Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

26.01.2016

Com trencar les barreres de la interactivitat?

accessibilitat turisticopatrimonual mòdul turisme online museu cettelearning CETT

La democratització dels béns turístics i patrimonials, l'accés a ells per part de tota la població amb independència de les seves condicions, ha estat una reivindicació constant en la societat occidental en les darrer...

Llegir tot
25.01.2016

José Antonio Pérez-Aranda exposa els resultats del seu nou estudi sobre la RSC en el marc de FITUR

José Antonio Pérez-aranda Seggitur FITUR RSC CETT

Del 20 al 24 de gener s’ha celebrat a Madrid la quarta edició de FITUR KNOW-HOW & EXPORT . Aquest espai reuneix a totes les empreses del sector turístic per tal que es possin en contacte amb compradors de mercats internacionals. Aix...

Llegir tot
25.01.2016

José Antonio Pérez-Aranda participa en el “Libro Blanco sobre un Turismo Sostenible y Responsable” de Minube

José Antonio Pérez-Aranda Minube tursime sostenible responsable RSE CETT

El “Libro Blanco sobre un Turismo Sostenible y Responsable” és fruit del treball col·laboratiu entre més de 20 entitats especialitzades en la indústria turística. L’objectiu d’aquest treball liderat per ...

Llegir tot
25.01.2016

L’alumne Marc Rodríguez a la final del concurs "Escoge a tu Pinche"

escoge a tu pinche fina puigdevall madrid fusión makro

Un any més, Makro ha organitzat el ja conegut concurs “Escoge a tu pinche” . La idea és sencilla, enviar una recepta de la regió dels xefs participants per a que aquests puguin ajudar-te a perfeccionar-la. L’ a...

Llegir tot
22.01.2016

Els vins d'altura a Espanya

geografia vinicola nacional vins garnatxa curs sommelier CETT_UB online CETTelearning

Sempre hi ha hagut vinyes plantades a més de 700 metres sobre el nivell del mar, però recentment s'ha percebut un augment i revalorització d'elles. Els elaboradors de les zones tradicionals trobaven que les dates de verema s'avançaven, que els seus vins aconseguien un major grau alcohòlic i una càrrega de fruita més madura causa de la nostra latitud, climatolo...

Llegir tot
21.01.2016

L’alumne Guillermo González convidat a cuinar al programa Ben Trobats

ben trobats punt avui la xarxa xip tv llobarro guillermo gonzalez cett ub

El Magazine matinal Ben trobats de Xip TV va convidar ahir dimecres 20 l’ alumne del CETT Guillermo González Vidal , que està cursant el segon curs de Tècnic Superior en Direcció de Cuina. Cada dimecres el programa dedi...

Llegir tot
21.01.2016

Ràdio 4 entrevista a l’alumna Sònia Tur, semifinalista del concurs Cordon Bleu

sonia tur anem de tarda ràdio 4 rne cordon blue promesas alta cocina

El dilluns 18 de gener, el programa “ Anem de tarda ” es va fer ressò del Premi “ Promesas de la Alta Cocina” de la prestigiosa escola de Cuina Cordon Bleu . Aquest magazine de Ràdio 4 ha comptat amb la presenci...

Llegir tot
20.01.2016

El Centre de Recursos del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB passa a formar part de la xarxa de biblioteques del CRAI

crai biblioteques Universitat Barcelona CETT_UB maria Abellanet Rector

La Universitat de Barcelona i el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB han signat aquest migdia un conveni de col·laboració que estableix que el fons bibliogràfic de CETT passi a formar part de la xarxa de biblioteques del C...

Llegir tot
19.01.2016

Mercè Colom parla a Ràdio 4 sobre el CETTeLearning

cettelearning cett UB preferencies radio 4 rne online semipresencial mercè colom

Dilluns 18, la Mercè Colom , Directora del CETTelearning , va estrenar la setmana amb una entrevista a Preferències , el magazín de Ràdio 4 dirigit a la gent jove amb ganes de descobrir nous camins i tendències; en aquest cas, ...

Llegir tot
11.01.2016

Isabel Lugo parla dels dolços de Nadal a Rac1

doços nadal postre postres sucre historia tradicions gatsronomia catalana isabel lugo cett

El passat 1 de gener, Emma Aixalà , presentadora del programa de ràdio “ Amb molt de gust ” de Rac 1 va entrevistar la professora d’Història de la Gastronomia, Isabel Lugo. Aprofitant que eren èpoques de c...

Llegir tot