Notícies
Resultats
3 reflexions de Paula Fernández-Ochoa per iniciar el curs acadèmic
El darrer 25 d'octubre, Paula Fernández-Ochoa, consultora i fundadora de +MoreThanLaw i Vivir corRiendo, va ser l'encarregada de la ponència de la Lliçó Inaugural del 54è curs acadèmic del CETT-UB amb el títol "No tengo fuerzas para rendirme". Durant la benvinguda, la Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, va donar pas a la ponència de Paula Fernández-Ochoa animant a l'a...
Llegir totComença un nou curs acadèmic ple de novetats al CETT-UB
L'alumnat de graus universitaris i de cicles formatius ja han iniciat el curs acadèmic al CETT-UB, centre universitari i de referència de turisme, hoteleria i gastronomia. Un any més, el retorn a les aules compta amb un equip de professorat especialitzat que ofereix a l'alumnat del centre un model de creació i transmissió de coneixement basat exclusivament en el rigor, la innovació i l'exper...
Llegir totLa Generalitat atorga el Premi FPCAT a la formació professional del CETT
Formació professional al CETT El CETT ha estat distingit amb el guardó FPCAT 2022 a l’excel·lència en l’ensenyament de la Formació Professional a Catalunya. Aquests premis reconeixen, valoren i fomenten les bones pràctiques a les trajectòries individuals; als centres formatius que imparteixen formació professional inicial o ocupacional; a les empreses i altres entitats; a les persones usuàri...
Llegir totPaula Cardero, Roger Vilacha i Enric Lopez guanyen el Concurs de Cuina, Pastisseria i Servei de Restauració del CETT
Els dies 20 i 21 de febrer l’Aula Restaurant del CETT va acollir la XXVII edició del Concursos de Cuina i pastisseria i el de Serveis de Restauració. Els guanyadors han estat els següents: - Cuina: Roger Vilacha , alumne de 2n del Grau Superior en Direcció de Cuina. Vilacha va cuinar una Viera fumada amb aguachile de tomàquet i Cervesa Malquerida. - Pastisseria: Enric López , alumne de 3r...
Llegir totCòctels sense alcohol per triomfar en un àpat festiu
Còctels sense alcohol, un complement que no falla Durant les setmanes de Nadal sempre ens posem més creatius a la cuina. Més enllà dels plats tradicionals, els còctels sense alcohol poden ser una alternativa divertida i sorprenent per posar a taula un producte innovador i sofisticat. És per això que l’alumnat del CETT ha elaborat unes receptes de preparats sense alcohol que poden ser un comp...
Llegir totJa hi ha guanyadors dels premis a millors treballs finals de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat del CETT
La CETT Fundació ha organitzat un any més els premis per reconèixer la tasca d’estudiants de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat en la creació de treballs finals i de recerca sobre turisme, hoteleria i gastronomia. Després de les defenses davant de jurats interns formats per professors i investigadors del CETT i jurats externs amb professionals del sector en el cas dels Premis de Batxillerat, ja...
Llegir totParticipació del CETT en el Gastronomic Forum Barcelona i el Science&Cooking World Congress
El CETT participarà en el Gastronomic Forum Barcelona i en el Science&Cooking World Congress , dues cites culinàries i de gastronomia de referència que tindran lloc a la capital entre el 7 i el 9 de novembre. Alumnat i professorat del CETT prendran part de demostracions, jurats, conferències i concursos, entre d’altres. CETT i Gastronomic Forum Barcelona El Gastronomic Forum Barcelona...
Llegir totEl Màster en Gastronomia Sostenible del CETT-UB, premi a la Iniciativa Sostenible de l’àmbit formatiu de la Nit del Gourmet Català
La directora general del CETT, després de rebre el premi al Màster en Gastronomia Sostenible El Màster en Gastronomia Sostenible del CETT-UB ha rebut aquest dimarts el premi a la Iniciativa Sostenible de l’àmbit formatiu del 7a Nit del Gourmet Català . D’aquesta manera es posa en valor que sigui l’únic màster de l’Estat que té l’objectiu de donar resposta a les necessitats de professionals i...
Llegir totDos alumnis del CETT opten al premi Cuiner 2022 del Gastronomic Forum Barcelona i ‘La Vanguardia’
Jordi Tarré (Prodigi) i Carles Ramon (Besta) Jordi Tarré (Prodigi) i Carles Ramon (Besta), alumnis del CETT, són candidats al premi Cuiner 2022 que organitzen el Gastronomic Forum Barcelona i el diari La Vanguardia per reconèixer el millor professional emergent de l’any. Les votacions són obertes al públic i s'allargaran fins al 4 de novembre a les 12.00 hores a la web del rotatiu barceloní....
Llegir totEl CETT i la Universitat de Barcelona celebren 25 anys d’adscripció en la inauguració del curs acadèmic
El CETT i la Universitat de Barcelona (UB) han celebrat els 25 anys d’adscripció del centre de formació referent en turisme, hoteleria i gastronomia a la universitat en la inauguració del curs acadèmic celebrada aquest divendres a l’Hotel Alimara BCN. Unes 200 persones han assistit a l’acte, que ha inclòs la lliçó inaugural del Dr. Joan Tugores, exrector de la UB i director de la Càtedra UB de ...
Llegir tot