Fotografia de: Nou curs acadèmic 23-24: totes les novetats.  | CETT
Universitat de Barcelona

Comença un nou curs acadèmic ple de novetats al CETT-UB

19.09.2023
 
Comença un nou curs acadèmic ple de novetats al CETT-UB

L'alumnat de graus universitaris i de cicles formatius ja han iniciat el curs acadèmic al CETT-UB, centre universitari i de referència de turisme, hoteleria i gastronomia.

Un any més, el retorn a les aules compta amb un equip de professorat especialitzat que ofereix a l'alumnat del centre un model de creació i transmissió de coneixement basat exclusivament en el rigor, la innovació i l'experiència. El nou curs s'inicia amb novetats destacables en alguns dels programes del CETT.

Novetats a Cicles Formatius

Cicles Formatius de Grau Superior de l'àrea de Turisme:

Des del CETT, evolucionem perquè les classes siguin més pràctiques que mai. Al Cicle de Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments (TSAVGE) s'introdueix la modalitat d'FP Dual on els i les estudiants podran compaginar la formació acadèmica al CETT amb estades de pràctiques a empreses seleccionades emmarcades en un projecte específic que permet una formació 100% dual.

A més, conjuntament amb l'alumnat de TSAVGE, l'alumnat del Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics (TSALT) participarà un any més en el programa FP Emprèn, un concurs on es reconeixen oficialment els millors projectes d'estudiants d'FP dels centres de l'àrea metropolitana de Barcelona.Com a novetat per a l'alumnat de TSAVGE, sorgeix el CETT Travel, una fira de turisme dins del centre on l'alumnat de primer i segon participarà simultàniament.

Fotografia de: Nou curs acadèmic 23-24: totes les novetats.  | CETT

1

Fotografia de: Nou curs acadèmic 23-24: totes les novetats.  | CETT

2

Fotografia de: Nou curs acadèmic 23-24: totes les novetats.  | CETT

3

Fotografia de: Nou curs acadèmic 23-24: totes les novetats.  | CETT

4

Fotografia de: Nou curs acadèmic 23-24: totes les novetats.  | CETT

5

Fotografia de: Nou curs acadèmic 23-24: totes les novetats.  | CETT

6

Fotografia de: Nou curs acadèmic 23-24: totes les novetats.  | CETT

7

Fotografia de: Nou curs acadèmic 23-24: totes les novetats.  | CETT

8

Fotografia de: Nou curs acadèmic 23-24: totes les novetats.  | CETT

9

Fotografia de: Nou curs acadèmic 23-24: totes les novetats.  | CETT

10

Fotografia de: Nou curs acadèmic 23-24: totes les novetats.  | CETT

11

Fotos Welcome Sessions de Cicles, Graus i Internacional

Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior de Cuina i Restauració

Enguany es posa en marxa el títol propi de Pastisseria de Restaurant com a complement del Cicle Superior en Cuina, Gastronomia i Serveis de Restauració (TGR), d'aquesta manera, aquells estudiants interessats tindran l'oportunitat d'aprendre a crear i elaborar postres i dolços de gran qualitat per enriquir l'experiència gastronòmica dels clients en un restaurant.

El CETT reforça el seu compromís amb el projecte Bumerang, orientant-se cap a l'impuls d'iniciatives sostenibles al Fòrum i l'Aula Restaurant.

Novetats a Graus Universitaris

La intel·ligència artificial ha emergit com una força transformadora en el món actual. Comprendre-la és essencial. Al CETT som conscients que la clau està a caminar al costat dels avenços i aprendre a veure-hi oportunitats. Per això, al Grau en Turisme ofereix aquest curs una nova assignatura per aprofundir en aquest àmbit: Intel·ligència artificial en Turisme, que impartiran Gian Franco i l'Albert Pérez.

En el Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques, reforcem l'aproximació interdisciplinària i les i els estudiants tindran l'oportunitat d'aprendre de destacats professionals de la indústria a través de demostracions culinàries de la mà d'empreses de prestigi com Tàrrega Laumont, especialitzada en la comercialització de bolets, i CollVerd, que és un referent en productes relacionats amb l'ànec.

Les demostracions i les degustacions continuaran sent una part fonamental del pla educatiu, amb ofertes que inclouen demostracions de preparació de salses, guarnicions, pasta fresca, sessions de tast de vins, exploracions de la cuina índia, elaboració de xocolata, pastisseria, bufets dolços i una àmplia gamma d'altres activitats.

A més, el Plat Impossible i els Pop-Up gastronòmics continuen sent dos dels projectes innovadors del grau, esdevenint una gran part de l'experiència d'aprenentatge per a l'estudiantat de l'últim curs.

L'alumnat de màsters, postgraus i cursos d'extensió universitària del CETT-UB començaran els seus estudis entre finals d'aquest mes i principis del vinent.

Categories
cett graus universitaris cicles formatius