Notícies
Resultats
3 reflexions de Paula Fernández-Ochoa per iniciar el curs acadèmic
El darrer 25 d'octubre, Paula Fernández-Ochoa, consultora i fundadora de +MoreThanLaw i Vivir corRiendo, va ser l'encarregada de la ponència de la Lliçó Inaugural del 54è curs acadèmic del CETT-UB amb el títol "No tengo fuerzas para rendirme". Durant la benvinguda, la Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, va donar pas a la ponència de Paula Fernández-Ochoa animant a l'a...
Llegir tot"L'emprenedoria en turisme és un camí llarg que requereix motivació"
Equip d'Identify, amb Elena i Noelia Losantos Les germanes Elena i Noelia Losantos són impulsores d’ Identify , una app de viatges per descobrir més de 300.000 punts d’interés cultural arreu del món. L’Elena, de 27 anys, té el grau i un màster en arquitectura i va treballar a diferents despatxos abans d'iniciar aquest projecte emprenedor. La Noelia, de 30 anys, és periodista especialista en ...
Llegir totMontjuïc, oportunitat per descentralitzar el turisme de Barcelona i aconseguir visitants de qualitat
Les sinergies entre esport, cultura i congressos a la muntanya de Montjuïc són una gran oportunitat per descentralitzar l’activitat turística del centre de Barcelona. Aquest és un dels missatges principals de l’Esmorzar de Turisme del CETT i Foment que ha tingut lloc aquest divendres a la seu de l’organització empresarial. Montjuïc i Barcelona El diàleg sobre la muntanya ha subratllat el ...
Llegir tot"Fa 50 anys gran part de la població mundial menjava pollastre només els diumenges"
Isabel Lugo va néixer a Barcelona i és llicenciada en Història de l’Art. Treballa al CETT des de 2004. Al CETT, és professora d’Història de la Gastronomia a Cicles Formatius , Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques i al Màster en Innovació de la Gestió Turística . Ha fet divulgació gastronòmica i ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació, com El País i La Vanguardia . El 2010 va ...
Llegir totEl turisme intel·ligent i el seu futur protagonitzaran el CETT Smart Tourism Congress Barcelona el 9 i 10 de novembre
La 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona analitzarà l' smart tourism (turisme intel·ligent) i les seves perspectives de futur amb experts internacionals. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És un congrés organitzat per la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT amb la coorganització de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i amb el su...
Llegir tot“El màster em va permetre formar-me en patrimoni culinari i gastronòmic en una universitat de prestigi com el CETT-UB”
Raúl Melones té 35 anys, va néixer a Madrid i té la residència habitual a Pinto, un poble d'uns 50.000 habitants al sud de la capital espanyola. Després de treballar en una coneguda multinacional, va estudiar el Grau en Turisme per la UNED i des de llavors ha viscut i treballat a països com Escòcia, Marroc i Lituània. Finalitzat el Grau, va decidir completar la seva aventura venint a Barcelona ...
Llegir totFelipe Celis: “La sostenibilitat gastronòmica crearà llocs de feina a la restauració i a les empreses que tractin aliments”
Felipe Celis va néixer fa 36 anys a Xile. Va estudiar al seu país d’origen, però ja tenia la idea al cap que era imprescindible viatjar per aprendre, especialment en el món gastronòmic. Ha cuinat a diversos llocs, dels quals, a part de restaurants d’alta cuina com el Fat Duck, destacaria la Fundació Alícia , on va tenir el primer contacte amb la recerca gastronòmica. És professor de cuina al CE...
Llegir totEl turisme d'experiències i les destinacions sostenibles protagonitzen el primer Esmorzar del CETT i Foment
El turisme d’experiències i les destinacions sostenibles han centrat el primer dels Esmorzars de Turisme , unes trobades quadrimestrals organitzades pel CETT i Foment per a directius, comandaments intermedis i professionals experts d’empreses i administracions públiques en les quals s’aborden temes lligats al desenvolupament del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. En aquesta ocasió, la Roca ...
Llegir totLive Online: cursar màsters del CETT-UB a distància com si fossis al centre universitari
El CETT-UB ofereix, a partir del curs vinent, la possibilitat de cursar el Màster Oficial d’Innovació en la Gestió Turística i l’especialitat de Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració en la nova modalitat Live Online . Gràcies a una plataforma en línia de videotrucada, aquesta modalitat permet assistir a les classes en directe des d’on es vulgui i compartir a...
Llegir totLa CEO del CETT, entre els professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol
La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , forma part de la llista dels 150 professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol elaborada per Sergestur , consultora en serveis de gestió turística. L’objectiu del llistat és “consolidar els professionals més rellevants i anar avançant en el descobriment dels altres” Trajectòria professional i empresarial Els impulso...
Llegir tot