La seminifal del IV Concurs Cocinero del Año es celebra al CETT
04.03.2011
La segona de les semifinals del Concurso COCINERO DEL AÑO es va celebrar en les instal•lacions de l'Escola d’Hoteleria CETT i de l’Hotel Alimara.
El cuiner JUAN JIMÉNEZ, del restaurant de l’Hotel Condes, de Barcelona va ser el guanyador i es va classificar per a la final del IV Concurs Cocinero del Año que es durà a terme a l'espai BCN Vanguardia del Saló Restaurama de la FIRA ALIMENTARIA 2012.
En segon lloc va quedar classificat ALBERTO ORTIZ, del Restaurant Axol de Cabrils (Barcelona) i en tercer lloc, RAÚL RESINO, del restaurant Satyricón de Alcudia (Baleares).
Aquest concurs, és un esdeveniment dirigit a xefs professionals, majors de 23 anys, i avalat pel xef tres estrelles Michelin, MARTÍN BERASATEGUI.
El concurs es desenvolupa a través de sis semifinals celebrades per tot Espanya.
El cuiner JUAN JIMÉNEZ, del restaurant de l’Hotel Condes, de Barcelona va ser el guanyador i es va classificar per a la final del IV Concurs Cocinero del Año que es durà a terme a l'espai BCN Vanguardia del Saló Restaurama de la FIRA ALIMENTARIA 2012.
En segon lloc va quedar classificat ALBERTO ORTIZ, del Restaurant Axol de Cabrils (Barcelona) i en tercer lloc, RAÚL RESINO, del restaurant Satyricón de Alcudia (Baleares).
Aquest concurs, és un esdeveniment dirigit a xefs professionals, majors de 23 anys, i avalat pel xef tres estrelles Michelin, MARTÍN BERASATEGUI.
El concurs es desenvolupa a través de sis semifinals celebrades per tot Espanya.