Ens veiem al Tast a la Rambla -I Setmana de Gastronomia de Barcelona
11.06.2014
62 alumnes de cuina, 35 de sala i 8 professors, col•laboraran enguany en aquest gran esdeveniment gastronòmic que reunirá a 42 dels millors restaurants, bars i pastisseries de Barcelona, junts i en viu, oferint les seves especialitats a ciutadans i visitants durant tot el dia.
Tast a la Rambla - I Setmana de Gastronomia de Barcelona, és un festival culinari que tindrà lloc del 12 al 15 de juny i que neix amb dos intencions clares. Per una banda apropar restaurants i establiments de cert nivell a tots els públics i en segon lloc ajudar a que els barcelonins tornin a fer seva la Rambla.
Quatre zones gastronòmiques
El tast es dividirà en quatre zones temàtiques amb propostes de la gastronomia barcelonina: cuina d’autor, cuina tradicional, tapes i platillos, i pastisseria. Cada establiment identificat en una d’aquestes categories, aporta un plat de creació pròpia. Entre els participants, trobem a restaurants amb estrella Michelin, com el Tickets, d’Albert Adrià; el Petit Comitè, de Nandu Jubany, o el Via Veneto, de Sergio Humada. Així mateix, el punt dolç l’aportaran pastisseries de prestigi com Escribà, Baixas, Canal o Bubó.
A més, hi haurà una zona de degustació, barres de 150 metres lineals i 20 taquilles per a la compra de tiquets, que es posaran a la venda a un preu de 4,50 € cada tapa. Paral•lelament, s’ha organitzat un programa d’activitats i tallers al centre cultural Arts Santa Mònica, on els millors cuiners, pastissers i sommeliers oferiran xerrades i demostracions variades.
Accedeix al programa
Material relacionat
Tast_a_la_Rambla-Programa_de_ma.pdf