Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

05.06.2022

Natàlia Roig: “Sense coneixement no es pot apropar el món del vi al consumidor de forma entenedora”

Natàlia Roig va néixer a Tordera i aquest octubre farà 50 anys. És coordinadora dels Diplomes d’Extensió Universitària de restauració del CETT. Va estudiar la Diplomatura d’Estadística i va treballar molts anys envoltada de xifres. Li agradava el vi com a consumidora i, per casualitats de la vida, va fer un curs d’iniciació a la sommelieria en substitució d’un familiar que no el podia fer. Va s...

Llegir tot
01.06.2022

El 86% dels usuaris del turisme rural es consideren viatgers ecoturistes, segons l'Observatori de Turisme Rural

El 86% dels usuaris del turisme rural es consideren viatgers ecoturistes. Aquesta és una de les dades de l' Informe de Sostenibilitat de l'Observatori de Turisme Rural , el projecte de recerca de turisme rural més gran de l'Estat espanyol impulsat per EscapadaRural, CETT-UB i Netquest per generar coneixements experts i aportar dades de valor sobre el sector del turisme rural. Activitat tur...

Llegir tot
01.06.2022

Marta Herrero, Digital Marketing & Sales Manager a l'Hotel Restaurante Villa Retiro: "El CETT et prepara per ser resolutiva"

#alumnidelmes

La Marta Herrero té 26 anys. És de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme), tot i que per motius laborals resideix a Xerta, al Baix Ebre. Va començar a estudiar un grau superior d'agències de viatges i gestió d'esdeveniments. Després va seguir amb la carrera de Direcció turística i finalment va fer un màster en màrqueting digital i e-commerce. La formació la troba essencial per al seu progrés perso...

Llegir tot
31.05.2022

Últims dies per participar en els Premis CETT Emprenedors

El termini per presentar candidatura en la XVIII edició dels Premis CETT Emprenedors de la CETT Fundació finalitza el 15 de juny. L’objectiu del premi és reconèixer els millors projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic amb la seva acceleració a través de l’assessorament estratègic i operatiu dels membres de l’equip de mentoring CETT. A qui es dirigeixen els Premis ...

Llegir tot
27.05.2022

El turisme d'experiències i les destinacions sostenibles protagonitzen el primer Esmorzar del CETT i Foment

El turisme d’experiències i les destinacions sostenibles han centrat el primer dels Esmorzars de Turisme , unes trobades quadrimestrals organitzades pel CETT i Foment per a directius, comandaments intermedis i professionals experts d’empreses i administracions públiques en les quals s’aborden temes lligats al desenvolupament del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. En aquesta ocasió, la Roca ...

Llegir tot
26.05.2022

Live Online: cursar màsters del CETT-UB a distància com si fossis al centre universitari

El CETT-UB ofereix, a partir del curs vinent, la possibilitat de cursar el Màster Oficial d’Innovació en la Gestió Turística i l’especialitat de Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració en la nova modalitat Live Online . Gràcies a una plataforma en línia de videotrucada, aquesta modalitat permet assistir a les classes en directe des d’on es vulgui i compartir a...

Llegir tot
23.05.2022

El pop up del Diploma Xef Professional proposa una experiència gastronòmica africana el 17 de juny al CETT

L’alumnat del Diploma Xef Professional del CETT ofereix una proposta gastronòmica en format pop up el divendres 17 de juny, a les 20.00 h, a l'Aula Restaurant. L’experiència culinària girarà a l’entorn del menjar africà i les fusions amb altres gastronomies arreu del món. Les reserves per assistir-hi es poden fer per missatge directe al compte d’Instagram Afro World Cuisine o al correu afroworl...

Llegir tot
19.05.2022

Primer dels Esmorzars de Turisme del CETT i Foment

Divendres de la setmana que ve tindrà lloc el primer dels Esmorzars de Turisme . Organitzada pel CETT i Foment del Treball, serà la primera de les trobades quadrimestrals per a directius, comandaments intermedis i professionals experts d’empreses i administracions públiques en les quals s’aborden temes lligats al desenvolupament del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. Turisme d’experièn...

Llegir tot
12.05.2022

Els Premis CETT Alimara reconeixen els projectes més innovadors i transformadors del turisme, l’hoteleria i la gastronomia

Els 37ns Premis CETT Alimara han distingit aquest dijous els projectes que durant l’últim any han aportat una visió innovadora en l’àmbit de les experiències, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca aplicada als sectors turístic, hoteler i gastronòmic. L’entrega dels premis s’ha dut a terme en la cerimònia La Nit dels Alimara. Els Premis CETT Alimara Barcelona estan organitzats pel CE...

Llegir tot
10.05.2022

La CEO del CETT, entre els professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , forma part de la llista dels 150 professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol elaborada per Sergestur , consultora en serveis de gestió turística. L’objectiu del llistat és “consolidar els professionals més rellevants i anar avançant en el descobriment dels altres” Trajectòria professional i empresarial Els impulso...

Llegir tot