Notícies
Resultats
Creixen a Internet les opinions de turistes xinesos respecte les destinacions peninsulars
Estudi Reputació Online de Destinacions "Creixen a Internet les opinions de turistes xinesos respecte als destins peninsulars" Per tercer any consecutiu es constata un creixement sostingut en el volum d'opinions en lín...
Llegir totPresentem les línies de recerca del Grup de Recerca Cuina i Gastronomia als Matins d’Innovació
La professora del CETT Montserrat Saperas ha presentat les línies de recerca del Grup de Recerca del CETT Cuina i Gastronomia , en el seminari tècnic Matins d’Innovació: recerca en gastronomia industrial (HORECA) a Catalunya . ...
Llegir totViatge als Sentits de la Terra: publicat el receptari amb textos d'Isabel Lugo
En motiu de la I Nit del Gourmet Català , es va publicar el receptari Viatge als Sentits de la Terra . La professora del CETT Isabel Lugo ha estat l'encarregada d'escriure'n els textos gastronòmics. Els temes que s’hi tracten són: ...
Llegir totDes del CETT volem expressar el nostre condol per la mort de Juli Soler
Des del CETT volem expressar el nostre condol per la mort de Juli Soler, soci i copropietari de elBulli, juntament amb Ferran Adrià. Nascut a Terrassa, la seva trajectòria professional en el món de la gastronmia destaca per haver ...
Llegir totEl menjar de carrer triomfa. Reportatge de La Vanguardia amb Montserrat Saperas
El passat dilluns 29 de juny, La Vanguardia va entrevistar la professora del CETT Montserrat Saperas arrel del projecte “Street food”, ¿un revival de la comida callejera o una adaptación a los nuevos tiempos? que es va presentar a...
Llegir totI Premis Climent Guitart amb beca de formació del CETT
El passat 15 de maig es va reunir el jurat dels I Premis Climent Guitart , que convoca GUITART HOTELS , per decidir els guanyadors d’aquesta primera edició. Els Premis Climent Guitart, de caràcter anual, tenen com a finalitat h...
Llegir totCatalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016
La Dra. Maria Abellanet i Meya ha participat avui a l’acte de lliurament del títol “Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016” que ha tingut lloc a La Pedrera amb una exposició sobre la formació en Gastronomia...
Llegir totDes del CETT volem expressar el nostre condol per la mort de Raimon Martínez Fraile
Des del CETT volem expressar el nostre condol per la mort de Raimon Martínez Fraile, ex President del Saló Internacional de Turisme de Barcelona. Nascut a León, la seva trajectòria professional s'ha centrat en la promoci...
Llegir totRàdio4 I O2B entrevisten a la Dra. Maria Abellanet I Meya sobre el futur del turisme a Barcelona
El Matí a Ràdio4 ha convidat a la Dra. Maria Abellanet i Meya a parlar sobre el futur del turisme a Barcelona , partint del seu paper com a comissària del Pacte Local. Durant l’entrevista, on han participat el Sr. Xavier Biosca, Pr...
Llegir totI Nit del Gourmet Català al Born Centre Cultural
Catalonia Gourmet celebra la I Nit del Gourmet Català al Born Centre Cultural El Clúster Gourmet de Catalunya , que agrupa empreses especialitzades en el sector de l’alimentació gourmet, de la qual el CETT n'és membre, ...
Llegir tot