Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

21.03.2013

El professor Eugeni Osácar publica un article sobre turisme i cinema a la revista Descobrir Catalunya

Eugeni Osácar

Al número del mes l’abril (disponible des del 20 de març) surt publicat entre els tres temes destacats del mes, l'article “Un país de pel•lícula. Ruta pels escenaris catalans del cinema” que ha escrit el professor i expert en turisme i cinema de CETT-U...

Llegir tot
19.03.2013

L’alumnat participa en un taller motivacional

Grau en Turisme E3

El 15 de març, l’alumnat de 4rt curs de Grau i Màsters del CETT va participar en un workshop motivacional “From bucket list to reality”, de la mà de Mise En Place, i organitzat conjuntament des de l’E3 i la direcció acadèmica de l'EUHT CETT-UB.  El dep...

Llegir tot
18.03.2013

Ferran Adrià presenta a la UB el projecte de la Bullipèdia a les escoles de cuina i cuiners amb la implicació del CETT

Bullipedia

En un acte que ha tingut lloc aquest dilluns dia 18 a la Universitat de Barcelona, el xef i doctor honoris causa per la UB Ferran Adrià ha presentat el projecte Bullipèdia i la Unitat UB-Bullipèdia a cuiners, periodistes especialitzats i escoles de cui...

Llegir tot
17.03.2013

Es crea la Subunitat UB-Bullipèdia.CETT

Bullipedia

Aquest dilluns 18 de març ha tingut lloc la signatura de l’annex a l’acord marc  per part de Ferran Adrià, fundació elBulliFoundation juntament amb la Consellera Delegada i Directora General del CETT, Maria Abellanet i el Rector de la Universitat de Ba...

Llegir tot
12.03.2013

Eugeni Osàcar parla de cinema al programa ‘A vivir que son dos días Baleares’ de la Cadena Ser

Eugeni Osacar

El diumenge 10 de març, el professor de l’EUHT CETT-UB Eugeni Osácar, en qualitat d’expert en turisme i cinema, va participar en el programa ‘A vivir que son dos días Baleares’. El programa dirigit per Marga Vives, va dedicar mitja hora del programa a...

Llegir tot
12.03.2013

Destapa la teva Creativitat!

Escola d'Hoteleria Concurs tapes

Concurs de tapes amb la col·laboració del Grup d'Alimentació Miquel i la seva gamma de productes "Sabor Español" adreçat a l'alumnat del cicles formatius de cuina.

Llegir tot
08.03.2013

Campanya CETT de Donació de Sang “DÓNA VIDA, HO PORTES A LA SANG”

RSE

Un any més, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de Donació de Sang a les instal•lacions de l’escola. Tots aquells que vulgueu i pugueu donar sang sapigueu que  el proper dimarts 19 de març, els equips del Banc de Sang estaran instal•lats a...

Llegir tot
08.03.2013

Maria Abellanet nou membre de la Comissió de la Taula de Turisme de Catalunya

Maria Abellanet

La Directora General del CETT, Maria Abellanet , ha estat  nomenada oficialment, aquest mes de febrer, vocal de la Comissió sectorial de Coneixement i Estratègia de la Taula de Turisme . Aquesta comissió treballa temes relacionats amb la formació, la i...

Llegir tot
07.03.2013

EL Talent i la iniciativa empresarial, amb gran ressò al CETT

Petites empreses gran talent

El 19 de febrer, en el marc de la Trobada Escola+Universitat+Empresa del CETT va tenir lloc una nova edició de l’espai Petites Empreses, Gran Talent , on diversos emprenedors van presentar a l’alumnat el procés de creació i desenvolupament de quatre pr...

Llegir tot
22.02.2013

Visita oficial de l'Hble. Sr. Josep M. Pelegrí, Conseller d'Agricultura al CETT

Visita Conseller

El  divendres 22 de febrer el CETT va rebre  la visita oficial del  Conseller d’Agricultura,  Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, l’Hble. Sr. Josep M. Pelegrí, acompanyat del Sr. Jordi Bort, conseller executiu de Prodeca.  La visita va tenir ...

Llegir tot