Notícies
Resultats
Participació del CETT en la Setmana de l’Alimentació Sostenible i en el Gastronòmic Fòrum Barcelona
El CETT s’implica en la Setmana de l’Alimentació Sostenibl e i en el Gastronòmic Fòrum Barcelona amb diversos actes els propers dies. Presentacions, taules rodones, àpats, demostracions, tallers i suport tècnic són algunes de les contribucions del CETT en aquests esdeveniments per difondre els valors de l’alimentació sostenible. (Fotografia: @doscucharas) Dimecres, 6 d’octubre - Presen...
Llegir totEl doctor Jordi Arcos explica les bases per repensar el turisme de qualitat a 'Via Empresa'
El coordinador de recerca del CETT-UB, el doctor Jordi Arcos , publica avui a Via Empresa l’article Quines són les bases per repensar el turisme de qualitat? , coincidint amb el Dia Mundial del Turisme . En relació amb la pregunta que planteja a l’article, Arcos afirma: “En moltes ocasions, a l’hora de respondre aquesta pregunta, situem com a base de la distinció entre allò que és turisme de ...
Llegir totMarc Miguélez (Tècnic d’Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments): “El més important és sentir-se còmode al lloc on et formes”
Marc Miguélez té 23 anys, va néixer a Barcelona i viu a Bigues i Riells. Estudia el cicle de Tècnic d'Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments . Li agrada viatjar, descobrir pobles de Catalunya, conèixer gent nova, passejar amb els seus gossos i passar temps de qualitat amb els seus amics i familiars. Per què et vas decidir a estudiar aquest cicle al CETT? Vaig estar pensant en alguna...
Llegir totEl CETT-UB comença el curs amb plena presencialitat als graus universitaris i cicles formatius
L’alumnat de graus universitaris i de cicles formatius comença aquest dilluns el curs acadèmic al CETT-UB, centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia amb més de 50 anys de trajectòria, amb plena presencialitat gràcies a l’evolució positiva de la pandèmia i dels índexs de vacunació. El retorn a les aules comptarà, com cada curs, amb un equip de professionals especialit...
Llegir tot250 Persones assisteixen a la Jornada de Portes Obertes del CETT
El CETT va celebrar dissabte passat la Jornada de Portes Obertes per donar a conèixer els cicles i els graus de turisme, hoteleria i gastronomia del centre. Unes 250 persones, entre potencials estudiants i acompanyants, van conèixer els cicles i els graus del CETT gràcies a presentacions i tallers amb professorat i alumnat per mostrar l’experiència d’estudiar en aquest centre. A més dels con...
Llegir totEl CETT guanya el premi Hotels&Tourism de CaixaBank a la millor iniciativa institucional
La conversió de l’Hotel Alimara Barcelona en Hotel Salut, l’adaptació del CETT al format no presencial i l’ampliació del programa de beques, les iniciatives reconegudes El CETT , centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, ha rebut el premi a la millor iniciativa institucional de la fase regional dels premis Hotels & T...
Llegir tot8M: La igualtat de gènere als ulls de les dones de la Comunitat CETT
Les dones són un dels pilars del CETT, i així ho mostra la seva presència a la comunitat CETT, que és, en total, del 61 %. També encapçalen les posicions més altes de l’equip directiu, integrat per cinc dones -entre elles, la CEO i la gerent-, i dos homes, fet que suposa que un 71,5 % de dones ocupen el consell de direcció. Pel que fa als caps de de...
Llegir totSostenibilitat i responsabilitat, clau per al turisme del futur
El context generat arran de la COVID-19 comporta a sectors com el turístic l’oportunitat d’impulsar qüestions com la sostenibilitat i la necessitat de formar els futurs professionals davant de la previsió de creixement del sector en el futur. N’ha parlat el director de l’Escola Universitària del CETT, José Antonio Pérez-Aranda, al podcast tu...
Llegir totLa transformació del model turístic, clau per als candidats
· La gestió de la pandèmia, els ajuts al sector per a la seva recuperació, la definició del model turístic i la mobilitat vinculada a les infraestructures, els tres blocs del debat El CETT-UB , centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, ha celebrat avui l' Observatori CETT “El futur del tur...
Llegir totQuè hem après amb la pandèmia?
El turisme és un dels sectors que s’ha vist més afectat per la paràlisi provocada per l’emergència sanitària de la COVID-19. De fet, segons l’Organització Mundial del Turisme (OMT), caldran entre 2 i 4 anys per recuperar les xifres del 2019. A aquesta realitat hi fa referència la Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, a Línia Sant Andreu, q...
Llegir tot