La seminifal del IV Concurs Cocinero del Año es celebra al CETT
04.03.2011
![La seminifal del IV Concurs Cocinero del Año es celebra al CETT](/fitxers/Espais/1/Any 2011/Febrer/CONCURSCOCINERO.jpg?maxwidth=1024&as=webp)
La segona de les semifinals del Concurso COCINERO DEL AÑO es va celebrar en les instal•lacions de l'Escola d’Hoteleria CETT i de l’Hotel Alimara.
El cuiner JUAN JIMÉNEZ, del restaurant de l’Hotel Condes, de Barcelona va ser el guanyador i es va classificar per a la final del IV Concurs Cocinero del Año que es durà a terme a l'espai BCN Vanguardia del Saló Restaurama de la FIRA ALIMENTARIA 2012.
En segon lloc va quedar classificat ALBERTO ORTIZ, del Restaurant Axol de Cabrils (Barcelona) i en tercer lloc, RAÚL RESINO, del restaurant Satyricón de Alcudia (Baleares).
Aquest concurs, és un esdeveniment dirigit a xefs professionals, majors de 23 anys, i avalat pel xef tres estrelles Michelin, MARTÍN BERASATEGUI.
El concurs es desenvolupa a través de sis semifinals celebrades per tot Espanya.
El cuiner JUAN JIMÉNEZ, del restaurant de l’Hotel Condes, de Barcelona va ser el guanyador i es va classificar per a la final del IV Concurs Cocinero del Año que es durà a terme a l'espai BCN Vanguardia del Saló Restaurama de la FIRA ALIMENTARIA 2012.
En segon lloc va quedar classificat ALBERTO ORTIZ, del Restaurant Axol de Cabrils (Barcelona) i en tercer lloc, RAÚL RESINO, del restaurant Satyricón de Alcudia (Baleares).
Aquest concurs, és un esdeveniment dirigit a xefs professionals, majors de 23 anys, i avalat pel xef tres estrelles Michelin, MARTÍN BERASATEGUI.
El concurs es desenvolupa a través de sis semifinals celebrades per tot Espanya.