Notícies
Resultats
El CETT guanya el premi Hotels&Tourism de CaixaBank a la millor iniciativa institucional
La conversió de l’Hotel Alimara Barcelona en Hotel Salut, l’adaptació del CETT al format no presencial i l’ampliació del programa de beques, les iniciatives reconegudes El CETT , centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, ha rebut el premi a la millor iniciativa institucional de la fase regional dels premis Hotels & T...
Llegir totFomentar l’alimentació sostenible, l’objectiu del projecte Menú de les Estacions
El CETT col·labora en l’elaboració de les propostes gastronòmiques que es proposaran al sector de la restauració per a cada una de les estacions de l’any. Les ciutats són responsables del 70% del malbaratament al món, segons l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO), i per això el ...
Llegir tot8M: La igualtat de gènere als ulls de les dones de la Comunitat CETT
Les dones són un dels pilars del CETT, i així ho mostra la seva presència a la comunitat CETT, que és, en total, del 61 %. També encapçalen les posicions més altes de l’equip directiu, integrat per cinc dones -entre elles, la CEO i la gerent-, i dos homes, fet que suposa que un 71,5 % de dones ocupen el consell de direcció. Pel que fa als caps de de...
Llegir totReduir el malbaratament alimentari, un objectiu comú d’Espigoladors i el CETT
El malbaratament alimentari és un repte global i un dels problemes més presents a la societat. A Europa, el malbaratament alimentari se situa entre 280 i 300 kg per habitant i any, segons indica l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO). A més, aproximadament el 85% dels aliments malbaratats a nivell mundial só...
Llegir totLa transformació del model turístic, clau per als candidats
· La gestió de la pandèmia, els ajuts al sector per a la seva recuperació, la definició del model turístic i la mobilitat vinculada a les infraestructures, els tres blocs del debat El CETT-UB , centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, ha celebrat avui l' Observatori CETT “El futur del tur...
Llegir totQuè hem après amb la pandèmia?
El turisme és un dels sectors que s’ha vist més afectat per la paràlisi provocada per l’emergència sanitària de la COVID-19. De fet, segons l’Organització Mundial del Turisme (OMT), caldran entre 2 i 4 anys per recuperar les xifres del 2019. A aquesta realitat hi fa referència la Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, a Línia Sant Andreu, q...
Llegir totLa recerca al CETT-UB: més de 150 activitats durant el curs 2019-2020
El turisme cultural, la sostenibilitat turística, el rendiment i la productivitat en allotjaments turístics i restauració i la innovació gastronòmica han estat les principals línies de recerca El CETT-UB ha dut a terme durant el curs 2019-2020 més de 150 activitats relacionades amb la recerca en les seves àrees d’expertesa: turisme, hoteleria i g...
Llegir totLes 5 recomanacions clau per evitar el malbaratament alimentari durant aquestes festes de Nadal atípiques
· Els experts del CETT-UB, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia, aconsellen fer un consum responsable durant aquestes festes · Planificar els menús, el nombre de comensals i reaprofitar ingredients, algunes de les principals recomanacions Les festes de Nadal seran, enguany, atípiques. Les trobades seran més reduïdes, ...
Llegir totEl sector de l'hoteleria, en evolució constant
Els darrers anys, l’hostaleria ha viscut una gran evolució. Per entendre-la, és imprescindible conèixer-ne els orígens amb la figura de Cesar Ritz, que va marcar el punt de partida i va establir la satisfacció i l’experiència del client com el principal objectiu del servei. Ritz, observador discret però atent, va destacar per la seva capacitat...
Llegir totNo et perdis el vídeo del XIII Concurs de Cocteleria Bacardí-CETT!
El 23 de maig es va celebrar al Campus CETT-UB la XIII edició del Concurs de Cocteleria Bacardí-CETT . Un concurs en el que es posen a prova els alumnes finalitzadors dels cursos de Tècnic Superior en Direcció de Cuina i Tècnic...
Llegir tot