Notícies
Resultats
Segittur i la red Intur en el Master “e-TOURISM” de CETT-UB
El passat dijous 10 de març, en una sessió del Màster Universitari en Gestió Estratègica d'Empreses Turístiques (Màster "e-Tourism") van coincidir dues de les organitzacions més importants de l'àmbit tecnològic i turístic d'Espanya: SEGITTUR, Societat ...
Llegir totConferència: "La investigació on line en el sector turístic" en l' assignatura -investigació de mercats- del grau en turisme
El passat divendres 25 de febrer va tenir lloc, dins del marc de l' assignatura de segon curs del Grau en Turisme -Investigació de Mercats-, la conferència sobre "Investigació de Mercats On-Line en el Sector Turístic" a càrrec de CARLOS OCHOA, cap de p...
Llegir totEl CETT-UB participa a les jornades organitzades per la Universitat de Monterrey a Mèxic
La professora de CETT-UB, Gloria Sanmartin, membre de l'ACE d'Hoteleria i Restauració i consultora de CETT Consultors, ha estat convidada per la Universitat de Monterrey (UDEM de Mèxic), a participar en les jornades "Buscando la Competitividad" que dit...
Llegir totLa seminifal del IV Concurs Cocinero del Año es celebra al CETT
La segona de les semifinals del Concurso COCINERO DEL AÑO es va celebrar en les instal•lacions de l'Escola d’Hoteleria CETT i de l’Hotel Alimara. El cuiner JUAN JIMÉNEZ, del restaurant de l’Hotel Condes, de Barcelona va ser el guanyador i es va cla...
Llegir totÈxit de la XI Edició de la Trobada Escola Universitat Empresa
La XI edició de la trobada ESCOLA+UNIVERSITAT+EMPRESA tanca amb un rècord de participació, superant les xifres de l’edició anterior tan en participació d’empreses com d’alumnes Aquesta jornada té per objectiu facilitar l’accés al mercat de treball d...
Llegir totParticipació de l'àmbit de coneixement expert de turisme, cultura i territori del CETT al col·loqui europeu sobre "Turisme i cinema a les regions d'Europa", celebrat a Mons (Bèlgica)
EUGENI OSÁCAR, coordinador de l'ACE de Turisme, Cultura i Territori i director del master en gestió turística del patrimoni cultural i natural ha participat com a ponent al Colloque européen "Tourisme et Cinema en Régions d'Europe", celebrat els dies 2...
Llegir totLa gastronomia està de dol
La Gastronomia està de dol. La sobtada mort de Santi Santamaria ens ha consternat a tots; ens ha deixat un dels cuiners més influents. El CETT dóna el més sentit condol a la seva esposa Àngels i a tota la seva família i equip. Ens queda d'ell un g...
Llegir totPreinscripció universitària. Convocatòria de retitulats: Del 8 al 10 de febrer
Destinada a aquelles persones, titulats TEATS i Diplomats en Turisme, que vulguin obtenir la nova titulació europea de GRAU EN TURISME. En aquest sentit, l’estudiant haurà de cursar un total de 60 crèdits ECTS (corresponent a la totalitat d’un curs...
Llegir totEl CETT i la Fundació Alicia publiquen conjuntament el llibre "Aparells i utensilis aplicats a la cuina professional"
El CETT i la FUNDACIÓ ALICIA han publicat conjuntament el llibre "APARELLS I UTENSILIS APLICATS A LA CUINA PROFESSIONAL", que va ser presentat oficialment per FERRAN ADRIÀ, en el marc del FÒRUM DE GIRONA davant els mitjans i els professionals de la cu...
Llegir totEl CETT al Facebook
Us animem a que participeu a la nova pàgina del CETT al Facebook. Podeu accedir-hi directament a través d'aquest enllaç .
Llegir tot