Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

30.10.2023

3 reflexions de Paula Fernández-Ochoa per iniciar el curs acadèmic

El darrer 25 d'octubre, Paula Fernández-Ochoa, consultora i fundadora de +MoreThanLaw i Vivir corRiendo, va ser l'encarregada de la ponència de la Lliçó Inaugural del 54è curs acadèmic del CETT-UB amb el títol "No tengo fuerzas para rendirme". Durant la benvinguda, la Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, va donar pas a la ponència de Paula Fernández-Ochoa animant a l'a...

Llegir tot
27.06.2023

Màster en especialitat de Direcció Hotelera en format blended

El CETT-UB ofereix la modalita semipresencial (Blended) de l'especialitat en Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració . D’aquesta manera, pots conciliar la teva activitat laboral o personal amb una formació acadèmica d'alt nivell. Aquesta formació està pensada per a aquelles persones interessades en cursar el programa, però que, per les seves circumstàncies pro...

Llegir tot
08.06.2023

Hotel Alimara, empresa-universitat en el sector hoteler

CETT Recerca Universitat de Barcelona

L' Hotel Alimara ha tingut una destacada presència en l'última edició del TecnoHotel Fòrum , celebrada al Palau de Congressos de Barcelona (Fira de Montjuïc). Aquest esdeveniment, organitzat anualment per TecnoHotel, l'única revista especialitzada a l'Estat espanyol a analitzar i comunicar les tendències i claus rellevants per als líders turístics en el segle XXI, és una cita imprescindible per...

Llegir tot
10.03.2023

"Les empreses tenen en compte la formació cursada en un altre país"

Nil Obiols és un dels estudiants del Grau de Turisme del CETT que ha triat l'opció del Doble Grau Internacional . Després de cursar els dos primers anys al Campus CETT de Barcelona, ha completat la seva formació en turisme a la Michigan State University . Aquesta opció del Doble Grau Internacional permet a l'alumnat que ha triat l'especialització de Direcció Hotelera cursar una part dels estudi...

Llegir tot
23.02.2023

El TTM dona les claus per seduir el talent turístic

TTM Turisme talent

L’ Espai Fundació la Caixa de Girona ha acollit aquest dijous 23 la 2a edició de la jornada Tourist Talent Management (TTM) . Impulsat per la CETT Fundació , la Fundació Climent Guitart i la Fundació Jordi Comas Matamala l'esdeveniment té l'objectiu de promoure el debat i la reflexió entre els diferents grups d’interès vinculats amb la gestió del capital humà i el talent en el sector turístic, ...

Llegir tot
20.01.2023

La Social Master Week del CETT, networking i coneixement en un entorn internacional

Master networking internacional CETT

Les instal·lacions del CETT han acollit la 1a edició de la Social Master Week , unes noves jornades de networking i treball en equip per a l'alumnat de màster. Celebrada entre el 16 i el 19 de gener, aquesta setmana especial ha programat activitats enfocades a la resolució de problemes i situacions impredictibles a través de tasques que sempre han comptat amb la socialització com a fil conducto...

Llegir tot
08.01.2023

La CETT Fundació organitza un mentoring sobre finançament no dilutiu per a 'startups'

Mentoring sobre finançament no dilutiu 'start ups' La CETT Fundació ha celebrat una sessió especial sobre finançament no dilutiu per a startup. Dins el programa de mentoring de la CETT Fundació , s'ha fet una trobada formativa conduïda pel mentor Miguel Carretero link title here , responsable del programa d'acceleració FI Boost i del vehicle d'inversió FI Nvest, dins de la companyia FI Group...

Llegir tot
14.12.2022

Alumnes del Grau de Turisme del CETT-UB participen en la competició d’escoles de gestió hotelera EMCup

Els integrants de l'equip del CETT-UB Quatre alumnes del Grau de Turisme del CETT-UB participen en la 15a edició de l’ European Mise en place Cup 2023 (EMCup) , el concurs internacional de les millors escoles europees d’hoteleria . El certamen, en el qual participen 36 centres docents d’un total de 28 països, tindrà lloc a la localitat holandesa de Maastricht els dies 12 i 13 de febrer de 20...

Llegir tot
30.11.2022

El CETT acull la presentació de Tangible, cuines intel·ligents domèstiques i professionals

Tangible, una cuina intel·ligent innovadora El prototip d’ smart kitchen Tangible està orientat a la creació d’espais culinaris de treball innovadors tant en l’àmbit domèstic i com en l’alta gastronomia. A través de noves tecnologies, l’objectiu és crear una cuina del futur on la digitalització arribi tots els elements que intervenen en un procés gastronòmic. Aqust projecte està impulsat per...

Llegir tot
08.11.2022

Ja hi ha guanyadors dels premis a millors treballs finals de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat del CETT

La CETT Fundació ha organitzat un any més els premis per reconèixer la tasca d’estudiants de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat en la creació de treballs finals i de recerca sobre turisme, hoteleria i gastronomia. Després de les defenses davant de jurats interns formats per professors i investigadors del CETT i jurats externs amb professionals del sector en el cas dels Premis de Batxillerat, ja...

Llegir tot