Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

22.02.2022

Open Master Week: el teu talent transforma el futur del turisme i la gastronomia

open master week turisme hoteleria

El CETT-UB organitza l’ Open Master Week entre el 22 i el 24 de març. Amb el compromís de transformar el futur del turisme i la gastronomia amb la promoció del talent, l’Open Master Week aplega tres jornades en què professionals i acadèmics d’aquests sectors analitzaran en sessions obertes al públic els reptes que afronten aquests àmbits. Temes, participants i sessions de l’Open Master Wee...

Llegir tot
21.02.2022

El CETT Talent torna el 24 i el 25 de març per ser punt de trobada d’empreses, estudiants i alumni

cett talent career market place turisme hoteleria

La 20a edició del Career Marketplace CETT Talent tindrà lloc el 24 i el 25 de març a les instal·lacions del centre educatiu. La proposta s’ha consolidat com un punt de trobada entre la comunitat d’alumnes i antics alumnes formats al CETT i una àmplia representació del teixit empresarial dels sectors turístic, hoteler i gastronòmic. Networking d'alumnes, alumni i empreses al CETT Talent L’...

Llegir tot
14.02.2022

Presència del CETT-UB al Congrés Internacional Científic Professional de Turisme Cultural a Còrdova

congrés còrdova turisme cultural covid-19

Nou professors i investigadors del CETT-UB participaran en el VIII Congrés Internacional Científic Professional de Turisme Cultural (CTIC), cita que té lloc del 17 al 19 de febrer a Còrdova. El congrés es durà a terme de forma híbrida i tindrà com a temàtica principal Els nous reptes i oportunitats per al sector turístic després de la pandèmia . Turisme cultural després de la COVID-19 El ...

Llegir tot
04.02.2022

Reptes de l'hoteleria després de la pandèmia

hoteleria reptes post-pandèmia

S'ha parlat molt dels reptes del sector hoteler després de la pandèmia i quins elements són clau per superar la crisi actual. Donem veu als hotelers que alhora són docents del Màster Oficial en Direcció Hotelera i Restauració de Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy CETT-UB. Ells i els seus equips viuen les conseqüències d'aquesta situació, però miren el futur amb esperança ...

Llegir tot
02.02.2022

Emma Pla: "Les destinacions turístiques han d'incorporar la cultura digital als seus organismes"

turisme detinacions turístiques capacitació professional

La Dra. Emma Pla ha participat en l’AM Corner de l’ Organització Mundial del Turisme (OMT) a Fitur . Pla hi ha presentat Nous reptes en la gestió de les destinacions turístiques i estratègies de capacitació dels seus professionals . L’AM Corner és una iniciativa de l’OMT perquè el seus Membres Afiliats, com el CETT, mostrin com contribueixen a un millor escenari turístic post-COVID amb estrat...

Llegir tot
24.01.2022

Oberta la convocatòria de la 37a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona

Ja està oberta la convocatòria per presentar candidatures a la 37a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona . Organitzats per la CETT Fundació i el CETT amb el Saló del Turisme B-Travel i Fira de Barcelona , els guardons reconeixen aquells productes, serveis, estratègies o accions que aportin una visió innovadora en l’àmbit de la comunicació, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca...

Llegir tot
20.01.2022

“El màrqueting d’experiències requereix coneixements i habilitats centrades en les persones”

cett cicle turisme marketing

Damià Serrano Damià Serrano és director de Màrqueting d’Experiències i Recerca de l’ Agència Catalana de Turisme . Va estudiar la formació en Tècnic Superior en Informació i Comercialització Turística al CETT i el Màster en Gestió d’Empreses Turístiques a la Universitat de Canterbury, a Nova Zelanda. És doctor en Turisme amb una tesi sobre enoturisme i desenvolupament local a Catalunya. Ha...

Llegir tot
19.01.2022

Turisme rural: quatre de cada deu ciutadans el van practicar el 2021

turisme rural observatori dades perfil sostenibilitat grup de recerca

Un 41% de la ciutadania de l’Estat espanyol va practicar turisme rural el 2021, cinc punts més que l’any anterior. Són dades de l’Observatori de Turisme Rural, un projecte d’investigació impulsat per Escapada Rural , el CETT-UB i Netquest que s’ha presentat aquest dimecres a l'estand de SEGITTUR a Fitur . Dades de turisme rural L’observatori aporta altres informacions destacades: - L...

Llegir tot
03.01.2022

Turisme i metavers, anàlisi de Joan Ramon Blaya

El director de programes de digitalització i innovació del CETT-UB, Joan Ramon Blaya , analitza la relació entre el metavers i el sector turístic en un article a Via Empresa . Blaya assegura que en el context digital “el turisme pot tenir una bona oportunitat per reinventar-se” en una “una nova realitat (virtual)” com el metavers. Característiques del metavers En l’article, el director de...

Llegir tot
13.12.2021

El CETT analitza el futur del turisme en un reportatge de TVE

futur turisme sostenibilitat economia destins intel·ligents

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , és una de les persones entrevistades al reportatge ‘¿Quin turisme volem?’, emès al programa Para Todos La 2 , de TVE, aquest cap de setmana. L’espai analitza com ha de ser del futur del turisme després de la pandèmia amb la sostenibilitat i el model econòmic com a eixos del debat. En el reportatge, la CEO del CETT destaca: "La pandèmia h...

Llegir tot