Notícies
Resultats
Participarem a la final del concurs "Escoge a tu Pinche"
L’alumne de 3er curs del CFGM de Cuina i Serveis de Restaurant, Ivan Escanez, ha estat escollit com un dels quatre finalistes del concurs “ Escoge a tu Pinche” organitzat per Makro . Els quatre alumnes seleccionats - després d'un...
Llegir totParticipa a la 10a Instameet als Pavellons Gaudí i guanya un dinar a l’Aula Restaurant CETT
IgersBCN , comunitat d’ Instagramers de Barcelona, i Alumni UB (Universitat de Barcelona), et conviden a la 10a trobada # Instameet de Barcelona que es celebrarà als Pavellons Gaudí de la Finca Güell, Patrimoni de la Humanitat, el ...
Llegir totParlem d'Innovació TIC en el sector hoteler
El Mobile World Centre i SetNova van organitzar la conferència "INNOVACIÓ TIC EN EL SECTOR HOTELER" el passat dia 1 d'octubre per presentar les tecnologies més avantguardistes i conèixer les oportunitats que ofereixen a aquest negoc...
Llegir totProfessors del CETT-UB col·laboren en reportatges de CUATRO TV
El professor expert en dret i política turística Óscar Casanovas i el professor especialitzat en turisme, cultura i territori, Ramon Serrat, de CETT-UB han col·laborat recentment en dos reportatges dels informatius de Cuatro TV. El...
Llegir totJoan Roca presenta el primer dia de classe del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
El xef de El Celler de Can Roca com a impulsor i assessor gastronòmic del Grau Interuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, ha estat el responsable, avui dia 15, de donar el tret de sortida al nou curs acadèmic. L...
Llegir totDes del CETT volem expressar el nostre condol per la mort de Jean Luc Figueras
Des del CETT volem expressar el nostre condol per la mort de Jean Luc Figueras, xef del Mercer Hotel de Barcelona . Una persona propera al CETT amb qui vàrem compartir actes i celebracions, i que de ben segur, els alumnes en guarden un bon record ...
Llegir totOberta Convocatòria 2a Beca Vila Viniteca per realitzar el Curs Superior de Sommelier CETT-UB
VILA VINITECA , amb l’objectiu de millorar la capacitació dels professionals del sector de la sumilleria i alhora contribuir a la formació d’aquelles persones que per dificultats econòmiques i/o socials no poden accedir a est...
Llegir totLa Dra. Maria Abellanet i Meya guardonada amb la Medalla del Turisme de Catalunya 2014
El Departament d’Empresa i Ocupació i la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya han atorgat a la Dra. Maria Abellanet i Meya la medalla del Turisme de Catalunya 2014 en la categoria Millora del Coneixement. ...
Llegir totMàster en Innovació en la Gestió Turística al CETT
- El màster desenvolupa les competències professionals i les recerques necessàries per tal de millorar les capacitats innovadores del sector turístic i dels seus agents productius. - 3 Itineraris clau: Destinacions Urbanes, P...
Llegir totEl CETT impartirà el primer curs de sommelier semipresencial
- El curs uneix els avantatges de l'aprenentatge semipresencial amb l'experiència i prestigi en formació en sumilleria del CET T - Cada professional podrà triar el seu propi itinerari formatiu gràcies a l'estructura del curs ...
Llegir tot