Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

30.10.2023

3 reflexions de Paula Fernández-Ochoa per iniciar el curs acadèmic

El darrer 25 d'octubre, Paula Fernández-Ochoa, consultora i fundadora de +MoreThanLaw i Vivir corRiendo, va ser l'encarregada de la ponència de la Lliçó Inaugural del 54è curs acadèmic del CETT-UB amb el títol "No tengo fuerzas para rendirme". Durant la benvinguda, la Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, va donar pas a la ponència de Paula Fernández-Ochoa animant a l'a...

Llegir tot
18.11.2022

"L'emprenedoria en turisme és un camí llarg que requereix motivació"

Equip d'Identify, amb Elena i Noelia Losantos Les germanes Elena i Noelia Losantos són impulsores d’ Identify , una app de viatges per descobrir més de 300.000 punts d’interés cultural arreu del món. L’Elena, de 27 anys, té el grau i un màster en arquitectura i va treballar a diferents despatxos abans d'iniciar aquest projecte emprenedor. La Noelia, de 30 anys, és periodista especialista en ...

Llegir tot
04.11.2022

Montjuïc, oportunitat per descentralitzar el turisme de Barcelona i aconseguir visitants de qualitat

Les sinergies entre esport, cultura i congressos a la muntanya de Montjuïc són una gran oportunitat per descentralitzar l’activitat turística del centre de Barcelona. Aquest és un dels missatges principals de l’Esmorzar de Turisme del CETT i Foment que ha tingut lloc aquest divendres a la seu de l’organització empresarial. Montjuïc i Barcelona El diàleg sobre la muntanya ha subratllat el ...

Llegir tot
17.10.2022

"Fa 50 anys gran part de la població mundial menjava pollastre només els diumenges"

Isabel Lugo va néixer a Barcelona i és llicenciada en Història de l’Art. Treballa al CETT des de 2004. Al CETT, és professora d’Història de la Gastronomia a Cicles Formatius , Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques i al Màster en Innovació de la Gestió Turística . Ha fet divulgació gastronòmica i ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació, com El País i La Vanguardia . El 2010 va ...

Llegir tot
13.10.2022

El turisme intel·ligent i el seu futur protagonitzaran el CETT Smart Tourism Congress Barcelona el 9 i 10 de novembre

La 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona analitzarà l' smart tourism (turisme intel·ligent) i les seves perspectives de futur amb experts internacionals. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És un congrés organitzat per la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT amb la coorganització de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i amb el su...

Llegir tot
04.07.2022

“El màster em va permetre formar-me en patrimoni culinari i gastronòmic en una universitat de prestigi com el CETT-UB”

Raúl Melones té 35 anys, va néixer a Madrid i té la residència habitual a Pinto, un poble d'uns 50.000 habitants al sud de la capital espanyola. Després de treballar en una coneguda multinacional, va estudiar el Grau en Turisme per la UNED i des de llavors ha viscut i treballat a països com Escòcia, Marroc i Lituània. Finalitzat el Grau, va decidir completar la seva aventura venint a Barcelona ...

Llegir tot
17.06.2022

Felipe Celis: “La sostenibilitat gastronòmica crearà llocs de feina a la restauració i a les empreses que tractin aliments”

Felipe Celis va néixer fa 36 anys a Xile. Va estudiar al seu país d’origen, però ja tenia la idea al cap que era imprescindible viatjar per aprendre, especialment en el món gastronòmic. Ha cuinat a diversos llocs, dels quals, a part de restaurants d’alta cuina com el Fat Duck, destacaria la Fundació Alícia , on va tenir el primer contacte amb la recerca gastronòmica. És professor de cuina al CE...

Llegir tot
27.05.2022

El turisme d'experiències i les destinacions sostenibles protagonitzen el primer Esmorzar del CETT i Foment

El turisme d’experiències i les destinacions sostenibles han centrat el primer dels Esmorzars de Turisme , unes trobades quadrimestrals organitzades pel CETT i Foment per a directius, comandaments intermedis i professionals experts d’empreses i administracions públiques en les quals s’aborden temes lligats al desenvolupament del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. En aquesta ocasió, la Roca ...

Llegir tot
26.05.2022

Live Online: cursar màsters del CETT-UB a distància com si fossis al centre universitari

El CETT-UB ofereix, a partir del curs vinent, la possibilitat de cursar el Màster Oficial d’Innovació en la Gestió Turística i l’especialitat de Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració en la nova modalitat Live Online . Gràcies a una plataforma en línia de videotrucada, aquesta modalitat permet assistir a les classes en directe des d’on es vulgui i compartir a...

Llegir tot
10.05.2022

La CEO del CETT, entre els professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , forma part de la llista dels 150 professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol elaborada per Sergestur , consultora en serveis de gestió turística. L’objectiu del llistat és “consolidar els professionals més rellevants i anar avançant en el descobriment dels altres” Trajectòria professional i empresarial Els impulso...

Llegir tot