continuïtat dels estudis

Un cop aprovat aquest cicle, podràs continuar amb formacions de Grau Superior.

cicle cuina pastisseria
cicle cuina pastisseria
cicle cuina pastisseria
cicle cuina pastisseria
cicle cuina pastisseria
cicle cuina pastisseria
cicle cuina pastisseria

Giada Rubiu

Orientació al Futur Estudiant

info@cett.cat

Telf +34 666 412 546

Fotografia de: Cicle Grau Mitjà Cuina-Gastronomia i Pastisseria | CETT Fotografia de: Cicle Grau Mitjà Cuina-Gastronomia i Pastisseria | CETT

Admissions graus i cicles