Notícies
Resultats
3 reflexions de Paula Fernández-Ochoa per iniciar el curs acadèmic
El darrer 25 d'octubre, Paula Fernández-Ochoa, consultora i fundadora de +MoreThanLaw i Vivir corRiendo, va ser l'encarregada de la ponència de la Lliçó Inaugural del 54è curs acadèmic del CETT-UB amb el títol "No tengo fuerzas para rendirme". Durant la benvinguda, la Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT, va donar pas a la ponència de Paula Fernández-Ochoa animant a l'a...
Llegir totMontjuïc, oportunitat per descentralitzar el turisme de Barcelona i aconseguir visitants de qualitat
Les sinergies entre esport, cultura i congressos a la muntanya de Montjuïc són una gran oportunitat per descentralitzar l’activitat turística del centre de Barcelona. Aquest és un dels missatges principals de l’Esmorzar de Turisme del CETT i Foment que ha tingut lloc aquest divendres a la seu de l’organització empresarial. Montjuïc i Barcelona El diàleg sobre la muntanya ha subratllat el ...
Llegir totDos alumnis del CETT opten al premi Cuiner 2022 del Gastronomic Forum Barcelona i ‘La Vanguardia’
Jordi Tarré (Prodigi) i Carles Ramon (Besta) Jordi Tarré (Prodigi) i Carles Ramon (Besta), alumnis del CETT, són candidats al premi Cuiner 2022 que organitzen el Gastronomic Forum Barcelona i el diari La Vanguardia per reconèixer el millor professional emergent de l’any. Les votacions són obertes al públic i s'allargaran fins al 4 de novembre a les 12.00 hores a la web del rotatiu barceloní....
Llegir tot"Fa 50 anys gran part de la població mundial menjava pollastre només els diumenges"
Isabel Lugo va néixer a Barcelona i és llicenciada en Història de l’Art. Treballa al CETT des de 2004. Al CETT, és professora d’Història de la Gastronomia a Cicles Formatius , Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques i al Màster en Innovació de la Gestió Turística . Ha fet divulgació gastronòmica i ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació, com El País i La Vanguardia . El 2010 va ...
Llegir totEl turisme intel·ligent i el seu futur protagonitzaran el CETT Smart Tourism Congress Barcelona el 9 i 10 de novembre
La 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona analitzarà l' smart tourism (turisme intel·ligent) i les seves perspectives de futur amb experts internacionals. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És un congrés organitzat per la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT amb la coorganització de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i amb el su...
Llegir totPere Monje (Via Veneto): "El CETT és la referència en la formació del personal de sala"
Pere Monje és director del Via Veneto , restaurant de referència a Barcelona. El seu pare, Josep Monje , nascut el 1943 a la Vall Fosca, va anar a la capital a treballar com a cambrer. Al cap de poc temps va entrar a treballar al Via Veneto primer com a cambrer i després com a maître i director. Finalment va esdevenir-ne propietari. Per aquest establiment amb més de 50 anys d’història i una est...
Llegir totFelipe Celis: “La sostenibilitat gastronòmica crearà llocs de feina a la restauració i a les empreses que tractin aliments”
Felipe Celis va néixer fa 36 anys a Xile. Va estudiar al seu país d’origen, però ja tenia la idea al cap que era imprescindible viatjar per aprendre, especialment en el món gastronòmic. Ha cuinat a diversos llocs, dels quals, a part de restaurants d’alta cuina com el Fat Duck, destacaria la Fundació Alícia , on va tenir el primer contacte amb la recerca gastronòmica. És professor de cuina al CE...
Llegir totEl turisme d'experiències i les destinacions sostenibles protagonitzen el primer Esmorzar del CETT i Foment
El turisme d’experiències i les destinacions sostenibles han centrat el primer dels Esmorzars de Turisme , unes trobades quadrimestrals organitzades pel CETT i Foment per a directius, comandaments intermedis i professionals experts d’empreses i administracions públiques en les quals s’aborden temes lligats al desenvolupament del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. En aquesta ocasió, la Roca ...
Llegir totLa CEO del CETT, entre els professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol
La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , forma part de la llista dels 150 professionals més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol elaborada per Sergestur , consultora en serveis de gestió turística. L’objectiu del llistat és “consolidar els professionals més rellevants i anar avançant en el descobriment dels altres” Trajectòria professional i empresarial Els impulso...
Llegir totEl CETT i la Diputació de Barcelona uneixen forces per promoure la professionalització del sector turístic
El CETT, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la UB, i la Diputació de Barcelona impulsaran “projectes que promoguin l’emprenedoria i professionalització del sector turístic, el coneixement turístic, així com la promoció del turisme gastronòmic i els productes locals de la província de Barcelona”. L’acord és fruit del conveni de col·laboració que han s...
Llegir tot