Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

08.04.2024

No et perdis la Jornada de Portes Obertes al CETT, el dissabte 11 de maig

El CETT celebra la Jornada de Portes Obertes el dissabte 11 de maig per donar a conèixer els cicles formatius , els graus universitaris i els màsters i postgraus de turisme, hoteleria i gastronomia que oferirà el curs vinent. Al llarg del dia s'ofereixen diversos tours, tallers, tasts i xerrades per explicar totes les formacions als interessats i per mostrar les seves instal&#...

Llegir tot
07.02.2024

Estudia una maestría en Barcelona: formación en Turismo, Hotelería y Gastronomía 100% becada para estudiantes de la República Dominicana

El CETT-UB, centro universitario de referencia de Turismo, Hotelería y Gastronomía adscrito a la Universidad de Barcelona , ofrece la posibilidad de estudiar maestrías de Turismo, Hotelería y Gastronomía a personas de la República Dominicana con una beca que incluye los estudios, la estancia y la manutención. Las becas son del Ministerio de Educación Superior, Ciencia y Tecnología del Gobierno ...

Llegir tot
30.10.2023

3 reflexions de Paula Fernández-Ochoa per iniciar el curs acadèmic

El darrer 25 d'octubre, Paula Fernández-Ochoa, consultora i fundadora de +MoreThanLaw i Vivir corRiendo, va ser l'encarregada de la ponència de la Lliçó Inaugural del 54è curs acadèmic del CETT-UB amb el títol "No tengo fuerzas para rendirme". Durant la benvinguda, la Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, va donar pas a la ponència de Paula Fernández-Ochoa animant a l'a...

Llegir tot
19.09.2023

Comença un nou curs acadèmic ple de novetats al CETT-UB

cett graus universitaris cicles formatius

L'alumnat de graus universitaris i de cicles formatius ja han iniciat el curs acadèmic al CETT-UB, centre universitari i de referència de turisme, hoteleria i gastronomia. Un any més, el retorn a les aules compta amb un equip de professorat especialitzat que ofereix a l'alumnat del centre un model de creació i transmissió de coneixement basat exclusivament en el rigor, la innovació i l'exper...

Llegir tot
19.07.2023

“Em faltava coneixement en sostenibilitat, un tema crucial per gestionar adequadament la gastronomia”

Laura Ovalle té 25 anys i és de la República Dominicana. Es va graduar en Administració Hotelera amb especialització en Aliments i Begudes. Ha treballat en hotels i restaurants, a més de tenir la seva pròpia empresa de càtering. Va decidir estudiar el màster en Gastronomia Sostenible del CETT-UB per complementar els seus coneixements i seguir la seva passió per la gastronomia de manera sostenib...

Llegir tot
12.07.2023

“Conèixer la quantitat de projectes i avenços que es produeixen en gastronomia sostenible ha estat molt enriquidor”

Lluís Domínguez té 40 anys i és de Barcelona. Després d'abandonar la carrera d'Enginyeria Tècnica Naval a la UPC, s'ha dedicat professionalment a la cuina i especialment a la pastisseria. Va viure a Colòmbia durant 10 anys, on va tenir negocis de restauració i pastisseria. Va retornar a Barcelona l'any 2022 i es va plantejar reprendre els estudis per aportar valor a la seva carrera. Per això va...

Llegir tot
27.06.2023

Màster en especialitat de Direcció Hotelera en format blended

El CETT-UB ofereix la modalita semipresencial (Blended) de l'especialitat en Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració . D’aquesta manera, pots conciliar la teva activitat laboral o personal amb una formació acadèmica d'alt nivell. Aquesta formació està pensada per a aquelles persones interessades en cursar el programa, però que, per les seves circumstàncies pro...

Llegir tot
16.06.2023

Gastronomia Sostenible: preguntes clau, tendències actuals i Màster al CETT-UB

CETT Recerca Universitat de Barcelona

Dia Mundial de la Gastronomia Sostenible Saps què és la gastronomia sostenible i com influeix en la conservació del medi ambient? Quines són les pràctiques sostenibles clau per als restaurants i els beneficis d'optar per ingredients locals i orgànics? En el Dia de la Gastronomia Sostenible, t'expliquem les tendències més actuals i com pots formar-te en el camp de la gastronomia sostenible am...

Llegir tot
02.06.2023

"El màster del CETT ha aportat molt a la meva carrera professional: entenc millor el sector turístic i la importància de la sostenibilitat"

Roberto Molero Tizón treballa actualment al Departament de Producte de GrandVoyage. Com a Travel Experience Manager, les seves responsabilitats inclouen donar suport en la creació de viatges que es publiquen a la pàgina web, així com crear, modificar i actualitzar les tarifes utilitzades per a la cotització dels viatges. A més, col·labora en la creació dels viatges dins de l'aplicació utilitzad...

Llegir tot
14.07.2022

“El Màster Oficial de Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics és el que millor et prepara per als reptes del sector”

Mariona Abadias té 23 anys i va néixer a Mollet del Vallès. Es va graduar en Turisme al CETT l’any passat i va decidir estudiar el Màster Oficial de Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics . Just abans de graduar-se, va començar a treballar al departament de Career Services per gestionar CETT Alumni i el Job Center. Les seves aficions són la música, tocar la guitarra, la gastronomia...

Llegir tot