Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

08.05.2014

Open Master Class sobre Emprenedoria Turística i Online

El dimecres 29 d'octubre va tenir lloc, emmarcat en el màster d’e-tourism, una nova Open Master Class sobre Emprenedoria turística i online. La Master Class es va poder seguir a les xarxes amb el hashtag #masterclasscett PROGRAMA 18:...

Llegir tot
08.05.2014

Open Master Class sobre les Smart Destinations

En la actualidad la innovación y nuevas tecnologías juegan un papel crucial en la revalorización y interpretación de los territorios y recursos turísticos y, por tanto, en el desarrollo y consolidación de una destinaci...

Llegir tot
08.05.2014

La Fundació Factor Humà presenta el VI Premi Mercè Sala amb Isma Prados i els estudiants de cuina i servei de sala del CETT

factor huma premi merce sala

Barcelona, 7 de maig de 2014. El cuiner Isma Prados i la directora de la Fundació Factor Humà, Anna Fornés, van presentar, a l'Aula de Preelaboracions del CETT, la VI edició del Premi Factor Humà Mercè Sala que enguany tro...

Llegir tot
08.05.2014

JOIN CETT !! International Summer School CETT 2014

Summer School

Don’t miss these International SUMMER programs designed and delivered in collaboration with the tourism&hospitality professionals! Durant el mes de juliol complementa la teva formació amb programes especialitzats i professionals. Curs...

Llegir tot
08.05.2014

Open Class de Google i Sessió informativa Màsters CETT-UB

open master class sessio informativa cett cett-ub

CETT-UB ha organitzat la Open Master Class: Les tendències en travel vistes per Google i una Sessió informativa de Màsters e l proper dijous 29 de maig. Amb una visió capdavantera Jordi Ortiz, de Google Spain-Travel, ens ex...

Llegir tot
30.04.2014

Concurs Cocteleria Bacardi CETT

Sis alumnes del cicles d'hoteleria del CETT han estat seleccionats per participar enguany al 8è concurs de Cocteleria Bacardi CETT 2014, celebrat aquest dijous dia 30 a l’Hotel Alimara. Partint dels ingredients de la coneguda beguda Cuba Li...

Llegir tot
29.04.2014

Celebrem el XIX Concurs de Cuina i Sala CETT

Dimarts 29 d’abril el l’Escola d’Hoteleria del CETT va celebrar el XIX Concurs de Cuina i Servei de Restaurant,on els tres grups finalistes de Cuina/Pastisseria i els 3 grups de Servei, que havien passat la fase prèvia entre tot ...

Llegir tot
17.04.2014

Especial Horaris de Setmana Santa

horaris setmana santa

En motiu de les vacances de Setmana Santa el horaris del CETT es veuran modificats: - Dilluns 14, dimarts 15 i dimecres 16 d'abril: L'horari serà de 09.00h a 14.00h i de 15.00h a 19.00h - Dijous 17 de març: L'horari serà de 08.00...

Llegir tot
08.04.2014

Votacions obertes pel concurs de Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina

S’ha obert el període de votacions dels seleccionats del concurs de Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina . En aquesta segona edició els 5 alumnes del CETT presentats al concurs (Víctor Ródenas, Jan Alsina, Javier P...

Llegir tot
07.04.2014

Èxit de la Jornada d'Innovació en Promoció Turística del CETT

400 EXPERTS I PROFESSIONALS DEL TURISME DEBATEN LA IMPORTÀNCIA DE LA INNOVACIÓ EN LA PROMOCIÓ TURÍSTICA Y DE LES EMOCIONS COM A VINCLE AMB EL TURISTA. S'HA EXPLICAT LA RELLEVÀNCIA DELS VALORS DIFERENCIALS D’UN TERRITORI P...

Llegir tot